- 2 Kasım 2017
- 8
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi sonsuzzaskkm
Sinifta hoslandigim bi cocuk var gecen gun okulun bahcesinde sohbet ediyoduk ondan hoslandigimi anladigi icin mi dedi bilmiyorum ama "siniftan biriyle cikcak olsam X ile cikarim pirlanta gibi kiz" dedi X de foyasini ortaya cikartmak istedigm kiz bu arada. Bu kizi herks cok seviyo cnku tavirlari sempatik bnde birz soguk durusluyumdur. Bide bu kiz kapali falan giyinir elinden her is gelir vs yani erkklern tam evlenmek istedigi kiz tipi ama gelin gorun ki bu kizin gercek yuzunu bi tek bn biliyorm. Mesela kapali giyinmesine ragmen cok erkek duskunu bi kiz. Ayrica bnm hoslandigim cocugn dedikodusunu yapiyo surekli, iftirada atiyo birazda begeniyo onu tabi hoslandgm cocuk bnu bilmiyo ee gidip de cocuga "bak x arkndan boyle boyle dedikodunu yapiyo sana iftira atiyo" vs diyemem. Yani anlicaginiz bu kiz benimkinin sandigi kadar "pirlanta" degil. Ve ben bu kizin foyasini ortaya cikarmak istiyorum.Ne yapmam gerek?
Bu arada kizi ben sevmiyorm cok fesat biri. Sevmedigimi kendisinede belli ediyorum ama pesimden ayrilmiyo. Tabi bende git diyebilen biri degilim.
Bu arada kizi ben sevmiyorm cok fesat biri. Sevmedigimi kendisinede belli ediyorum ama pesimden ayrilmiyo. Tabi bende git diyebilen biri degilim.