bu kızların akılları nezaman bacak aralarından çıkacak

bende gitmek istiyorum batumaa ama arabaların camlarını filan kırıyolarmış diye duydum doğrumuki? sakinse yeniden düşünebilirim gitmeyi:)

canim yaaa konu disi olmasin
ama tavsiye ederim
batumda santranc domino ve en az bir muzik aleti kullanmayi ogrenmek sartmiss
mukemmel bir botanik parki var...

bu konuyu ben de açmayı düşünüyodum ama arkadaşım SANA HELALİ HOŞ OLSUN ALNINDAN ÖPÜLECEK İNSANSIN CANIMSIN
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
konuları okuyorum bende aynen bu kızların aklı fikri o işte ,insanların ne dertleri var tasası var yok arkadaşımla şunu yaptım yok bunu yaptım:18::18::18::18:
ne kadar ucuz muş bu kızların oraları:19:
yok ben bide merak ediyorum bu kızların anaları babaları aileleri nerde ya yokmu:19::22::22:
ay sinirlerim oynadı şimdi:52:
yarın öbürgün evlenecekler vay kızlıgım yok,:19:
veya eşiyle öncede bu işleri yapmışsa eşim bana laf soktu ki önceden beraber olduk öncen neydi senin dedimiydi kalk o lafın altından:35:
benim annem beni öldürürdü okuldan beş dk geç gelsem:27:
yaada beni nasıl sıkılardıki'' aman ha kızım o senin en degerli malın
kayayı yerinden kaldıramazlar ,hafif taşı kaldırır kaldırır atarlar
yüzüne vurgu olur o lafın altından kalkamazsın alın yarası olur '':46:
diye beni sıkı sıkı ögüt verirdi
iyikide yapmış canım annem :16:
ama ben şimdiki kızlara nlam veremiyorum ne kadar ucuz kendilerine degerleri yok bu kızların bacılarım yok:50::50::19::19:
allaha büyük söylemeyim benim de kız evladım var ama ben çok çok annem gibi yaparım kızımla konuşurum :39:
yazık yazık bu kızlarımız gençlerimize:19:

yanlış yapıyorsunuz

siz kendinizi ve ailenizi uzun uzun cümlelerle övmüşsünüz

başkalarına ucuz demişsiniz

demek ki aileniz sadece bu konu da yetiştirebilmiş sizi

Son düzenleme:
Keşke konu başlığı daha güzel olsaydı, ''yeni nesil nasıl yetiştirilmeli, nasıl bilinçlendirmeli'' gibi mesela.
Ve keşke konu daha güzel ele alınsaydı, gençlere öğretici ve örnek teşkil edecek yorumlar yer alsaydı, işte o zaman bu konu kapatılmaya mahkum olmazdı...

Back
X