Bu kaynanaya şimdi ne yapmalı.....

son kalan parçayı ikiye böl yarısını eşine ver yarısını sen ye...

biz herşeyimizi paylaşırız de...

böylece ne eşin üzülür ne sen... ama kaynanan sinir olur... :)

çok güzel cevap mesala bizimkiler de bak görüyon mu boğazına nasıl düşkün derler sanki hiç yememiş fln o yüzden yemek konusunda kimse ilemuhattap olmak istemiyorum yapmakda istemiyorum :27:

bu kaynanayı kıvılcım çıkana kadar duvara sürtmeli :47:
tekrarlanıyor olması bilinçli yaptığını gösterir. sen kimsinki? gelin!
ama başedilemeyecek bi mevzu değil yani hiç öfkelenmeye sinirden patlamaya lüzum yok
eşine bile yansıması gerekmez. tabakta kalan sonuncuyu alır ağzıma atar parmaklarımı da yalarım :1:
ne yapabilir elinden mi alacak? 'oğlumundu o' gibi bi gaflette de bulunursa dersinki yabancı değil merak etme :1:
gıcığa gıcık olacaksınki sen patlayana kadar o patlasın. 6 yıllık gelinim ama 60 yıllık eziyet gördüm eşimin ailesinden
Allaha havale ettim sabrettim hala sabrediyorum ama yine de olmuyo çünkü istemediler sevmediler en başta..
ağzımla kuş tutsam ona bile kabahat bulurlar kuşu niye şurdan değilde burdan tuttun derler :52:
Allah elimize düşürmesin..

Hiiç takma.

Benzerlerini bende yaşadım/ yaşıyorum.

Mesela

Kayınvalideme kayınvalidesi oğlu için (kayınpederim) " Oğlum çalışıyor yazık yoruluyor" der.

Kayınvalidem de gelin olarak " çalışcak tabii çalışsın brşey olmaz" der.

Eşim sabahladığında kayınvalidem oğlu için " Ahmet'im sabaha kadar çalıştı uyumadı" dediğinde

Ben " çalışcak tabii birşey olmaz ölmez uykusuzluktan" diyorum.

Anlayacağın herkesin oğlu kendine tatlı

Eee bende tabiri caizse it gibi çalıyorum ama ben elim. Herkesin kendi can sonuçta. Bir kez bile "çalışma otur evde oğlum sana baksın" değme<. Utanmasa ç"alış ta oğlumu rahat ettir" diyecek te sonuçlarına nasıl katlanır bilemem.

Diyeceğim o ki herkesin kendi canı kendine kıymetli

Ama sen o aynı sana yaptığı gibi vurki anlasın ve hhiiç sıkma canını boşver.

Nevgülüm bide seninle yaşıyor bu hatunnn
ağzınla kuş tutsan gene aynı...
bi yardımı zaten yok bari zararı olmasın can sıkmasın...
diğer gelinlere karşıda aynımı?

arkadaşlar ben uzun süredir bu platformdayım.beni tanıyanlar kayganamla bazı sorunlarımı biliyorlardır fakat özel olarak hiç konu açmadım.taki şuana kadar.akşamdan beri beni sinir eden bir olayı anlatmak istiyorum size.akşam yemek yiyoruz;ben,eşim kaynanam kayınım oğlu.ve eşimin amcasının torunuda(ahmet) bizde.bu ahmet ben eve gidiyorum dedi bizde güle güle dedik.o sırada kapı çaldı ahmet kapıya baktı.eltim tatlı göndermiş bize.tabakla beraber geldi ben vazgeçtim gitmekten dedi ve tatlıdan yemeğe başladılar.tabağın dibinde 3-4 dilim kaldıki kayganam ahmete,eşim için amcanızada ayırın dedi.yani ben ortalıkta yokum.sofrada birde gelini yok.ve tabakta bir dilim kalana kadar gerisinide o yedi.ve buna benzer cümleleri daha öncede kurmuştu.yani eve biri bişey getirsin yediğini yer geriye biraz ayırır ve gözüme baka baka bunuda eşim için o yesi,n der.sizce bu nedemek.buna karşılık ben ona nasıl bir ders verebilir.bu olay küçük ama midemi acayip bulandırıyor.ya eve gelen yemek umrumda değil canım çekerse yapar yerim.allahıma şükür elim var ayağım var ama bu ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım.

bu olay yüzünden eşimle tartıştım.oda bunu farketmesine,bunun öncesininde olmasına rağmen annesine,anne neden böyle davranıyorsun nevgüle böyle yaparak eline bişey geçmez demedi.ona kalsa önemsiz bir olay.bide ben bebek tedavisine başladım.tedavinin önemli günleri bilirsiniz.bunu bile bile akşam sanki haklıymış gibi küstü sırtını döndü yattı.:36:

eeee.
Yeseydin madem tatlıyı şapur şupur.
Ayy.
Zevkle yerdim, hazla yerdim o parçayı:9:

Back
X