bu kadin deli benide delirtecek.

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
210
4
118
Iğdır
Mrhba kizlar.insAllah hepiniz iyisiniz ve gonlunuzce bir hayat suruyorsunuz.beni hatirlayanlar bilir sorunlarimi.yani artik yaz geliyor havalar sicaklasdi kaynanamlar kendi evlerine gocme zamani geldi ya(ekimden bu yana bizde kaliyorlardi kis soguk nedeniyle)kadinda surat bes karis.yine benle dogru durust konusmuyor.neqatif enerji kaynagi resmen.eve geldiginde daraliyorum.ya kizlar evliligin ilk bes yili zor gecer diyorlar ya dogruymus.sizlerdemi boyle sorunlar yasadiniz?yani ben surekli kaynananin yanindami olmaliyim ,onlara hizmetmi etmeliyim?.evleneli uc bucuk yil oldu ilk seneyi cocuk doguncaya kadar her gun ama her gun kv e gittim.sabah on bir de gitsem kv-e gec geldin diye syrat asardi gece on birde kalkip eve giderken kp -daha erken nreye gidiyosaniz derdi.neyse canlarim bunlar gecdi.kv genc53 yasinda sagliki yerinde ama is yapmaya gelince bi surat gorme.yani ben kole gibi calisicam.esimin gorusunu sorarsaniz o hic bi seyle ilgilenmiyor gunlerle yuzynu gormuyoeym zaten yabancilasdik.yani kizlar ilk basda boyle sorunlari her kes mi yasiyor?keske basdan ayri yasiycaksin demeseydiler belki o zaman kabul etmezdim evliliyi.tek isteyim kb-in bir an once evlenmesi belki o zaman kadinin dikkati benden bir az dagilir.

Mrhba kizlar.insAllah hepiniz iyisiniz ve gonlunuzce bir hayat suruyorsunuz.beni hatirlayanlar bilir sorunlarimi.yani artik yaz geliyor havalar sicaklasdi kaynanamlar kendi evlerine gocme zamani geldi ya(ekimden bu yana bizde kaliyorlardi kis soguk nedeniyle)kadinda surat bes karis.yine benle dogru durust konusmuyor.neqatif enerji kaynagi resmen.eve geldiginde daraliyorum.ya kizlar evliligin ilk bes yili zor gecer diyorlar ya dogruymus.sizlerdemi boyle sorunlar yasadiniz?yani ben surekli kaynananin yanindami olmaliyim ,onlara hizmetmi etmeliyim?.evleneli uc bucuk yil oldu ilk seneyi cocuk doguncaya kadar her gun ama her gun kv e gittim.sabah on bir de gitsem kv-e gec geldin diye syrat asardi gece on birde kalkip eve giderken kp -daha erken nreye gidiyosaniz derdi.neyse canlarim bunlar gecdi.kv genc53 yasinda sagliki yerinde ama is yapmaya gelince bi surat gorme.yani ben kole gibi calisicam.esimin gorusunu sorarsaniz o hic bi seyle ilgilenmiyor gunlerle yuzynu gormuyoeym zaten yabancilasdik.yani kizlar ilk basda boyle sorunlari her kes mi yasiyor?keske basdan ayri yasiycaksin demeseydiler belki o zaman kabul etmezdim evliliyi.tek isteyim kb-in bir an once evlenmesi belki o zaman kadinin dikkati benden bir az dagilir.

Off bu ne yaaa Allah yardımcın olsun canım bende Kv yanında daralıyorum hiç yüzü gülmüyor yapacak bişey yok gecer gider inşallah tüm sıkıntılar

sende kendimi gördüm canım ..ama sen benden şanslısın gece 11 de evine gidebiliyosun kendine ait eşyalalrın yuvan var yinede şükret...ben ne gece 11 de gidebiliyorum nede sabah geliyorum hep burdayım hep...

