- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.486
- 248
- Konu Sahibi sonsuzzaskkm
Adam kızı beğenmiş kız adamdan hoşlaşmış lütfen pistten çekilin genç çiftimize mutluluklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan kıskançlıktan ölüyor olmalısınız Velev ki orataya çıkardın foyasını hani elde birşey de Yok ayrı ama o çocuk Şen'inle mi çıkacak sanıyorsun yazık yaSinifta hoslandigim bi cocuk var gecen gun okulun bahcesinde sohbet ediyoduk ondan hoslandigimi anladigi icin mi dedi bilmiyorum ama "siniftan biriyle cikcak olsam X ile cikarim pirlanta gibi kiz" dedi X de foyasini ortaya cikartmak istedigm kiz bu arada. Bu kizi herks cok seviyo cnku tavirlari sempatik bnde birz soguk durusluyumdur. Bide bu kiz kapali falan giyinir elinden her is gelir vs yani erkklern tam evlenmek istedigi kiz tipi ama gelin gorun ki bu kizin gercek yuzunu bi tek bn biliyorm. Mesela kapali giyinmesine ragmen cok erkek duskunu bi kiz. Ayrica bnm hoslandigim cocugn dedikodusunu yapiyo surekli, iftirada atiyo birazda begeniyo onu tabi hoslandgm cocuk bnu bilmiyo ee gidip de cocuga "bak x arkndan boyle boyle dedikodunu yapiyo sana iftira atiyo" vs diyemem. Yani anlicaginiz bu kiz benimkinin sandigi kadar "pirlanta" degil. Ve ben bu kizin foyasini ortaya cikarmak istiyorum.Ne yapmam gerek?
Bu arada kizi ben sevmiyorm cok fesat biri. Sevmedigimi kendisinede belli ediyorum ama pesimden ayrilmiyo. Tabi bende git diyebilen biri degilim.
Fake de koktu bence,şöyle yanık yanık
Ağır kıskançlık koktu burası