bu kız ne yapmaya çalışıyor?

Sen al karşına kibarca konuş "Ne yapmaya çalışıyorsun niyetin nedir ben arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum ama bu şekilde de yapamıyorum belli bir yol çizelim yada yollarımızı ayıralım" diye kibar bir dil ile onun konuşma şekline göre bu kibarlığı kaldırman gerekiyor ise kaldır acıma kesinlik ile sırların büyük değilmiş bundan korkma doğru her zaman ortaya çıkar kaldı ki çok sinsi diyorsun onu bilenler bu doğrultuda düşünür. Tehditkar olur ise onun gibi ol ve kendi sırlarının sende olduğunu belirt sakın kırılır eder şu bu düşünme olan kişinin kendisine oluyor sonra.

tehditkarlık konusunda haklısın. acaba öyle bir imaj versem uzak durur mu benden. ki hayatta söylemem sırlarını benle mezara gider. ama sadece rahatsız olsun istiyorum

ortak arkadaşımız resmen beni tanımamazlıktan geldi ve o kadar kötü baktı ki bana. ona da çok kırgınım beni dinlemeden bana nasıl bçyle bir radikal tutum sergiler.
sessiz kaldıkça tepeme çıkıyor
ya bir de ortaya bir espri filan yapsam ilk o gülüyor hayret bir şey ya rahat rahat eğlenemiyorum da...
bir gün geldi yine yanıma burası boş mu dedi. pis bir bakış attım geldi yine oturdu.
dediğiniz gibi sessiz kaldıkça tepeme çıktı.
sabah akşam ders çalıştırdım kıza
haram edesim geliyor

mesela o yanına oturabilirmiyim derse oturma de tepkini belli et kimsenin seni rahatsız etmeye hakkı yok.
ve dediğim gibi arkadaşlarınla dertleş hem biraz rahatlamış olursun umarım tez zamanda bu sorununu çözersin başarılar dilerim :)

mesela o yanına oturabilirmiyim derse oturma de tepkini belli et kimsenin seni rahatsız etmeye hakkı yok.
ve dediğim gibi arkadaşlarınla dertleş hem biraz rahatlamış olursun umarım tez zamanda bu sorununu çözersin başarılar dilerim :)

bu ara fırsat olmadı karşılaşmaya ama muhtemelen yarın yine karşılaşcaz.
konuyu açtığım gün çok gergindim biraz daha sakinim bugünlerde. kızı görmemezlikten gelmeye devam etcem bir kaç gün. onun yakın arkadaşlarıyla karşılaştım bugün onlara da bir şeyler demiş arkadaşı ilk başta konuşup konuşmamakta tereddüt etti. ben de yanına gidip nasılsın iyi misin diye sordum. onun yüzünden kimseyle dargın olmak da istemiyorum

bu ara fırsat olmadı karşılaşmaya ama muhtemelen yarın yine karşılaşcaz.
konuyu açtığım gün çok gergindim biraz daha sakinim bugünlerde. kızı görmemezlikten gelmeye devam etcem bir kaç gün. onun yakın arkadaşlarıyla karşılaştım bugün onlara da bir şeyler demiş arkadaşı ilk başta konuşup konuşmamakta tereddüt etti. ben de yanına gidip nasılsın iyi misin diye sordum. onun yüzünden kimseyle dargın olmak da istemiyorum

Neler söylemiş acaba ? Al karşına konuş diyemeceğim artık agresif yapımdan dolayı derdin ne diye sağlam bir dalmak lazım buna sanırım sen hal hatır sormak ile iyi yapmışsın.

Neler söylemiş acaba ? Al karşına konuş diyemeceğim artık agresif yapımdan dolayı derdin ne diye sağlam bir dalmak lazım buna sanırım sen hal hatır sormak ile iyi yapmışsın.

aynen nihali insanlara iyi niyetli yaklaşmamak gerekiyor. gidip yanına güzellikle sorsam eminimki kendisini bir şey sanıp ukala ukala konuşacak. insanlar bağırmaktan çağırmaktan anlıyor. bunu bir kez daha anladım.

Back
X