Niye kendinizi ezdiriyosunuz ki bu kadar?
Suratı asılıyosa asılsın size ne?
Ananız babanız sizi kaynananıza hizmet için mi doğurdu.
Yorgunum gelemem yapamam de işim var de yalan söyle gerekirse.
Benim kaynanam daha nişanlıyken bana ayda bir halılarımı artık sen silcen.
Temizlik yaparken çağırırım hizmetimi görcen demeye başladı.
Sanki ona kuma gidiyorum evim ayrı barkım ayrı.
Hadi hasta yaşlı olsa yine bişey demem turp gibi kadın.
Çoluğu çocuğu evlendirmiş 46 yaşında kadın işini ben görcekmişim.
Annem aynı yaşta hala okula giden 3 çocuğu var benden hariç benden başka yardım edeni yok.
Ona ne oluyosa.
Ama ben kül bırakmam bunlara.
Sizde biraz kendinize gelin ne bu hizmetçi misiniz?
Kocanızın seveceği şeyleri yapın sıcak davranın ona ki doldurmasınlar.
İstemesenizde yapın bunu. Zamanla eski sıcaklığınıza dönersiniz

sende kendimi gördüm canım ..ama sen benden şanslısın gece 11 de evine gidebiliyosun kendine ait eşyalalrın yuvan var yinede şükret...ben ne gece 11 de gidebiliyorum nede sabah geliyorum hep burdayım hep...

Evet canim haklisin ayni sorunlari yasiyoruz.senin gorumce vardi hala geliyormu?sabir ilerde duzerlir diye umuyorum sadece

Yani eşinin ailesi birde yanlız kadın tabi yardımcı olursun da çokta ileri gitmesine izin verme bence.3.5 yıl zaten yeteri kadar müsama göstermişin kendine başka uğraşlar bul kayınvalidende bunu bilsin seni çağırdığındada güzel bir dille işin olduğunu belirt gitme zamanla alışır.

Niye kendinizi ezdiriyosunuz ki bu kadar?
Suratı asılıyosa asılsın size ne?
Ananız babanız sizi kaynananıza hizmet için mi doğurdu.
Yorgunum gelemem yapamam de işim var de yalan söyle gerekirse.
Benim kaynanam daha nişanlıyken bana ayda bir halılarımı artık sen silcen.
Temizlik yaparken çağırırım hizmetimi görcen demeye başladı.
Sanki ona kuma gidiyorum evim ayrı barkım ayrı.
Hadi hasta yaşlı olsa yine bişey demem turp gibi kadın.
Çoluğu çocuğu evlendirmiş 46 yaşında kadın işini ben görcekmişim.
Annem aynı yaşta hala okula giden 3 çocuğu var benden hariç benden başka yardım edeni yok.
Ona ne oluyosa.
Ama ben kül bırakmam bunlara.
Sizde biraz kendinize gelin ne bu hizmetçi misiniz?
Kocanızın seveceği şeyleri yapın sıcak davranın ona ki doldurmasınlar.
İstemesenizde yapın bunu. Zamanla eski sıcaklığınıza dönersiniz

Tesekkurler cnm

Yani eşinin ailesi birde yanlız kadın tabi yardımcı olursun da çokta ileri gitmesine izin verme bence.3.5 yıl zaten yeteri kadar müsama göstermişin kendine başka uğraşlar bul kayınvalidende bunu bilsin seni çağırdığındada güzel bir dille işin olduğunu belirt gitme zamanla alışır.

Olmammi?ben de insanim ben gelin geldiyim yil kadin on kilo aldi bi ameliyyat gecirdi her isi ben yapdim onca ziyaretciye hizmet etdim bi kere dile getirmedim. Yine yapamasa yine gider yardimci olurum. Ama benhamileyken egilemiyordum sancim oluyodu evi silip supururken cok fazla egilmeden yapiyodum bana inanmadi"seni annen dolduruyo "demezni

Elini verirsen kolunu kaptırırsın, her dediğini harfiyen yerine getirmeseydiniz keşke, istediğin saatte gidersin bunun suratı mı olur? İşim vardı, canım istemedi deyip geçseydin. Her şekilde kadın surat yapıyor zaten, bari yaptığı surat birşeye değerdi.

