• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kararsızlık benim başımı yiyecek "sanırım dipteyim sondayım"

busepinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
120
1
46
Kocaeli
Selam kızlar,
Belki çoğunuzun başından geçti. Tecrübelerinizle belki de farklı yönlenirim diye anlatmak istedim.
Benim nerdeyse 6 yıl bir ilişkim oldu biteli ama birbirimize söyleyemeli yani itiraf edemeyeli 2 yıl oldu.
İlkte işte benim evleneceğim erkek dedim. Senin için ölürüm gözyaşına kıyamam dedi.Sonraları Baktım ki ben ağlıyorum hiç takmıyor bile.
Neyse olur herkesin başına gelir dedim.Beni tehdit etmeye başladı. Kaçırırım diye(:)))) Komikmiş...O da geçti sokakta yanlış anlama yüzünden beni boğuyordu az kalsın.
Boynumu sımsıkı sıktı nefessiz kaldım bayağı. sonra özür diledi çocuklukmuş dedi. Aramız çoook açıldığında yine sokakta beni iteleyip kakaladı.Aileme gideceğini aramızda geçenleri("") anlatacağını söyledi.Sonrada yine bensiz kaldığı için yaptığını bensizliğin kendisini delirttiğini söyledi
iyiliklerine gelince çok yardım etti maddi manevi. ameliyat oldum yanımdaydı.Kimse yoktu. İiyiken çok ilgili ve çok sevecen.

Sonunda artık onun yanında durmak istemiyorum arayınca içimi sıkıntı kaplıyor. Devamlı ağlama krizleri (sanki ergenlikte gibi)
Ya kızlar size sormak istiyorum ben bu kişinin elini tutmak istemiyorum nasıl aynı evi paylaşıp evliliği düşüneyim ben deliriyormuyum yoksa bu adamı seviyor muyum.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

Aradığında huzursuz olduğunuz,
Elini tutmak istemediğiniz,
Sizi sokakta tartaklayıp boğazınızı sıkan birini
Nasıl sevebilirsiniz ki?

Aradığında huzursuz olduğunuz,
Elini tutmak istemediğiniz,
Sizi sokakta tartaklayıp boğazınızı sıkan birini
Nasıl sevebilirsiniz ki?

Aynı soruyu bende soruyorum kendime sevmek mi yoksa alışkanlık mı diyorum aslında. Bu ruh hali berbat bişeymiş insan yaşamayınca bilmiyor gerçekten

Aynı soruyu bende soruyorum kendime sevmek mi yoksa alışkanlık mı diyorum aslında. Bu ruh hali berbat bişeymiş insan yaşamayınca bilmiyor gerçekten

Ay yok Allahım hiç kimseye yaşatmasın zaten inşallah!:50:
Boğazını sıkan adamı sevip sevmeme kararsızlığı da ayrı bir duygu olsa gerek..
Selametle!:3:

sevgi duygusundan ziyade alışkanlığı bırakamamak olabilir mi ?

yaşadıklarını duygu süzgecinden değil de mantık süzgecinden geçirdiğinde bakışın farklı olucaktır.

Herşeyin mantıklısını yapıyorum aslında iki seçenekten hep en akılcı olanını seçerim. Şu kalp varya ne menem bişeymiş ben yaşamam derdim kalp acısını hatta böyle filmleri gülerek izlerdim.Hiçbirşeyi küçümsememek gerekiyor öyle bir çarpıyor ki.
Şiddet gören kadınlar öylece oturunca kızardım bu ülkenin hukuku var polisi var diye. Ama öyle olmuyormuş hep bu son diye şans vere vere bugünlere geldik işte...

Hırpalayan boğazınızı sıkan biri sizi seviyormudur bir düşünün derim.
İki taraf içinde bu ilişki alışkanlığa dönmüş bence.
Siz şans verdikçe karşı taraf yaptıklarını devam ettirecektir hatta dozunu arttıracaktır.
Kendinizi daha fazla yıpratmayın ve bu adamdan kurtulun şimdi boğazınıza sarılan ilerde kimbilir ne yapar..

kaararsızlık olmasın, direkt ayrılın bence, arkadaşların yorumuna katılıyorum. alışkanlık olmuştur altı sene boyunca; ama zararlı bir alışkanlıkmış bana sorarsanız.

