Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kahverengi saçı nasıl oluşturabilirim ? (Resimli)

S_E_N_E_M

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
18
0
286
37
Kastamonu

Bu saç rengini çikolata kahve saç renklerinin arasında gördüm çok beyendim . Saçını bu renk yapmış yada bilen olursa yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 698247

Bu saç rengini çikolata kahve saç renklerinin arasında gördüm çok beyendim . Saçını bu renk yapmış yada bilen olursa yardımlarını bekliyorum.

kuaföre git .şimdi her kuaförde bilgisayar var.bu sayfaya gel aç bu resmi rengi ustaya göster işte bu rengi istiyorum de.eh kuaför yılların ustasıdır bilir renkleri anlar.yapıverir hemen..

kuaföre git .şimdi her kuaförde bilgisayar var.bu sayfaya gel aç bu resmi rengi ustaya göster işte bu rengi istiyorum de.eh kuaför yılların ustasıdır bilir renkleri anlar.yapıverir hemen..

Canım farkındaysan nasıl oluşturabilirim yani kuaföre gitsem buraya nie yazıyım tşk yenede

koyu kahve bu...aralarında da açık kahve balyaj var gibi
ya da akmış bir koyu kahve..

saçların ne renk şu an?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 698247

Merhabalar;

Koleston perfect 7/77 dir. Saçlarınız sarıysa pigmentasyon işlemi yapmadan direkt 7/77 ile saç boyanmaz. 7 numaradan daha koyuysa saçınız açılmadan da 7/77 tutmaz.

Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…