bu kız ne yapmaya çalışıyor?

helle123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
57
0
16
İstanbul
İyi akşamlar
Bir arkadaşım vardı. Kısa sürede samimi olmuştuk. Açıkçası iyi anlaşıyorduk. Fakat bir süre sonra tuhaf tuhaf davranışlar sergilemeye başladı. Şımarıkça davranıyor sürekli trip atıyordu. Açıkçası herkese karşı iyi bir dost değilimdir ama ona karşı her zaman verici olmuştum. Başarısız olduğu için derslerine yardımcı oluyordum. ikinci senesinde bu sene üniversiteyi kazansın diye yapamadığı sorulardan tutun her şeyine yardım ediyordum.
bir gün biraz rahatsızlandım diğer arkadaşlar sağolsunlar ilaç filan getirdiler. o arada o samimi arkadaşım da gelmiş görcek halim yoktu onu. yanıma oturdu. bir anda herkesin içinde kulağıma eğilip ayağını denk al bu günü unutma dedi. ne diyosun dedim. benle ilgilenceksin başkalarıyla ilgilenme dedi. anormal bir kaç davranışını yakalamıştım açıkçası ama böylesini beklemiyordum
ben de açıkçası orda kavga etmeye çekindim çünkü onda sırlarım var ifşa eder diye korktum.
aradan iki hafta geçti beni aramış ilk başta görmedim ikici aramasında açtım. sen nasıl bir arkadaşsın allah senin belanı versin filan bir sürü laf... ne oluyor dedim. sen benden hala nasıl özür dilemezdin dedi. dediği lafa bakar mısınız? bir anda ben de bağırmaya başladım ona. arkadaşlığımız bitti dedi beni heryerden engelledi. açıkçası kurtuldum diye sevindim o an.
ne kurtulması meğer her şey yeni başlıyormuş
o günden beri nerdeyse her gün yüz yüzeyiz yer gün gelip yanım oturuyor ve ayaklarından biriyle beni ittirip kenarda sıkıştırıyor. ne yapsam taklit ediyor telefonumu sağ elime alsam o da aynısını yapıyor. arkadaşlarımla konuşurken gelip beni dinliyor. daha da önemlisi ortak yakın arkadaşımıza her ne anlattıysa kızla pazarda karşılaştık beni tanımamazlıktan geldi. inanın yaptığı her şeyden bıktım. iki ay oldu yakında sınavımız var. ben böyle şeylere alışık değilim başarılı bir öğrenciyim motivasyonumu bozuyor. şimdiye kadar onu hep övdüm motive ettim. inanın şöyle düşünebilirsiniz acaba seni baskın hissetmiş kendisini ezik hissetmiş olabilir mi diye düşünebilirsiniz. ama yıllarca kötü arkadaşlıklar kurdum. talihsiz şeyler yaptım ama hep özür dilemesini de bildim. hata yaptığımı bilsem gidip özür dilerim daha önce en yakınlarımın kalbini kırdım sonrasında özür de diledim. ama bu kız beni çıldırtıyor onun yanında hiç tepki vermiyorum amayemin ediyorum sinirden eve geldiğimde başım ağrıyor. gidip kavga da etmek istemiyorum çünkü normal değil sırlarımı ifşa edebilir. ne yapmalıyım daha önce böyle biriyle karşılaşanlar bana yardım etsin. görmemezlikten geliyorum yaptıklarını önemsememiş gibi yapıyorum ama benim sakinliğim onu çileden çıkarıyor daha da üstüme geliyor

lütfen yanlış anlaşılmasın başarısız olduğu için ezik mi hissediyor demek istemedim. onun pek arkadaşı yok benimse çevremde vay epey insan. zamanında herkesle arasını bozmuş yanında tek ben vardım acaba o yüzden mi ezik hissediyor demek istedim. metni tekrar okuyunca yanlış anlaşılma olabileceğini düşünüp düzeltmek istedim

