Bu karmasikliga bi çözüm uretmek icin yardim lutfen

Elanur_91

Birileri yalan olur birileri yanan..!
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
15
8
1
34
Yillardır icinde bulundugum bir durum var erkek arkadaslarimin olmasina ragmen bi turlu duygusal anlamda birsey hissedemiyorum ve surekli ters düşüyoruz cok kez asik olmak sevmek istedim ama onumuze cikan sorunlardan dolayi artik kendimi tamamen erkeklerden geri cektim..

icinde yasadigimiz dunyada pek bunlara acik degil bu durumu kimseyle konuşamıyorum yillardr kendimle celismekteyim ve hem cinsime duydugum ilgiyi karsi cinse. Hissedemedgimi fark ettim icim icimi yiyo npcam bilmiyorum lutfen yardimci olun..

Yani olsun diye bekleyerek de olmaz ki bu işler.
Olacağı varsa zaten ummadığın anda olur genelde.
Biseksüel de olabilirsin.

Ammaa buralar karışır :D

Elanur kullanıcı adın, e avatarın da da kız var?
Nasıl inanalım şimdi?

Cinsime duyduğum ilgiyi karşı cinse duyamadığımı farkettim? Ben mi yanlış anladım yoksa eşcinsel eğilimlerinizden mi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse sizinle önyargısız iletişim kurabilecek insanlarla iletişim halinde olun.

Ben kimseyi yargılamam ama bu konuda eğer önüne geçilmez bir istek duyuyorsanız hayat sizin için genel olarak pek kolay olmayacaktır ama kendinizi inkar ederek de daha mutsuz olursunuz, o zaman kalbinizin sesini dinleyin. Ama eğer araftaysanız duygularınızdan emin değilseniz heteroseksüel tarafı seçmenizi öneririm. Toplumsal açıdan diğeriyle başetmek çok zor çünkü. Umarım herşey sizin için iyi olur...

kafanız karışık gibi geldi bana. ama karışık olmasa da lezbiyen olabilirsiniz. erkek arkadaşınız sizde herhangi bir his uyandırmıyorsa ayrılın zaten.

doktora gidin tedavi olun.hormonlarinizi ölçtürün ilac kullanin ne bileyim bu durumda baska ne denir ki..

Vuhu, buradan mı kısmet arıyorsunuz anlamadım?
Burasi özgür bi platform degilmi illa hastalik veya baska seyler dert olck degil uzun zamndir burayi takip ediyorum bnm haricimde bi cok kisi bu tur sorular soruyo zaten sorun uretmeniz icin degil bi fikir sahibi olmk icin bunu paylastm arkadasim merak etme kismet bulmk istesem buraya gelip bu durumu yazmm etrafdada var bu sekilde yasayn onlarla takilirim...

Doktorluk bir durumun yok hasta değilsin ki doktora gideceksin.
kendi cinsine ilgi duyman normal bir durum eğer gerçekten böyle bir durumun varsa eşcinsellikle ilgili kuruluşlardan destek almanı öneririm.

kendini iyi tart.
şu anda sevdiğin, aşık olduğun bir kadın var mı mesela?

kafanız karışık gibi geldi bana. ama karışık olmasa da lezbiyen olabilirsiniz. erkek arkadaşınız sizde herhangi bir his uyandırmıyorsa ayrılın zaten.
3 yıllık bi iliskimden sonra bu hale geldim cunku sonrasi ayar tutmadi erkeklerin yaklasimlarda artik duygusal bag dan cok cinsellige yoneldigi icn bukadar geri adim atip sogudum sanırım..
Bayan arkadaslarimlada illaki dertlesiyorum ama bazen davranislar ve dusunceler istemeden yaniliyo sanırım erkeklerin ilgisizligi baska tarz dusuncelere sebep oluyo isin icnden bi turlu cikamadim burda paylasma geregi duydum en azindan bi yol gosterilir

Doktorla ne alaka yahu hastalık mı bu sanki ilacı olacak.

Toplum hala ters bakıyor evet ama eskisi gibi de değil sosyal medyada bile bi sürü escinsel cift var artık.Eskisi gibi kendilerini saklamıyolar çünkü toplumun algısı değişiyor yavaşta olsa.He kolay mı değil elbette ama böyle yaşamak da zor olsa gerek.Tercih sizin ya hissetmeden bi erkekle miş gibi yaparak yaşayacaksınız ya da zor ama duygularınızla bi hayat yaşayacaksınız.

Tabi bunları fake olmadığınızı umarak yazdım,fakeseniz:sinirli:

3 yıllık bi iliskimden sonra bu hale geldim cunku sonrasi ayar tutmadi erkeklerin yaklasimlarda artik duygusal bag dan cok cinsellige yoneldigi icn bukadar geri adim atip sogudum sanırım..
Bayan arkadaslarimlada illaki dertlesiyorum ama bazen davranislar ve dusunceler istemeden yaniliyo sanırım erkeklerin ilgisizligi baska tarz dusuncelere sebep oluyo isin icnden bi turlu cikamadim burda paylasma geregi duydum en azindan bi yol gosterilir

erkeklerin cinsellik istemesi anormal bir şey değil ki. kadınlar da istiyor şimdilerde.
sevgililik içinde cinsellik de olacak elbette. oturup lak lak yapacaksan erkek dolu.
ilk günden seks seks diye tutturan abazanlardan bahsetmiyorum tabii ama cinselliğe öcü gibi bakmaktan vazgeçmek lazım.

Back
X