Bu karmasikliga bi çözüm uretmek icin yardim lutfen

Doktorluk bir durumun yok hasta değilsin ki doktora gideceksin.
kendi cinsine ilgi duyman normal bir durum eğer gerçekten böyle bir durumun varsa eşcinsellikle ilgili kuruluşlardan destek almanı öneririm.

kendini iyi tart.
şu anda sevdiğin, aşık olduğun bir kadın var mı mesela?
Yasadigim sehirde bu tur olanaklar yok diye biliyorum psikologa bi cok kez gidip bu durumu konusmk istedm ama pek bsey ypilcagni dusunmedgm icn cesaret edemedim daha cok içsel yasadigim bi durum erkek arkadaslarim oluyo illaki 3 yili askin bi suredr iliskim vardi ama onla yasadgm yipranmislik ve duygusal kirginliklar ayrilikla sonuclandi ve evlendi daha sonrasndsda iliskilerm oldu su andada var ..ama icimden bi turlu yakinlasmk gelmiyo sogudum biseylerden..
Kiz sevgili durumu da su an yok ama lise donemnde vardi univ 2.yila kadar 5 yillik bi kiz arkadasm oldu onunla yasadiklarimmi bu duruma bni sokan bilmiyorum kafsm karisik cikamadim isin icnden

Yasadigim sehirde bu tur olanaklar yok diye biliyorum psikologa bi cok kez gidip bu durumu konusmk istedm ama pek bsey ypilcagni dusunmedgm icn cesaret edemedim daha cok içsel yasadigim bi durum erkek arkadaslarim oluyo illaki 3 yili askin bi suredr iliskim vardi ama onla yasadgm yipranmislik ve duygusal kirginliklar ayrilikla sonuclandi ve evlendi daha sonrasndsda iliskilerm oldu su andada var ..ama icimden bi turlu yakinlasmk gelmiyo sogudum biseylerden..
Kiz sevgili durumu da su an yok ama lise donemnde vardi univ 2.yila kadar 5 yillik bi kiz arkadasm oldu onunla yasadiklarimmi bu duruma bni sokan bilmiyorum kafsm karisik cikamadim isin icnden

telefon ya da mail ile ulaşabilirsin.
bu konularda çalışan kuruluşlar sana sağlıklı bilgi verebilir.
biseksüel gibi geldin bana.

Doktorla ne alaka yahu hastalık mı bu sanki ilacı olacak.

Toplum hala ters bakıyor evet ama eskisi gibi de değil sosyal medyada bile bi sürü escinsel cift var artık.Eskisi gibi kendilerini saklamıyolar çünkü toplumun algısı değişiyor yavaşta olsa.He kolay mı değil elbette ama böyle yaşamak da zor olsa gerek.Tercih sizin ya hissetmeden bi erkekle miş gibi yaparak yaşayacaksınız ya da zor ama duygularınızla bi hayat yaşayacaksınız.

Tabi bunları fake olmadığınızı umarak yazdım,fakeseniz:sinirli:
Burda herkes ikinci bi isim ve resimle var sahte degilim. Aklin kalmasn
.. Bnde goruyorum instagram ve cesitli sosyal medyada bi cok kisi boyle ve bna en yakin duygu yasatan bni anlatsn kisi rüzgar erkoçlar onu gordukce kendimde bi sans gördüm ama kimseye bn de bu sekilde sorun var diyemedim tbi alttsn insanlarin nabzini ölçüyorum ama verilen tepkileri goruncede kendimi geri cekiyorum erkek arkadasm var onu seviyomusun dersende daha cok saygi duydugum ve karakterini begendgm biri ama ask icimde yok ..
Insanlarn goruslerindrn dolayi mecburen yanimda olmasi gereken kisi yine bseyleri içim de yasayip belli etmemeye calisyrum