arkadaşın senı hayatının merkezıne koymuş
hanı saplantılı ılışkıler vardır ya, kız kaçar esas oğlan peşınden koşar arar sorar, yolunu keser ona benzemış
lezbıyen değıl bu kızcağız değıl mı, kıskanıyor senı

hanı saplantılı ılışkıler vardır ya, kız kaçar esas oğlan peşınden koşar arar sorar, yolunu keser ona benzemış

aynen, ya lezbiyen ya da kafayı sıyırmış

aksine gür gün birine aşık olan bir tip :) kıskançlık derken bir arkadaşımızı kıskandığını seziyorum ama bana karşı bilmiyorum ben fark etmemiştim.
kıskanıp kıskanmaması benim umrumda değil. beni kendi halimde bıraksa keşke. sürekli uğraşıyor ne yapacağımı şaşırdım. kızdan da korkuyorum

aksine gür gün birine aşık olan bir tip :) kıskançlık derken bir arkadaşımızı kıskandığını seziyorum ama bana karşı bilmiyorum ben fark etmemiştim.
kıskanıp kıskanmaması benim umrumda değil. beni kendi halimde bıraksa keşke. sürekli uğraşıyor ne yapacağımı şaşırdım. kızdan da korkuyorum

allah allah, ılgınç
kıskanıyor derken şeyı kastettım aslında, sırf onunla ılgılenmenı ıstıyordur
onunla konuş, gez, dolaş.. vs
paylaşamıyordur
kı bu bıle bı hastalık bence, tamam seversın sayarsın arkadaşını ama bu nedır yanı :26:

ılışkını kessen, hastalıklı bı tıp bu kız, konuşsanda konuşmasanda ıstese anlatır başkalarına senın sırlarını

aynen, ya lezbiyen ya da kafayı sıyırmış

bir gün kendi kendine konuşurken de yakalamıştım... ne yapmalıyım sizce. nasıl rahat bırakır beni bu kız. yani taklit ettiği detaylar o kadar rahatsız edici ki. lise arkadaşlarımla her hafta görüştüğüm bir mekan var o hayatında gitmemişti oraya. her gün de orada. ben yemek yiyorum afedersiniz, kız izliyor beni ama lezbiyenlik filan değil. sırf rahatsız olayım diye. sürekli bir göz hapsindeyim

bir gün kendi kendine konuşurken de yakalamıştım... ne yapmalıyım sizce. nasıl rahat bırakır beni bu kız. yani taklit ettiği detaylar o kadar rahatsız edici ki. lise arkadaşlarımla her hafta görüştüğüm bir mekan var o hayatında gitmemişti oraya. her gün de orada. ben yemek yiyorum afedersiniz, kız izliyor beni ama lezbiyenlik filan değil. sırf rahatsız olayım diye. sürekli bir göz hapsindeyim

sorsana açık açık neden benı taklıt edıyorsun dıye
çok rahat bı hatun bellı

allah allah, ılgınç
kıskanıyor derken şeyı kastettım aslında, sırf onunla ılgılenmenı ıstıyordur
onunla konuş, gez, dolaş.. vs
paylaşamıyordur
kı bu bıle bı hastalık bence, tamam seversın sayarsın arkadaşını ama bu nedır yanı :26:

ılışkını kessen, hastalıklı bı tıp bu kız, konuşsanda konuşmasanda ıstese anlatır başkalarına senın sırlarını

aynen öyle. sadece kendisiyle konuşayım istiyor. sürekli herkesin arkasından da konuşuyor. bende de onun çok sırrı var söyleyeceğimden korkup benimkileri söylemez diye düşünüyorum ama belli olmaz siz haklısınız. gerçi o benim her şeyimi anlatsa bile ben onun yaptığının aynısını yapamam

amma sorunlu bı tıpmiş

sırlarını ifşa etse çokmu şey kaybedersın bundan kurtulman için iyi bı kavga etmen lazımbılmıyorum ozamanda kurtulabılırmısın ama

bunları yaşatmaya sana hakkı yok sırlarından korkmuyorsan herkesın içinde azarla hadddını bıldır dıycem ama başka ne şekilde kurtulabılırsın bılmıyorum

