Mrhba kizlar.insAllah hepiniz iyisiniz ve gonlunuzce bir hayat suruyorsunuz.beni hatirlayanlar bilir sorunlarimi.yani artik yaz geliyor havalar sicaklasdi kaynanamlar kendi evlerine gocme zamani geldi ya(ekimden bu yana bizde kaliyorlardi kis soguk nedeniyle)kadinda surat bes karis.yine benle dogru durust konusmuyor.neqatif enerji kaynagi resmen.eve geldiginde daraliyorum.ya kizlar evliligin ilk bes yili zor gecer diyorlar ya dogruymus.sizlerdemi boyle sorunlar yasadiniz?yani ben surekli kaynananin yanindami olmaliyim ,onlara hizmetmi etmeliyim?.evleneli uc bucuk yil oldu ilk seneyi cocuk doguncaya kadar her gun ama her gun kv e gittim.sabah on bir de gitsem kv-e gec geldin diye syrat asardi gece on birde kalkip eve giderken kp -daha erken nreye gidiyosaniz derdi.neyse canlarim bunlar gecdi.kv genc53 yasinda sagliki yerinde ama is yapmaya gelince bi surat gorme.yani ben kole gibi calisicam.esimin gorusunu sorarsaniz o hic bi seyle ilgilenmiyor gunlerle yuzynu gormuyoeym zaten yabancilasdik.yani kizlar ilk basda boyle sorunlari her kes mi yasiyor?keske basdan ayri yasiycaksin demeseydiler belki o zaman kabul etmezdim evliliyi.tek isteyim kb-in bir an once evlenmesi belki o zaman kadinin dikkati benden bir az dagilir.