Bu kız beni sinir ediyor.

En yakin diyebilecegim arkadasimla cuma gunu kavga ettik ortak bir proje odevi yuzunden bizim final notumuz olacak onun insanlari enayi yerine koyup tum isi bize yikip memleketine gitmesi beni sinirden öldurdu ve 2. Buyuk kavgayi whatsapptan ettik simdi yarin gelecek ama ben onunla artik ayni projede olmak hatta ayni sinifta bile olmak istemiyorum . Sende ise yanliz devam et bence

Eeee bende işin bi kısmını tek hallettim ? İşi bölüşmezsek nasıl olacak ? Emir vermek değil bu, işi bölüşmek.

işi bölüşmek işteş bir fiildir

konuşulur ve bölüşülür

sen işi bölüp beğendiğin bölümünü kendin yapıp diğer tarafı da ona bırakmışsın

senin yaptığın yer zor dahi olsa ona fikir söyleme imkanı tanımamışsın ki

ya da buraya anlatımından biz böyle anladık

ben iş kurdum ama şunlarla uğraşamadım gel birlikte yapalım demek birlikte iş yapmak değildir ki

bir nevi yanınıza eleman almışsınız

bizim ofisimiz var getir götür işi ile uğraşmak zor geldi ofis boy aldık ortak değil

işi bölüşmek işteş bir fiildir

konuşulur ve bölüşülür

sen işi bölüp beğendiğin bölümünü kendin yapıp diğer tarafı da ona bırakmışsın

senin yaptığın yer zor dahi olsa ona fikir söyleme imkanı tanımamışsın ki

ya da buraya anlatımından biz böyle anladık

ben iş kurdum ama şunlarla uğraşamadım gel birlikte yapalım demek birlikte iş yapmak değildir ki

bir nevi yanınıza eleman almışsınız

bizim ofisimiz var getir götür işi ile uğraşmak zor geldi ofis boy aldık ortak değil
benim yaptığım bölümleri o yapamaz istesede. ben yazarlık kısmını yapıyorum işin. benim kalemim iyi. oda gidip iki parça şey alacaktı onuda fizana göndermedik heralde. neyse bu konuya kafa yoramam şuan. bitti kapandı bu mesele zaten.

Benimde var böyle bir arkadaşım gel dedim ortak iş kuralım hay demez olaydım ,bir gün geliyor tamam bujiteri açalım diyor :110: bir gün ev yemekleri çok iyi heeeee diyo o_O ki bir şeyi de beceremez ,benim zaten kendi yapabileceğim işim var ,ben o da ek gelir olsun ,tıkırdasın istedim ama ağzımın payını aldım ,tırnağın varsa başını kaşıyacaksın ,onu bilir onu söylerim ..
Ki ben disiplinli biriyim ,o ise tam tersi ,bankaya para çekmeye bile ben sabah 9 da giderim o akşamüstü 16.50 de böyle biri işte :KK12:

Canım sen herşeye sinir oluyorsun galiba. Önceki konunda söylemedim ama bence bir psikoloğa git. Sadece deliler gitmiyor sonuçta. Faydası olacaktır...

Canım sen herşeye sinir oluyorsun galiba. Önceki konunda söylemedim ama bence bir psikoloğa git. Sadece deliler gitmiyor sonuçta. Faydası olacaktır...
Evet sinirliyim oldukça . bilemiyorum ama zaten bu gidişle delireceğim. psikologa değil kliniğe kapatacaklar beni :confused: sinirli bi yapım var evet ama konular çok farklı. bu konudaki kızgınlığım saman alevi gibi geldi ve hemen geçti. ama diğer durum apayrı bi şey...

Böyle bir durumu tecrübe etmedim ama çevremdekiler hep ne arkadaştan ne akrabadan iş ortağı ya da arkadaşı olmayacağını söyler. Siz de bizzat yaşamış oldunuz bu durumu, bundan sonra aklınızın ucundan dahi geçirmezsiniz herhalde :-)

Back
X