Eger daha fazla kafamda buyurse sanırım bi sekilde yardim alicam ..
Bazi durumlardan cikamamin iliski yasadgm kizla da ilgisi var bni bu tur seylerin icerisine o soktu dua mi etsem bedduami bilmiyorum hala arkadas ortamnda görüşürüm onunla bakışları ve konusmasi cekiyo bni oda bnde yillardr diger anlmda ayriyiz oda bnm gbi erkeklerle gorusur hatta nisandan ayrildi her defasnda mesaj atiyo unutamadm seni diye. Bnse bu piskolojden kurtulmk icn kendmi geri cektm engelledm ama icmdeki his bilmiyoru
doktora gidin tedavi olun.hormonlarinizi ölçtürün ilac kullanin ne bileyim bu durumda baska ne denir ki..
kadin hastalilarina cikmayi düşünüyorum bklm nolck tesekkur ederim onerilerin icn

Bazi durumlardan cikamamin iliski yasadgm kizla da ilgisi var bni bu tur seylerin icerisine o soktu dua mi etsem bedduami bilmiyorum hala arkadas ortamnda görüşürüm onunla bakışları ve konusmasi cekiyo bni oda bnde yillardr diger anlmda ayriyiz oda bnm gbi erkeklerle gorusur hatta nisandan ayrildi her defasnda mesaj atiyo unutamadm seni diye. Bnse bu piskolojden kurtulmk icn kendmi geri cektm engelledm ama icmdeki his bilmiyoru
doktora gidin tedavi olun.hormonlarinizi ölçtürün ilac kullanin ne bileyim bu durumda baska ne denir ki..
kadin hastalilarina cikmayi düşünüyorum bklm nolck tesekkur ederim onerilerin icn
erkeklerin cinsellik istemesi anormal bir şey değil ki. kadınlar da istiyor şimdilerde.
sevgililik içinde cinsellik de olacak elbette. oturup lak lak yapacaksan erkek dolu.
ilk günden seks seks diye tutturan abazanlardan bahsetmiyorum tabii ama cinselliğe öcü gibi bakmaktan vazgeçmek lazım.
Cinsel durumun evlendigim kisiye ozel olmasi gerektigini düşünüyorum.
Su zamanda kimin elini tutsan etegini acmaya calsmkla meşgul kime guvenip yataga girceksn ki her seyin bi zamni var bn icinde buldugum durumu sindiremedimki boyle biseyi nasil ypim

Cinsel durumun evlendigim kisiye ozel olmasi gerektigini düşünüyorum.
Su zamanda kimin elini tutsan etegini acmaya calsmkla meşgul kime guvenip yataga girceksn ki her seyin bi zamni var bn icinde buldugum durumu sindiremedimki boyle biseyi nasil ypim

tamam da bu içindeki his doğal bir dürtü bunun kadın hastalıklarıyla bir ilgisi yok. engelleyemezsin ki ancak bundan emin olup kendini tanıyabilirsin.

güvenip yatağa girme konusu sana kalmış.. belli ki karşına hep ergen abazalar çıkmış durumda ancak belli bir süre devam eden ilişkide cinsel temaslar normaldir yoksa neden sevgili oluruz ki?
sevgillik size uygun değilse sevgili yapmayın o halde.

Doktorluk bir durumun yok hasta değilsin ki doktora gideceksin.
kendi cinsine ilgi duyman normal bir durum eğer gerçekten böyle bir durumun varsa eşcinsellikle ilgili kuruluşlardan destek almanı öneririm.

kendini iyi tart.
şu anda sevdiğin, aşık olduğun bir kadın var mı mesela?
Lise doneminde normal kiz arkadaşım vardı son zamnlarda bna davranışları kendine cekmeye basladi benden hoslandni soylemisti kendmi nkdar geri ceksemde uzaklastramadm bi sevgililik yasandi 5 yilik bi ilski oldu sonrasında erkek arkadsslarmzds oldugu icn bu durumu sonlandrdik ama yine donusler oldu tb arada ask. Var birbrmse karşı bn bu durumu sonlardmk icn sildm arayip sormuyorum ama cevremiz ortak oldugu icn bi yerde denk geliyorz hala ayni tsvri var ilgisi ve alaksi var arada yazar unutsmadm diye ypabilcegm bisey yk cunku. Bu duzen bu insanlar boyle bi durumu kabul etmez icimdeki hislerse hep bastrmys calistuklarm hem ondan kaçıyorum hemde kendimdemden

tamam da bu içindeki his doğal bir dürtü bunun kadın hastalıklarıyla bir ilgisi yok. engelleyemezsin ki ancak bundan emin olup kendini tanıyabilirsin.

