bu kasik agrisi normalmi acil yardimmmn

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
arkadaslar iki gun once hamile.oldugmu ogrendim yarin adet gunum.bugun testi yineledim hcg ikiye katlanmis .ama adet sanciai gbi sancim var normal sancidan daha siddetli . bide asiri bir bel agrim var ayaga kalkamiyorum.normalmi.bunlar ya dayanabilr gbi degil varsa bilen bi cvplasin

Canım ilk zamanlar ağrıların olması normal ama çok aşırıysa bi Dr a görün derim

Canım ilk zamanlar ağrıların olması normal ama çok aşırıysa bi Dr a görün derim
ara ara geliyor cok siddetli oluyo 6 7 dk surup geciyor.sonra tekrar basliyo.ben siddetli oldugu icn herkeste bolemi acaba diye merak ettm

Canım havalarda soğudu artık tıpkı adet gibi üşütünce de ağrın fazla olur ben 14 hastalığın hala ağrım devam ediyor kanama vs olmadıkça korkma ama dediğim gibi dayanılmayacak gibiyse bi Dr a görün kontrol amaçlı

Canım havalarda soğudu artık tıpkı adet gibi üşütünce de ağrın fazla olur ben 14 hastalığın hala ağrım devam ediyor kanama vs olmadıkça korkma ama dediğim gibi dayanılmayacak gibiyse bi Dr a görün kontrol amaçlı
tesekkur ederim sagol.evhamli oldum iyice bende.:)

Merhaba kızlar iyi olmus bu konunun acilmasi bende daha bugun ogrendim hamile oldugumu 771.5 cikti kan sonucum.benimde ayni kasik agrim oluyo,genelde sag tarafimda oluyo,bi cogaliyo bi sakinliyo normal demekki

Merhaba kızlar iyi olmus bu konunun acilmasi bende daha bugun ogrendim hamile oldugumu 771.5 cikti kan sonucum.benimde ayni kasik agrim oluyo,genelde sag tarafimda oluyo,bi cogaliyo bi sakinliyo normal demekki
771 cok iyi ckms adetin kac gun gectiki

771 cok iyi ckms adetin kac gun gectiki
Ya 4 5 aydır 31 gunde bir oluyodum adet,normalde 28 gunde bir olurdu oyuzden tam tahmin edemiyodum,yani 31 gunde bugun olmam gerekiyodu,28 gunse 3 gun gecmis oluyo.tam bilemiyorum oyuzden 4bucuk haftalik falan dedi saglik ocagindaki doktor.

şiddetli adet sancısı gibi ağrır.Hapşurunca kramp girer gibi ağrır.Ani dönünce de ağrır.
Hala ağrıyo hiç bitmiyo o garip ağrılar:)

şiddetli adet sancısı gibi ağrır.Hapşurunca kramp girer gibi ağrır.Ani dönünce de ağrır.
Hala ağrıyo hiç bitmiyo o garip ağrılar:)
aciklayici olmusss :) madem gecmiyo ve de normalse katlanicazzz :)

Ya 4 5 aydır 31 gunde bir oluyodum adet,normalde 28 gunde bir olurdu oyuzden tam tahmin edemiyodum,yani 31 gunde bugun olmam gerekiyodu,28 gunse 3 gun gecmis oluyo.tam bilemiyorum oyuzden 4bucuk haftalik falan dedi saglik ocagindaki doktor.
bense gecmistir 3 gun cunku yuksek ckms baya deger demekki adetin gecmis. benim adet gnum yarin .bugun 88 cikti degerim

arkadaslar iki gun once hamile.oldugmu ogrendim yarin adet gunum.bugun testi yineledim hcg ikiye katlanmis .ama adet sanciai gbi sancim var normal sancidan daha siddetli . bide asiri bir bel agrim var ayaga kalkamiyorum.normalmi.bunlar ya dayanabilr gbi degil varsa bilen bi cvplasin
Canım ben hamile oldugumu sirt ve bel agrisiyla anladım bide adetime 10 gün kala adet sancısı başladı

İlk zamanlar olan kasık ağrısının sebebi rahmin büyümesiymiş. Bende de vardı ve doktor çok normal olduğunu söylemişti..

Back
X