- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Ben öğretmenim. Köy okulunda öğretmenlik yapıyorum. Bu zamana kadar hiç rapor almadım. Hamile oldugumu öğrendikten sonra düşük tehlikesi yaşadım. Doğuda öğretmen olduğum için eşim beni ailemin yanına götürdü.annem bana 10 gün baktı. Sonra çok şükür toparladım geldim görev yaptığım yere.biz okulda 2 öğretmeniz.hem okul arkadaşım hemde normal dosttuk. Ama bu 1p günlük süreçte bana bir geçmiş olsun mesajı dahi atmadı. Raporumda düşük tehdidi yazıyordu sormadı bu ne diye.neyse bana bir anda mesaj atmış.okulun şu işi var evrak işiyle ilgili yap diye.bende bir kere olsun beni sor bir daha bana mesaj atma yazdım. Neyse konuşmuyoruz ondan beri.iki gündür ağır grip geçiriyorum.ilac da kullanamıyorum.bugün okula gitmedim.tam rapor almak için evden çıkarken milli eğitimden aradılar hocam okula gitmemissiniz dediler.bende evet çok rahatsızım raporu göndereceğim dedim.millo eğitimi arayıp söyleyen de bu kız. Bir insan bu kadar vicdansız olabilir mi ya.kendi 5 gün memleketine tatile gitmek için rapor aldı. Bu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vefasız olmuşlar.....