güvenip yatağa girme konusu sana kalmış.. belli ki karşına hep ergen abazalar çıkmış durumda ancak belli bir süre devam eden ilişkide cinsel temaslar normaldir yoksa neden sevgili oluruz ki?
sevgillik size uygun değilse sevgili yapmayın o halde.
Insan tbiki bi hayat arkadasi ister kendine
Öpüşmek her ilişkide olan bi durum elbetteki yasanacak siz evlimisinz bilmiyorum yads bekarmsiniz ..
Bu zamanda yasanan bi cok ilski cikar uzerine bn 25 yasindaym ve artik evlenmk icn bi yol çizdim çünkü zMan degerli bnm icn karsimdaki erkege bi surec geçtikten sonra bu konuyu actgm an direk kendni geri atiyo ve ssdece cinsellik ve eglenmk olarsk bu hayatı gordgunu belirtyo bnm ailem hayatıma biri girdgi an bu kisnn bnmle evlenmesini ister yani yillarca bi flort yasayamm ama ne sansdr ki karsima hep korkak insanlar cikiyo buda pskoljik acidan bni yipratti ortads kaldim diyebilirm ne tarafa laf anlatrsan anlt ortak bi nokta. Bulunmuyo

Insan tbiki bi hayat arkadasi ister kendine
Öpüşmek her ilişkide olan bi durum elbetteki yasanacak siz evlimisinz bilmiyorum yads bekarmsiniz ..
Bu zamanda yasanan bi cok ilski cikar uzerine bn 25 yasindaym ve artik evlenmk icn bi yol çizdim çünkü zMan degerli bnm icn karsimdaki erkege bi surec geçtikten sonra bu konuyu actgm an direk kendni geri atiyo ve ssdece cinsellik ve eglenmk olarsk bu hayatı gordgunu belirtyo bnm ailem hayatıma biri girdgi an bu kisnn bnmle evlenmesini ister yani yillarca bi flort yasayamm ama ne sansdr ki karsima hep korkak insanlar cikiyo buda pskoljik acidan bni yipratti ortads kaldim diyebilirm ne tarafa laf anlatrsan anlt ortak bi nokta. Bulunmuyo

o zaman sen sevgili yapmayacaksın ailen, konu komşu birini bulacak görücü usulü evleneceksin.
sen sevgili olmak istersen erkek bir yerden sonra elbette cinsellik ister. sonuçta dürtüleri var. bu bana uymaz diyorsan farklı bir yol deneyeceksin.

Bu duzen bizim dusuncelerimize pek izin vermiyo açıkçası yani hisseddigim gbi yasayamiyorum

o zaman sen sevgili yapmayacaksın ailen, konu komşu birini bulacak görücü usulü evleneceksin.
sen sevgili olmak istersen erkek bir yerden sonra elbette cinsellik ister. sonuçta dürtüleri var. bu bana uymaz diyorsan farklı bir yol deneyeceksin.
Kalbimle degilde mantigimla ilerlicem sanirim tek yol bu

Sanirim bu dunya görüşü buna izin vermiyo hisseddigim degilde uyum saglamaya calisyo gibi yasamya calisyorum baska tenler baska insanlarls
ya ben anlamadım sen kendine niye sorunluymuşsun gibi bakıyorsun ki ?? hissttiğin buysa senin gibi hisseden bir çok kişi var. Kasmaya gerek yok hayatını yaşa

Insanlara bu tur seylerden bahseddigin zaman kabullenemiyorlar hepsini gectim ..
Boyle bi duygum var biliyorum kendimin de farkındayım ezemicegim bi insan yani Annem var boyle bi hayal kirikligina ugratamam onu oyuzden bu kadar geri adim atisim yoksa insanlar umrumda degil

Back
X