Bu kadının derdinden nasıl kurtulabilirim?

arsel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
1.485
1.930
133
Yaklaşık 12 yıldır üst katımızda oturan komşum yüzünden artık delirmek üzereyim.
Oturma odası ve mutfak balkonundan kilim paspas silkelemekmi dersiniz,gecenin üçü dördü çamaşır makinasını aralıksız çalıştırıp çıkardığı gürültümü dersiniz,ortaokul lise'ye giden çocuklarının güm güm hoplaya hoplaya evin içinde gezmesimi dersiniz,daha neler neler.
Kendisi bir süredir unlu mamullerde çalışıyor sabah 6 öğlen 3 çalışıyor,ama akşam dokuz ona kadar oturup saat dokuz ondan sonra evi süpürüp siliyor hemde her akşam.
Ev sahibini arayıp şikayet ettikmi bir iki gün temizlik yok,ancak onun intikamınıda gürültü yaparak yada başka şekilde çıkarıyor.
Balkondan silkelerken görüntülerinide çektim videoya ama gürültüyü çekemiyorum görsel olarak bişey olmasada ses geliyor oturduğum yerden video çeksemde.
Artık gerçekten dayanamıyorum bu kadına ne yapmalıyım arkadaşlar.

Ben önce yöneticiye söyledim çok söylendigi için ikaz etti sonra ihtar çekti yönetici
Sonra belediyeye şikayet ettik ceza aldı ama ne kadar aldı bilmiyorum

Ben önce yöneticiye söyledim çok söylendigi için ikaz etti sonra ihtar çekti yönetici
Sonra belediyeye şikayet ettik ceza aldı ama ne kadar aldı bilmiyorum
bizim yönetici yok 4 daireyiz.
Ev sahipleri yurtdışında

Kiracı mi ev sahibi mi
Ev sahibine ulaşabilir misiniz ona şikayet için
kiracı,dediğim gibi ev sahibi yurtdışında ulaşıp şikayet ediyoruz bir iki gün yapmıyor(açıklamamda belirttiğim gibi başka türlü rahaysızlığa başlıyor) sonra yine aynen devam.

polis gelse ne olacak ki,süpürgeyi açtı bu saatte gelin susturunmu demeliyim
Hayır
Polise şikayette bulunuyorsunuz.
Polis gelip ihtar veriyor.
Tekrarlaması anında tekrar arıyorsunuz
2 ya da 3.şikayette o kısımdan emin değilim para cezası kesiyorlar.
Zaten bu gürültüyü çekiyorsunuz.
Belki polisi kapılarında görünce caydırıcı olur.

deneyeceğim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…