Bu kızın foyasını nasıl ortaya çıkartırım?

sonsuzzaskkm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
8
0
1
30
Sinifta hoslandigim bi cocuk var gecen gun okulun bahcesinde sohbet ediyoduk ondan hoslandigimi anladigi icin mi dedi bilmiyorum ama "siniftan biriyle cikcak olsam X ile cikarim pirlanta gibi kiz" dedi X de foyasini ortaya cikartmak istedigm kiz bu arada. Bu kizi herks cok seviyo cnku tavirlari sempatik bnde birz soguk durusluyumdur. Bide bu kiz kapali falan giyinir elinden her is gelir vs yani erkklern tam evlenmek istedigi kiz tipi ama gelin gorun ki bu kizin gercek yuzunu bi tek bn biliyorm. Mesela kapali giyinmesine ragmen cok erkek duskunu bi kiz. Ayrica bnm hoslandigim cocugn dedikodusunu yapiyo surekli, iftirada atiyo birazda begeniyo onu tabi hoslandgm cocuk bnu bilmiyo ee gidip de cocuga "bak x arkndan boyle boyle dedikodunu yapiyo sana iftira atiyo" vs diyemem. Yani anlicaginiz bu kiz benimkinin sandigi kadar "pirlanta" degil. Ve ben bu kizin foyasini ortaya cikarmak istiyorum.Ne yapmam gerek?

Bu arada kizi ben sevmiyorm cok fesat biri. Sevmedigimi kendisinede belli ediyorum ama pesimden ayrilmiyo. Tabi bende git diyebilen biri degilim.

Boyle seylerle ugrasma sen kotu olursun, cocuk zaten seni sevmiyo vazgec falan demeyin o cocuk benm icin cok degrli arkasindan yapilan kotulugu bilsin istiyorum

Kızın bi foyasını göremedim ben anlattıklarında??

Daha ziyade talibi olduğun gencin tavrı kinlendirmiş seni.
Baya kıskanmışsın :süslü:

Sakin ol evladim

Sen sevmiyorsun diye kiz kotu olmuyor.

Madem dedikoducu ve iftiraci, bu er gec ortaya cikar. Sen sebep olma.

Lise cagi... hormonlar tavan. Kiz erkekler hayli ilgili olabilir. Bu cok normal.

Bunlar kizin ifsa edilecek bir yonu oldugu anlamina gelmez. Zaten kotu bir yonu varsa da bos ver. Dedigim gibi.... yalancinin mumu yatsiya kadar...

Senin yapabilecegin bir şey yok, kız o kadar iyi ve sağlam bir imaj çizdiler sana kimse inanmaz . Çocuk da yaşayarak.ögrensin karşısındakinin nasil.biri olduğunu. Çok hoşlaniyorsan başkasının foyasını ortaya çıkarmanın arayışına girmek yerine onun dikkatini nasıl çekeceğine yoğunlaşırsan daha
Iyi olur.

Kıskanma, eğer sen böyle bir şey yapsan yine sen kötü olursun. İnsanları takma. Hoşlanmadığın insanla da görüşme.

Kızın bi foyasını göremedim ben anlattıklarında??

Daha ziyade talibi olduğun gencin tavrı kinlendirmiş seni.
Baya kıskanmışsın :süslü:

Evet oyle ama oncesindede sevmiyordm kizi yanima gelmesi cok rahatsz ediyodu mesela gercktn fesat bi kiz herkesn dedikodusunu yapiyor ve eminm ki benmknide yapiyor

Back
X