Bence, iliskide tutar taraf kalmamis. Arkadasinin sana karsi olan tutum ve davranislari
senin ondan uzaklasmana neden olmus muhtememelen. Ne mecburiyetin var ki, konusurken
seni bunaltan biriyle evlilige adim atacaksin? Iyi yonleri vardir mutlaka fakat
sinirlendigi zaman senin canini yakmasi ve seni tehdit etmesi herseyin sonu aslinda...
hic birsey siddetin bahanesi olamaz... ne kiskanclik, ne kaybetme korkusu ne de baska bir sey...

ufak şeyde bile boğazınızı sıkıp sizi hırpalıyorsa evlendiğinizde neleri yapar bir düşünün.Ki bu davranışı bir değil iki değil anlattığınıza göre.iyi düşünün derim..

benzer sorunları yaşayan arkadaşım oldu. onunkinin de sorunu şiddetli ve saçmasapan kıskançlıklarıydı. hakkını yiyemem,bana bile iyilikleri dokunmuştur,iyiyken de öyle iyi bir insandı ancak bu kötü huyu her şeyi bitiriyordu. arkadaşım niyayet ondan ayrılabildi ama kavga dövüş ile, başlarda içindeki boşluk belki dev gibiydi ama artık yavaş yavaş kendine geliyor. sana bunları anlatıyorum ki kolay olmasa da senin için en iyi olanın bu olduğunu ve eskisinden daha iyi hissedeceğini bilerek kararını ver.

İyiki de böyle bir forum var normalde arkadaşıma anlatsam bir iki dinleyip sıkılabilir. Sizin yorumalrınızla aslında benimde böyle düşündüğümü ama tek başıma işin içinden çıkamadığımı anlıyorum. Çünkü kiminle birlikteyseniz zamanla ona benziyorsunuz birilerinin dışarıdan size bakması gerekiyor. Bunun için en ideal yer burası sağolun kızlar yorumlarınız için

benzer sorunları yaşayan arkadaşım oldu. onunkinin de sorunu şiddetli ve saçmasapan kıskançlıklarıydı. hakkını yiyemem,bana bile iyilikleri dokunmuştur,iyiyken de öyle iyi bir insandı ancak bu kötü huyu her şeyi bitiriyordu. arkadaşım niyayet ondan ayrılabildi ama kavga dövüş ile, başlarda içindeki boşluk belki dev gibiydi ama artık yavaş yavaş kendine geliyor. sana bunları anlatıyorum ki kolay olmasa da senin için en iyi olanın bu olduğunu ve eskisinden daha iyi hissedeceğini bilerek kararını ver.

Evet işte yaşadığım tam anlamıyla bu

Ben bir de gerçekten şunu çok merak ediyorum ilişkileriniz cidden çok mu saygılı bitiyor. Yani birlikteliklerinde yada evliliklerinde şiddet gören hırpalanan kimse yok mu ya bi tek ben mi varım diyorum yada söylemek mi istemiyor kimse... :(( Bi arkadaşım gerçekten sevsen şiddeti gözün bile görmez demişti sanırım o yaşamış başkada kimseden duymadım

Evet işte yaşadığım tam anlamıyla bu

hayat böyle gitmez, yaşadığınız özelinizle bile tehdit edebiliyor seni. kimse bunlara katlanılacak kadar değerli değildir. emin ol aynısını sen yapsan çoktan bitirip giderdi,çünkü bencillik bu adamların doğasında var.

söyleyeceklerim belki kırıcı gelecek ama insan evinde beslediği kuşa,balığa bile endine muhtaçken böyle eziyet çektirmezken, nasıl sevdiğim kadın dediğine böyle davranır. bunun sevgiyle alakası nedir? düpedüz kendini 'sahip' görmektir.

Çok sert konuşacağım ama iyiliğiniz için. Bu adamın egosunu daha ne kadar şişireceksiniz, boğazını sıkarım ama beni bırakamaz ne büyük ego yapmıştır onda. Arkadaşım bırakın bu adamı, kendinizi düşünün biraz. Sizi çok mu mutlu ediyor da vazgeçemiyorsunuz sanki :53:

canım madem artık onu hayatında istemiyosun ve sana zarar veriyo ayrıl.
şiddet olan bi ilişki evlilikle sonlandırılmamalı zaten
düzgünce konuş yprandığını bitirmek istediğini söyle.

Back
X