18 yasindaym pozitif hayattan zevk almasi biren biriym .. :) ama malesef malesefki hic anlasamadigm bi kisyle ayni sinifdaym .. bi zamanlar cok iyi anlastigim ama smdi nefret ettigim kiz .. sorun kendisinin iki yüzlü olmasi .. ismini bile duydum anda agzini burnunu kirasm geliyo ..
Söyle anlatmaya baslim .. bu kizla yaklasik 3 senedir grsmüyoruz .. 3 sene öncede benim diger arkadasimi kiskanmisdi ve onun iyi birini olmadina karar verip yollarimi ayirmisdim ... artk aramamaya konusmamaya baslamisdm .. ayni liseye ve baska siniflara gidiyordk ama inanirmisnz baska arkadaslari oldugu icin dogru dürst yüzme bakmazdi karsidan gelse slm vermezdi .. neyse gel zaman git zaman bi arkadasi okul degisdirdi .. digerleri birakti derken hanimefendi yalniz kaldi .. smdi ayni sinifdayiz ilk baslarda dediklerine aldirmiyo anlasmaya idare etmeye calisiyodm .. (tam bir yagci bu arada basda ödevlerimi bile yapmayi teklif etti) .. ama biyere kadar oda yani sabir tasi olsa catlardi .. ve artk damarima basmaya basladi .. bi kac defa tartisdk ama ynede konsyodk .. taki gecen haftaya kadar Gecen hafta yine bu kizda bi anormellik bi gerizekalilik bana karsi tavir almis .. hayir yani tavir olmasi viz gelir tiz giderde .. gicik gicik davranmalar ben bi arkadasla konusrken zirt birt araya girip bana sirtini dönp konu disi birakmalar .. aldm karsima dedmki Noldu hayirdir ne bu tavirlar dedim .. kendisi o an msj yaziyodu .. dedi farkindaysan mesj atiyorm .. bende dedimki sende cocuk degilsin bende cocuk degilim ikimiz de drumun farkindayiz .. benimle konusmak zorunda degilsen viz gelir tiz gider ama eger tavir aliyosan söyle ona göre mesafemi tutim dedm .. bisi demedi o gn bugndür hic konusmuyoruz deseniz olcak Ama yanimda oturuyo .. nasil diyim nefes alip vermesi bile beni rhatsiz ediyo .. Verseniz agzini burnunu kirabilirm .. biraz dertlesmek istedim .. okudugnuz icin tsk arkadaslar ...
hemen söyleyeyim yapacağın şey şu.. ilk önce arkadaşı kantine veya başka bir yere çağırma bahanesiyle dünyadan soyutlayıp yalnız bırakıyoruz etrafı iyice kontrol edip her yerin temiz olduğuna kanaat getirdikten sonra aynen senin de dediğin gibi ağzını burnunu dağıtıyoruz ama şöyle bir güzel döv ki bu onu bir iki sene idare etsin... biraz riskli ama kökten çözüm:))) hadi sana kolay gelsin.. yardımcı olabilmişimdir umarım:)))))
gecemem canim olmaz .. oturdum yer benim derslerim acisindan önemli yer degisdiremem :) ayrica zamaninda ben ona demisdm gel oraya oturalim diye hayir dedi smdi oturdm damladi ..
hemen söyleyeyim yapacağın şey şu.. ilk önce arkadaşı kantine veya başka bir yere çağırma bahanesiyle dünyadan soyutlayıp yalnız bırakıyoruz etrafı iyice kontrol edip her yerin temiz olduğuna kanaat getirdikten sonra aynen senin de dediğin gibi ağzını burnunu dağıtıyoruz ama şöyle bir güzel döv ki bu onu bir iki sene idare etsin... biraz riskli ama kökten çözüm:))) hadi sana kolay gelsin.. yardımcı olabilmişimdir umarım:)))))