amma sorunlu bı tıpmiş

sırlarını ifşa etse çokmu şey kaybedersın bundan kurtulman için iyi bı kavga etmen lazımbılmıyorum ozamanda kurtulabılırmısın ama

bunları yaşatmaya sana hakkı yok sırlarından korkmuyorsan herkesın içinde azarla hadddını bıldır dıycem ama başka ne şekilde kurtulabılırsın bılmıyorum

benim sırlarımı ifşa ederse insanlar beni yanlış tanıyabilir. yani kimseyi kaybetmem ama kızın nasıl anlatacağı da önemli. çünkü öyle çok çekinceğim şeyler değil. söylediklerimin arkasındayım. burdasizle paylaşmak beni o kadar rahatlattı ki hepinize çok teşekkür ederim. dediğim gibi kız normal değil neyi nasıl anlatacağını kestiremiyorum. kavgadan da anlar mı ki ya daha çok dadanırsa. inanın sorunumu sizle paylaşmak bile beni rahatlattı. kız normal biri gerçekten değil. bir paronyaklık var. şu anda okuldan dershaneden toplamda iki öğretmene aşık otobüste gördüğü çocuğa aşık. flört ettiği çocuğa aşık böyle bir tip. çok sonradan fark ettim böyle olduğunu

benim sırlarımı ifşa ederse insanlar beni yanlış tanıyabilir. yani kimseyi kaybetmem ama kızın nasıl anlatacağı da önemli. çünkü öyle çok çekinceğim şeyler değil. söylediklerimin arkasındayım. burdasizle paylaşmak beni o kadar rahatlattı ki hepinize çok teşekkür ederim. dediğim gibi kız normal değil neyi nasıl anlatacağını kestiremiyorum. kavgadan da anlar mı ki ya daha çok dadanırsa. inanın sorunumu sizle paylaşmak bile beni rahatlattı. kız normal biri gerçekten değil. bir paronyaklık var. şu anda okuldan dershaneden toplamda iki öğretmene aşık otobüste gördüğü çocuğa aşık. flört ettiği çocuğa aşık böyle bir tip. çok sonradan fark ettim böyle olduğunu

ozaman işin dahada kolaylaşıyor bır konuşan zaten sorunları olduğunu anlar ve prim vermez

şikayet edılıyorsa şikayet et ama bu kızı kendınden uzak tut dahada buyuk dertler açabılır başına

yanı ınsanın bıyandada yardım edesı var doktora falan yönlendırlse dıycem ama gerçekten

uğraşmak ister terste tepebilir yazık ailesı barı fark etsede bu kızı tedavı ettırseler

ozaman işin dahada kolaylaşıyor bır konuşan zaten sorunları olduğunu anlar ve prim vermez

şikayet edılıyorsa şikayet et ama bu kızı kendınden uzak tut dahada buyuk dertler açabılır başına

yanı ınsanın bıyandada yardım edesı var doktora falan yönlendırlse dıycem ama gerçekten

uğraşmak ister terste tepebilir yazık ailesı barı fark etsede bu kızı tedavı ettırseler

bunu ben de düşündüm ama nasıl anlatsam kız kapalı kutu gibi böyle mantıklı filan konuşur zeki de bir kız öyle nerede ne konuşacağını bilir. zaten biz bir anda samimi olunca bir anda çiçek gibi açıverdi ve var ne yok döktü ortaya ama kimse inanmaz anormal olduğuna. keşke öyle kendisini belli etse delidir ne yapsa yeridir derdim ama nasıl anlatsam saf değil çok sinsi. kendi okulundan arkadaşları pek sevmez onu biraz biliyorlar ama ortak arkadaşlarımızın bu yönünden haberi yok işte. kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemde yakın arkadaş olduk. (erkek arkadaşımdan ayrılmıştım) yani en kötü yalnızlık bundan daha iyiymiş. çok huzursuzum inanın

Karşılıklı konuşmaya çalışsanız , paylaştığınız onca şeyden sonra düşman gibi olmak istemediğinizi falan söyleseniz belki bu kadar sarmaktan vazgeçer size.
Ama anladığım kadarıyla epey saplantılı ve psikopat bir tip, anlattıklarınız normal bir insanın yapacağı
şeyler değil.
Bu arada anlamsızca size küsen yada uzaklaşan insanlar olursa gidin konuşun ve durumu düzeltin yoksa etrafınızdaki herkesi yalan dolanla tek tek uzaklaştırır ve yalnız kalırsınız , bu tiplerden herşey beklenir.

