bu kadina nasil mesafe koyarim

İcimi okumussunuz. Mesafe koy cocuklari buyuyene kadar gorusme deyip konu sahibine alkis tutanlari gorunce yok artik demistim. Bakin cocuktan bahsediyorsunuz. Cocuk adi ustunde sizinkinin buyuyunce yaramaz olmayacagi ne malum? Esinizin teyzesi anne yarisi ve TRdeki tek akrabasi diyorsunuz. Cocuklar size geldiginde onlara bilendiginiz icin tahammulunuz fazlasiyla azalmis gibi. Cocuklara mesgale bulun boyama kitabi, cizgi film, zeka oyunlari gibi... Siz de oturun teyzeyle sohbetinizi edin. Kadin iyi diyorsunuz, cocuk icin araya mesafe koymak asil "cocuklu"k bana gore..
Şimdi çocuklar hareketli ben beraber oyun hamuru oynuyorum bisiklete bindiriyorum evin içinde dışarısı soğuk mutlu olsun diye hikaye okuyorum yapboz yapıyoruz iki tane bende oynuyorlar kimseye gitmiyorum komşu da olsa evimdeyim hafta sonu ya beraber geziyoruz ya da eşim 3 yaşında oglumla tiyatroya sinemaya gidiyor diğeri 10 aylık abisene çok alışkın beraber oynuyorlar bazen kimseyi rahatsız etmiyorum zaten gitsem bile benim Ailem burda yok eşimin ailesi de çok anlayışlı teyze leri var sorun yapmazlar

Erkekler kızlara göre daha hareketli benm iki oğlum var

Valla çok kınamışsın yaramaz çocukları birde bebeğin erkek büyüdüğünde seninkininde öyle olmayacağının garantisi varmı? İnsanın kınadığı başına gemeden ölmezmiş....

esimin turkiyede sadece 1 teyzesi var annesi babasi akrabalari hepsi baska ulkede. ve ben esimin bu teyzesinden HIC KATIYEN HOSLANMIYORUM. Ve oyle cocuklari varki daha kucuk ama hem cok pis hemde dunyanin en yaramazlari diyebilirim vee benim evime gelmelerini hic istemiyorum kirip dokuyorlar evimi mahfoluyorr heryer evime bile işedi biri bi sefer.
ama hic kizdigimi belli etmiyorum cunku hem onun burda benim esimden ve onun kocasindan baskasi yok esiminde teyzesinden baskasi yok burda bu yuzden kendimi mecbur gibi goruyorum ve 1 haftadir hic evime cagirmiyorum allah var kadin iyi bi kotulugu yok ams benimde coxuklarina tahammulum yok.
sizce ne yapmaliyim annem hep sen gitt onun gelmesini istemiyorsan dedi ama evleronede gitmek benii olmekten beter ediyor hic tahammul edemiyorum bide bebegim var hic kucagimdan indiremiyorum cunku cocuklar dovuyorr hic izin vermedim her vuracaklarinda kurtardim oglumu ama offf ne yapacam bilemiyorium lutfen fikirr verinn
Canım eşinin teyzesi de bu durumun elbet farkındadır. Ama böyle olmaz ki. Sen o üzülmesin, bu üzülmesin derken kendini mahvetmişsin. İnce düşüncelisin. Aynı karakterden ben de muzdaribim. Çevrene çok zarar vermemek şartıyla hayatta bazen bencil olmak gerekiyor...

Valla ben teyzeyede hayret ediyorum konu sahibi arkadaş fazlasıyla bıkmış çocuklardan bunu evine geldiklerinde rahatsız olduğunu haliyle yansıtıyordur ben olsam zaten çocuklarımı alıpta gitmem ne karşımdakini rahatsız ederim nede çocuğumu dur yapma elleme kalkma oturma vs bunaltırım benimde var bir oğluşum yaramazdı kimsenin kapısını açmazdım yalvarsalar yine gitmezdim kimsenin evine neme lazım ne çocuğumu üzerim başkası için nede karşı taraf zarar görsün.arkadaşım sende mesafe koy bir iki kabul etme çağırdığındada mazeret uydur bir bakmışsın görüşmeler azalmış

Back
X