Bu kadınlar acımazsızlıkta IŞİD i bile geçti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Darbe üstüne darbe yiyen IŞİD'in yeni belası bu kadınlar.
Sitene Ekle
acimasizliklari-ile-isid-i-bile-geri-biraktilar-5111081.Jpeg

Son günlerde Kürt peşmergeler, Irak askerleri ve koalisyon güçleri tarafından büyük bir ablukaya alınan IŞİD'in son korkulu rüyası kadın militanlar.

Acımasızlıkları ile tanınan militanlar yaptıklarıyla 'vahşet' konusunda profesyonelleşen IŞİD teröristlerini bile geride bıraktı.
milliyet

:110:kendilerini the walking dead dizisinde sanıyorlar sanırım :KK62:yanınıza kalır mı bu acılar !!!

valla bu kadınlar kim neci bilmiyorum ama ışid in eline düşmektense bu yolu tercih etmiş olabilirler

dünya git gide korku filmine döndü insanlar şiddeti vahşeti vahşetle çözmeye başladı nereye gidyoruz böyle

yok arkadaş bunların kafa yerinde değil, çekiyo bunlar bişeyler , yoksa asla bunlar yapılmaz !

Yıllarca yaptıplarından dolayı epey ustalaşmışlar ki Türk askerlerde bunlar tarafından katledildi yeni birşey değil ki

Bu nasıl birşey:KK57:

başka bi yeri kesip sallandırmamiş neyse ki.. vallaha erkek milleti ayağa kalkardI!!

Biz rende yaparken korkuyoruz elimizi kesmeyelim diye sunlarin yaptiklarina bak! Diyeck bisey bulamadim..

Işid kadınlardan çok korkuyormuş zaten, bir kadın tarafından öldürülürlerse cennete gidemeyeceklerini düşünüyorlarmış, sanki bir erkek tarafından öldürülürlerse cennete gidecekler vahşi sapıklar

Işid kadınlardan çok korkuyormuş zaten, bir kadın tarafından öldürülürlerse cennete gidemeyeceklerini düşünüyorlarmış, sanki bir erkek tarafından öldürülürlerse cennete gidecekler vahşi sapıklar

Evet ya kendilerini şehit olarak görmüyorlarmış pis yaratıklar

Bunları anlamak için onların dünyasında yaşamak lazım
Ama ben öyle bir dünyaya çok uzağım Allah korusun...vahşet resmen

Ya hangi insan kafa kesebilir ya? Bu nasıl bir vahset.? Biz karincayi bile ezemiyoruz bunlar adam kesiyorlar. Allahin cezalari.
Allahim sonumuzu hayretsin inşallah. .

İt iti ısırmaz derler ama bunlar kafa koparmış resmen. Yesinler birbirlerini inşaallah.

Back
X