• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız ne yapsın?...

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
kızlar bnm bi arkadaşım var ismi selen.seLenin bi abisi var ve selenin arkadaşıyla çıkmaya başlamış.çıktığı kızın annesi duymuş bunu olan selene oldu.kadın mahallenin ortasında selene 'sen ne biçim kızsın.Herkes senin ne oldğunu biliyo.sen neden bunların arasını yapıyosun neden buluşturuyosn bunları' falan dedi ve küfr etti.halbuki selenin bu olaydan haberi bile yoktu .ççoookk sonra öğrendi çıktıklarını ve biz kızla konuştuk ''ailen duyarsa olan selene oluck yapma'' fln diye kız ''yok bişey olmaz kimse bişey diyemez'' dedi..ama sokağın ortasında öyle kötü şeyler söylediki ben utandım.Seleni tuttum bırak şu kadının saçını başını yolaym dedi ben bırakmadım..şimdi selen diyo ki :bu kadına çok güzel bi cevap vermem lazım ondan olgun olduğumu ıspatlamam lazım dedi.bnm aklıma bişey gelmedi yardım edin kızlar napsn selen ne desin kadına..

kadına ne dicek ..
kızına ve abisine desin ne dicekse onlar yüzünden olmadımı bu olay..

şu durumda olgunlugun tek ispatı susmakla olur :kahve:
yalnız selenin abisi de abiymiş hani...
şu kız halimle biri benim kardeşime bunları dese Allah yarattı demem valla saç baş girişirim :mymeka:

onlar yüzünden oldu ama kızın abisi zaten sorunlu şimdi gidip senin yüzünden oldu bunlar dese abisi kıza yapmadığını bırakmaz.. ve kadın çok ağır şeyler söyledi iftira falan attı kıza..
selen de bidaha bişey söylerse ona vericek düzgün bi cevabım olsun kapatsın çenesini diyor

ailesine anlatsın
anladıgım kadariyla selen henuz yasca kucuk...
böyle bir durumu ancak ailesi ile paylaşirsa doğruyu yapmiş olur

selenin abisiyle o kız söylesinle selenin ne günahı var anlamadım ben

abide abiymiş yani... hem kadın neden kızı yerine selene kızıyo anlamadım ilginç...

Simdi burda önemli olan Selenin kiz arkadasi ne diyor bu duruma??

Belkide kiz bu isden siyrilsin diye Selene camur atiyordur!! Ben istemiyordum Selen arami yapti falan filan CADIARZU
Bence Selen önce bir o kizla konussun:delphin:

Bence selen kızın annesini arasın. desin teyzecim bak ben sana olgunlukla yaklaşıyorum. ama bu olayda benim bi sucum yok. ben cok sonradan öğrendim ve gerçekten kızınızı uyardım annen duyarsa fena olcak diye.ama kızınız yok o bişi diyemes dedi desin.
kadının tepkisi yine aynı hırcı tipden olursada. siz benim büyüğümsünüz teyzecim. ben sadece doğruyu anlatmak istedim.sizin olgunlugunuza kalmıs gerisi bence bi kızınızla konusun desin.

Abisinede banabak olm sen ne biçim erkeksin lan. oghhhhh sen uckurunu çözz biz peşinden toplayakk desinnn..
bugun kardesini masum yere rezil ettiren elin kızını ne hale sokar yarın desin. hehhhhh

Back
X