arkadaşlar ben uzun süredir bu platformdayım.beni tanıyanlar kayganamla bazı sorunlarımı biliyorlardır fakat özel olarak hiç konu açmadım.taki şuana kadar.akşamdan beri beni sinir eden bir olayı anlatmak istiyorum size.akşam yemek yiyoruz;ben,eşim kaynanam kayınım oğlu.ve eşimin amcasının torunuda(ahmet) bizde.bu ahmet ben eve gidiyorum dedi bizde güle güle dedik.o sırada kapı çaldı ahmet kapıya baktı.eltim tatlı göndermiş bize.tabakla beraber geldi ben vazgeçtim gitmekten dedi ve tatlıdan yemeğe başladılar.tabağın dibinde 3-4 dilim kaldıki kayganam ahmete,eşim için amcanızada ayırın dedi.yani ben ortalıkta yokum.sofrada birde gelini yok.ve tabakta bir dilim kalana kadar gerisinide o yedi.ve buna benzer cümleleri daha öncede kurmuştu.yani eve biri bişey getirsin yediğini yer geriye biraz ayırır ve gözüme baka baka bunuda eşim için o yesi,n der.sizce bu nedemek.buna karşılık ben ona nasıl bir ders verebilir.bu olay küçük ama midemi acayip bulandırıyor.ya eve gelen yemek umrumda değil canım çekerse yapar yerim.allahıma şükür elim var ayağım var ama bu ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım.
bu olay yüzünden eşimle tartıştım.oda bunu farketmesine,bunun öncesininde olmasına rağmen annesine,anne neden böyle davranıyorsun nevgüle böyle yaparak eline bişey geçmez demedi.ona kalsa önemsiz bir olay.bide ben bebek tedavisine başladım.tedavinin önemli günleri bilirsiniz.bunu bile bile akşam sanki haklıymış gibi küstü sırtını döndü yattı.
bu olay yüzünden eşimle tartıştım.oda bunu farketmesine,bunun öncesininde olmasına rağmen annesine,anne neden böyle davranıyorsun nevgüle böyle yaparak eline bişey geçmez demedi.ona kalsa önemsiz bir olay.bide ben bebek tedavisine başladım.tedavinin önemli günleri bilirsiniz.bunu bile bile akşam sanki haklıymış gibi küstü sırtını döndü yattı.