• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocayi ne yapmali?

gulkokusuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
694
621
103
Merhaba bayanlar.daha önceden de logusaligimda yasadigim sikintiyi yazmistim.kaynanam doğum yaptigim gun ustume yurumustu hastanede anneme geberisice demisti ablama hatta 73yasindaki ananeme dahi olmadik hakaretler etmisti terbiyesiz.onunla kesinlikle gorusmeyecegim bu konuda çok netim ofkem bir turlu gecmiyor evime geldi huzursuzluk cikardi ve kovmak zorunda kaldim.ama esim beni gorusmek zorundasin diye rahatsiz ediyor.yok gelirmis eve bilmem ne yine kovarim dedim.kendisi annem ona bisey yapmadigi halde evime geldiginde hosgeldin dahi demiyor.konuyu o yuzden actim boyle bir kocaya ne yapardiniz?bosanmaya kadar gider mi bu is? Hic biriyle gorusmeyecegim hepsi birbirinden beter terbiyesizler.

O ananın oğlu ile evlisiniz
Ya hero ya mero muydu?
Aile bağları asla kopmaz unutmayın
Görüşmemek gibi bir seçeneğiniz yok gibi evli olduğunuz sürece çünkü ortak değerler var

Aile buyukleri toparlanip konuşsun ne dertleri var ise birbirleri ile. Koca koca insanlarin ağzının gevsekligini ve birbirlerine olan kin ve fesatliginin ceremesini sizin evliliginiz neden çeksin. Hepsini toparlayin bir gun. Konusulsun hrpsi etegindeki taslari doksun. Kimsenin kus olmadigi bir aile büyüğünüz de yine arabulucu olarak orada olsun. Amca gibi mesela

O ananın oğlu ile evlisiniz
Ya hero ya mero muydu?
Aile bağları asla kopmaz unutmayın
Görüşmemek gibi bir seçeneğiniz yok gibi evli olduğunuz sürece çünkü ortak değerler var
Ortak değerler batsın be kadın cadı görmüyor musunuz doğum yapıldığı gün lohusa bi kadının üstüne yürümek ne demek

O ananın oğluyla evliysek O ana Oğlunun Karısına ve ailesine saygı duymak zorunda!!
oğlunun evinden içeri girebilmek istiyosa gelinine iyi davranmak zorunda!
iyi gelsinler bi tepemize etmedikleri kalsın ama oğlunun evi diye hizmet edelim güler yüz gösterelim kimse kusura bakmasın ben böyle iki yüzlü bir hayat yaşayamam..
Ben de eşimin ailesiyle porblemliyim değil evime girmeleri rüzgarlarını sokmam evimden içeri.. herkes ilerisini görerek hareket etsin bakacağın yüze pislemiceksin pislediğin yüzede bakmayacaksın.. bu kadar basit!
çok üstelerse verirsin mahkemeye kocanda anasıyla beraber mahkemenin belirlediği gün ve saatte görür cocuğunu kimse için kendinizi paralamayın madalya takmıyolar sonunda..

Yok o kadinin seytan görsün yuzunu barismayacagim arkadaşlar. Oglu benle mutlu değilmiş bilmem ne neler saydirdi hastanede sus demekle susturamadik.gormek istemiyorum onu artik.

O ananın oğluyla evliysek O ana Oğlunun Karısına ve ailesine saygı duymak zorunda!!
oğlunun evinden içeri girebilmek istiyosa gelinine iyi davranmak zorunda!
iyi gelsinler bi tepemize etmedikleri kalsın ama oğlunun evi diye hizmet edelim güler yüz gösterelim kimse kusura bakmasın ben böyle iki yüzlü bir hayat yaşayamam..
Ben de eşimin ailesiyle porblemliyim değil evime girmeleri rüzgarlarını sokmam evimden içeri.. herkes ilerisini görerek hareket etsin bakacağın yüze pislemiceksin pislediğin yüzede bakmayacaksın.. bu kadar basit!
çok üstelerse verirsin mahkemeye kocanda anasıyla beraber mahkemenin belirlediği gün ve saatte görür cocuğunu kimse için kendinizi paralamayın madalya takmıyolar sonunda..
Ayni gorusteyim bitirmeyi göze aldim zaten

Normal dogum yaptim annem kalsin dedim durumum cok kotuydu cunku onu kiskandi 5yildir icinde biriktirmis hepsini demis rahatlamis oyle dedi hastanede

Kadınla gorusmeyecegim kocama uyuz oldum suan affedilir seyler yasanmadi zorlamasi mantiksiz buna cozum onerin arkadaslar napabilirim

Görüşmemek gibi bir seçenek var da sizin eş daha beter ailesinden,mecbur bırakmak da neymiş.
Benim hassas konum bu,eş ailesi,en başından tavrımı koymuştum,kafam rahat,
Allah korusun bir gün bu dereceye gelirse iş gözümü kırpmadan ayrılabilirim,yaşamadım aynısını ama çok kişiye uyguladığım yöntem bu,anında kesmek iletişimi.
Beni hiç kimse istemediğim biriyle görüşmeye zorlayamaz.net.
Kendi annem dahi olsa.
Kan bağları da asla ve kata bağlayıcı bir unsur olamaz genler dışında.

Kaynananla sakin gorusme.
Evine de gelmesin zaten sokmazsin.

Esin gitsin gorussun kendi annesiyle.

Is ileri giderse ayril yol yakinken
Kizlar ayrilcaktim cocugu da aldim gittim 15gun yalvardi gelmeyecek ler diye simdi yine eskiye döndük bir daha gidersem donmeyecegimi belirttim bu sefer

Kadınla gorusmeyecegim kocama uyuz oldum suan affedilir seyler yasanmadi zorlamasi mantiksiz buna cozum onerin arkadaslar napabilirim

Madem gemileri yaktin
Zorla mi gircekler eve
Kocana de ki
O kadin bu eve girmicek
Haa kapiya mi geldi
Defol dicem kapiyi suratina carpicam
Bi daha mi geldi ayni seyi tekrarlicam
Sende cok merakliysan annenin yanina gidebilirsin ..bitti ..
Bu benim tasvip ettigim bi davranis sekli degil
Ama madem ki siz kesin olarak gorusmek istemiyorsaniz yine de zorlaniyorsaniz
Bunu yapmak zorundasiniz
Yoksa bitmez bu muhabbet

Görüşmemek gibi bir seçenek var da sizin eş daha beter ailesinden,mecbur bırakmak da neymiş.
Benim hassas konum bu,eş ailesi,en başından tavrımı koymuştum,kafam rahat,
Allah korusun bir gün bu dereceye gelirse iş gözümü kırpmadan ayrılabilirim,yaşamadım aynısını ama çok kişiye uyguladığım yöntem bu,anında kesmek iletişimi.
Beni hiç kimse istemediğim biriyle görüşmeye zorlayamaz.net.
Kendi annem dahi olsa.
Kan bağları da asla ve kata bağlayıcı bir unsur olamaz fizyoloji dışında.
Ayni gorusteyiz.israrlar devam ederse bitirmek en iyisi olacaktir

Back
X