Karşılıklı konuşmaya çalışsanız , paylaştığınız onca şeyden sonra düşman gibi olmak istemediğinizi falan söyleseniz belki bu kadar sarmaktan vazgeçer size.
Ama anladığım kadarıyla epey saplantılı ve psikopat bir tip, anlattıklarınız normal bir insanın yapacağı
şeyler değil.
Bu arada anlamsızca size küsen yada uzaklaşan insanlar olursa gidin konuşun ve durumu düzeltin yoksa etrafınızdaki herkesi yalan dolanla tek tek uzaklaştırır ve yalnız kalırsınız , bu tiplerden herşey beklenir.

zaten çevremdeki insanların bana olan davranışlarını gözetlemekten canım çıktı. aman bu da mı küstü bilmem ne...
benim sırlarım filan var kabul ama onunkileri burda bile anlatmıyorum öyle fena şeyler onunki. küs değiliz imajı veriyor etrafa bu yüzden herhalde.
evet bunu söylemeyi unutmuşum kızlar
biz konuşmuyoruz ama bunu kimse farketmiyor çünkü sağolsun kendisi hep yanımda hep bir tacizine maruz kalıyorum

Sen al karşına kibarca konuş "Ne yapmaya çalışıyorsun niyetin nedir ben arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum ama bu şekilde de yapamıyorum belli bir yol çizelim yada yollarımızı ayıralım" diye kibar bir dil ile onun konuşma şekline göre bu kibarlığı kaldırman gerekiyor ise kaldır acıma kesinlik ile sırların büyük değilmiş bundan korkma doğru her zaman ortaya çıkar kaldı ki çok sinsi diyorsun onu bilenler bu doğrultuda düşünür. Tehditkar olur ise onun gibi ol ve kendi sırlarının sende olduğunu belirt sakın kırılır eder şu bu düşünme olan kişinin kendisine oluyor sonra.

bence sessiz kalırsan iyice üstüne gelir tepki vermen lazım sen tepki verdikçe cesaret edemez o da uzaklaşır bide şey yap ortak arkadaşlarınıza onun davranışlarından rahatsız olduğunu falan anlat burda anlattığın gibi bu şekilde anlatırsan o senin hakkında istemediğin bir şey söylerse ona inanmazlar ve yani onun dediklerinin etkisi azalmış olur

bence sessiz kalırsan iyice üstüne gelir tepki vermen lazım sen tepki verdikçe cesaret edemez o da uzaklaşır bide şey yap ortak arkadaşlarınıza onun davranışlarından rahatsız olduğunu falan anlat burda anlattığın gibi bu şekilde anlatırsan o senin hakkında istemediğin bir şey söylerse ona inanmazlar ve yani onun dediklerinin etkisi azalmış olur

ortak arkadaşımız resmen beni tanımamazlıktan geldi ve o kadar kötü baktı ki bana. ona da çok kırgınım beni dinlemeden bana nasıl bçyle bir radikal tutum sergiler.
sessiz kaldıkça tepeme çıkıyor
ya bir de ortaya bir espri filan yapsam ilk o gülüyor hayret bir şey ya rahat rahat eğlenemiyorum da...
bir gün geldi yine yanıma burası boş mu dedi. pis bir bakış attım geldi yine oturdu.
dediğiniz gibi sessiz kaldıkça tepeme çıktı.
sabah akşam ders çalıştırdım kıza
haram edesim geliyor

Back
X