Olmammi?ben de insanim ben gelin geldiyim yil kadin on kilo aldi bi ameliyyat gecirdi her isi ben yapdim onca ziyaretciye hizmet etdim bi kere dile getirmedim. Yine yapamasa yine gider yardimci olurum. Ama benhamileyken egilemiyordum sancim oluyodu evi silip supururken cok fazla egilmeden yapiyodum bana inanmadi"seni annen dolduruyo "demezni

Seni de anlamadım ki ben? Şahsen ben böyle şeyler duysam bıçak gibi keserdim, ne derse desin, isterse bir ömür surat yapsın. Benim istemediğim birşeyi kimse bana yaptıramaz. Açıkça söylerdim senin istediğin saatte gelip gidemem, benim de kendime göre planlarım var diye.

Seni de anlamadım ki ben? Şahsen ben böyle şeyler duysam bıçak gibi keserdim, ne derse desin, isterse bir ömür surat yapsın. Benim istemediğim birşeyi kimse bana yaptıramaz. Açıkça söylerdim senin istediğin saatte gelip gidemem, benim de kendime göre planlarım var diye.

Evet haklisi ben hatayi basda yaptim her istegine evet demekle.ama ne yapiyim kavgqdqn gurultuden korktum basda .bu yuzden de kendime de kiziyorum.cocok dogdukdan sonra "git kendi evine kendin bak biz sesden rahqtsiz oluyoruz"dedi beni yolladi.ben de geldim sonra konu komsu yazik gunah ilk cocuk bi kirk gun yaninda kalsaydi yardim etseydin dedi.bu da benim geri donmemi istedi ben de gitmedim.bunu da bana alip direkt hadi kizim istersen gel yine bizde kal falan dese neyse belki giderdim.hep laf sokuyor esimi dolduruyor.sonra da annem bir iki kez geldi diye ona patladi.

Benim bu forumdan ve yakın çevremden aldığım ders, bu gibi durumlarda kocayla aranı çok iyi tutup aileye mesafeli durmak gerekiyor canım. Ailesi hakkında olumsuz şeyler söyleyip adamla aranı bozmamak en iyisi. Belli bi mesafe kesinlikle olmalı. Ben bu şekilde davranmaya çalışıyorum, daha çok yeni evliliğimiz ama çok şükür bi sorun yaşamadım kv ile.

Evet canim haklisin ayni sorunlari yasiyoruz.senin gorumce vardi hala geliyormu?sabir ilerde duzerlir diye umuyorum sadece

gelmezi canım gelio tabi...dün burdalardı müsit değildm odadan dışarı çıkmadım onlar gidene kadar..çok ayıp oldu ama napabilirim ..benimde özel im var...gelmesin zırt bırt..sürekli ben hergün tetikte onları mı beklicem..sabah kaynanam dediki sen dün hastamıydın hiç gelmedin içeri dedi laf soktu..bende müsait değildik ondan gelemedim dedim..hiç ses etmedi

Gercekten isiniz zor. benim kaynanamda daha genc. allaha sukur onemli bir rahatsizligi da yok.hergun gezmelerde ama ise gelince cok hastayim bisey yapamiyorum der.ben daha evlenmeden once soyledim pencereye cikip cam silemiyorum korkuyorum dedim. Hem dogruydu hemde bilerek soyledim. evine gittigimde kendim soruyordum silip supurulcek utulencek varsa yapim diye ama illa yapicam diye tutturmuyordum. biraz mesafeli davraniyordum. zaten cok sik gidip aramam bilerek. haftada bir ararim on bes yirmi gunde bir giderim. hatta birazda safligimdan dolayi kazandim sayilir bu durumu. kaynanam utuler birikti der bende bana dolayli yoldan utu yap dedigini farketmez bende sabah birsuru utu yaptim oldum yorgunluktan dedim. Baska gun camlar silincek der ayy hic sorma benimkilerde cok kirlenmis yagmurlar bitsede silsem dedim. ama tamamen safliktan ben bana mesaj vermeye calustiguni anlamiyordum simdi dusununce bu aslinda bunlari yap demis diye ama.biyandanda iyi olmus diyorum.

Ama sizinkiler bunlardan anlayacak gibi durmuyor. Siz once yavas yavas gidip gelmeyi kesin once gec gitmeye bslayin sonra iki gunde bir sonra hafta da bir.benimde ayri evim baska islerim var deyin biraz sabredin hersey birden olmaz ama yavas yavas duzene girer ins. allah yardimciniz olsun.

