Bu kez dert degil tesekkur

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Iyi aksamlar hanımlar.. buraya ilk uye olduğumda sizlere icimi döktüm gecmisimdeki hatalardan ve bunlara olan pismanligimin hayatımı kararttigindan bahsettim hatta ve hatta bu sebepte pskolojimin bozulduğunu da anlattim.. Sizler o kadar genis yürekli guzel yüreklisiniz ki bana cok guzel destek olduniz belki kiminiz yargiladi kiminiz kızdı.. hatta ne kadar pskolojim bozulduysa artık 5 kez ayni konuyi acmisim caresizlikten:) Ama sizin de sayenizde psikologa ve psikiyatriye de giderek birkac gündür kendini daha rahat hissediyorum ve bundan sonra gecmise degil gelecege bakmaya karar verdim evlatlarima yuvama odaklanmaya hatalarımdan ders cikarip onume bakmaya karar verdim.. ama tek tavsiyem var belki burda benden genc bi suru arkadasm var, ileride pisman olacağınız seyler yapmayin kizlar, aile kurup anne olduğunuzda dank ediyor ve pismanligi agir geçiyor.. tekrar herkese tesekkur ederim desteginiz iicn:)

Mutlu olmanıza sevindim:)

Seni öldürmeyen şey seni güçlendirir.
Artık çok daha güçlüsünüz ve zorlukları daha rahat aşacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…