BU KEZ SON:(

Teşekkürler canım.
Yaşım 28.
75.5kilom. Boyum 1.63.
Hedefim 60olmak. Ama önce küçük hedefler koyuyorum kendime. Böylece gözüm korkmuyorHoppa.
Allah gönlüne göre versin tatlım inşl..hedefine ulaşırsın sağlıklı bir şekilde.Biz konu sahibesi ile karar verdik.Sadece haftada 1 tartılıcaz cuma günleri sabah aç karnına.Motivasyon için hergün tartılmamayı kararlaştırdık.Yani cuma günleri tartı günleri sanada uyar umarım.

Amin inş teşekürler cnm.
Olur uyar tabikide.
Ben aslında 1gün de 1 tartılıyorum. Ama fazladan sık sık tartılmak sinir bozucu farkındayım

kızlar ben bugün sabah;1 dilim kepekli ekmek,5 zeytin, öğlen yarım porsiyon orman kebabı,bir kase mantar çorbası,biraz erşişte yedim.

kızlar birşey itiraf etmek istiyorum.dün gözüm döndü 3 dilim pizza yedim :( :(
napcam ben simdi bu gün herşeyden daha da az yedim akşam sadece ıspanak sote yemem lazım. buna rağmen devam edeceğim vazgeçmeyeceğim

kızlar birşey itiraf etmek istiyorum.dün gözüm döndü 3 dilim pizza yedim :KK43: :KK43:
napcam ben simdi bu gün herşeyden daha da az yedim akşam sadece ıspanak sote yemem lazım. buna rağmen devam edeceğim vazgeçmeyeceğim
Dert etme canım. Ben de dün çikolatayı fazla kaçırmıştım. Onun yerine bugünden kalori eksiltirsek birşey olmaz benceHoppa

bugün kesinlikle az yemem lazım akşama 1 porsiyon ıspanak başka birşey yok.umarım pizza yı telafi ederim
bu arada cumaya çok az kaldı

kızlar dayanamadım ben bugün tartıldım :)6 günün Sonunda
güncel kilo 76.9
78.5 kilo ile başlamıştım.
kaçamaklar olmasına rağmen giden kilo -1,6 çok sevindirici
her hafta bir kilo versem bile benim için çok iyi :)
yaşasın kilo vermek...

Iyi valla ne diyeyim. Canım bazen çok tatlı çekiyor ama bastırmaya çalışacağım. Çok israrlıyım bu sefer. Bu kilolar gitmeli:olamaz:

kızlar dayanamadım ben bugün tartıldım :)6 günün Sonunda
güncel kilo 76.9
78.5 kilo ile başlamıştım.
kaçamaklar olmasına rağmen giden kilo -1,6 çok sevindirici
her hafta bir kilo versem bile benim için çok iyi :)
yaşasın kilo vermek...
Tebrikler canım:KK15: başarılarının devamını dilerim. İnşAllah bu sefer başaracağız:dua:
Yarın ben de tartılacağım )

Back
X