Anne babaya KVye KBye saygı hürmet tamam da bir yere kadar. Resmen köleye çevirmişler bacım seni. Rahat etmek dinlenmek senin de hakkın. Hizmetçi değilsin evlisin sana para veriyor mu yok? Sırf oğulları ile evlisin diye bunu çektirmelerine hakkın yok. Hele sen o halde iş yaparken sana seni annen dolduruyo demelerini okuduğum anda sinirlerim zıpladı. Allah sabır versin bacım. Elini eteğini çek, çocuğunu büyüt , evinle kocanla ilgilen. Yavaş yavaş çekil evden. Yaranamazsın zaten böylelerine.

okurken benim gibide varmış dedim inan yeni gelinken surat asıp benle kavga edcek diye ödüm kopardı hep susardım hep peki anne dedim ezildim ezildim eşim güya yanımdaydı sabah 7 gece 9 da eve gelir oğlumun sağlık sorunları derken ben kaybolup gittim derken kendime geldiğimde çok geç olmuştu eşimin sözü her zaman aklımdadır annemi şımartma sen onu mutlu edmezsin hala edemem ama umurumda değil senin evinde ayrıymış en büyük avantajın hayatına bak.....

Gercekten isiniz zor. benim kaynanamda daha genc. allaha sukur onemli bir rahatsizligi da yok.hergun gezmelerde ama ise gelince cok hastayim bisey yapamiyorcok sonraum der.ben daha evlenmeden once soyledim pencereye cikip cam silemiyorum korkuyorum dedim. Hem dogruydu hemde bilerek soyledim. evine gittigimde kendim soruyordum silip supurulcek utulencek varsa yapim diye ama illa yapicam diye tutturmuyordum. biraz mesafeli davraniyordum. zaten cok sik gidip aramam bilerek. haftada bir ararim on bes yirmi gunde bir giderim. hatta birazda safligimdan dolayi kazandim sayilir bu durumu. kaynanam utuler birikti der bende bana dolayli yoldan utu yap dedigini farketmez bende sabah birsuru utu yaptim oldum yorgunluktan dedim. Baska gun camlar silincek der ayy hic sorma benimkilerde cok kirlenmis yagmurlar bitsede silsem dedim. ama tamamen safliktan ben bana mesaj vermeye calustiguni anlamiyordum simdi dusununce bu aslinda bunlari yap demis diye ama.biyandanda iyi olmus diyorum.

Ama sizinkiler bunlardan anlayacak gibi durmuyor. Siz once yavas yavas gidip gelmeyi kesin once gec gitmeye bslayin sonra iki gunde bir sonra hafta da bir.benimde ayri evim baska islerim var deyin biraz sabredin hersey birden olmaz ama yavas yavas duzene girer ins. allah yardimciniz olsun.

Sag ol canim.evet ilk zamanlar ben de saftim anlamiyirdum sonra kv e sag olsun anlatti.bi kere bu basladi bana filanin gelini annesinden kalma kaplari cehiz diye getirmis diye ben de e ne var bunda ayip diyil ya dedim.cok sonra anladim bana laf soktugunu benim de ceyizim de bi tane annemin ceyizinden kalma vazo vardi onu da ben istemisdim cok guzel kristal bi vazo(ki on tane de yenisini almisdi annem)onu soylemeye calisiyomus
g

okurken benim gibide varmış dedim inan yeni gelinken surat asıp benle kavga edcek diye ödüm kopardı hep susardım hep peki anne dedim ezildim ezildim eşim güya yanımdaydı sabah 7 gece 9 da eve gelir oğlumun sağlık sorunları derken ben kaybolup gittim derken kendime geldiğimde çok geç olmuştu eşimin sözü her zaman aklımdadır annemi şımartma sen onu mutlu edmezsin hala edemem ama umurumda değil senin evinde ayrıymış en büyük avantajın hayatına bak.....

Haklisin canim aynen. Desteyinizle korkularimi yenmeye calisiyorun

Back
X