Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriBu kahkül modelinin adını bilen var mı ?
benım kafa yapım da oval cnm ve de ben gıttım kuafore percem yapın saga dogru dedım aynı ıkıncı resımdekı gıbı yaptı zaten ıkıncı resımın ayırt edıcı ozellıgı yok bence ama bırıncı resımdekı kızın kakul yapısı benım de hosuma gıttı ama kakul sureklı bakım ıstıyo ben de yoruldum acıkcası uzatıyorum bence bak senın kafa yapında oval bızım gıbılere uzun daha cok yakısıyo gıbı gelıyo bana sahsen bı de benım alnım dar
benım kafa yapım da oval cnm ve de ben gıttım kuafore percem yapın saga dogru dedım aynı ıkıncı resımdekı gıbı yaptı zaten ıkıncı resımın ayırt edıcı ozellıgı yok bence ama bırıncı resımdekı kızın kakul yapısı benım de hosuma gıttı ama kakul sureklı bakım ıstıyo ben de yoruldum acıkcası uzatıyorum bence bak senın kafa yapında oval bızım gıbılere uzun daha cok yakısıyo gıbı gelıyo bana sahsen bı de benım alnım dar
sacı topladıgın zaman ıkıncı kakul cok guzel duruyo ama benım sorunum su hergun sacını toplayıp dısarı cıkanlardan degılım mesela haftada ıkı kez topluyosam uc kez acık bırakırım acık daha cok sevıyorum bılmıyorum nedenını ama :) ve acık sevdıgım ıcın daralıyorum kısa kakulle bu arada bırıncı kakul daha guzel bence ama ta nerden kesmıs kuafor o sacı yıkadıgını dusun gerı nasıl ole ayarlıcan zor bence kullanımı cnm ya
bak ben aynen sole dedım sag tarafımı kullandıgım ıcın saga dogru kısa kat kat kakul ıstıyorum dedım cnm ama tabı bazı kuaforler anlamıyo sen el hareketlerıyle anlat :)
bak ben aynen sole dedım sag tarafımı kullandıgım ıcın saga dogru kısa kat kat kakul ıstıyorum dedım cnm ama tabı bazı kuaforler anlamıyo sen el hareketlerıyle anlat :)