- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
bence bunda büyütülcek birsey yok
yeni tanıstığın insan seninle konuscak birsey bulamıyordur ortak bir konu acmaya calısıyordur
abla ben rahatsız oluyorum boşver bahsetmeyelim de kapat konuyu
hiç belli olmaz, ondan size laf getirir, sizden ona laf götürür. böyle işi gücü olmayan insanların yaptığı tek şey önüne gelenin dedikodusunu yapmak işte. hiçbir şekilde yakın olmayın o insanla.
Bence boşuna canını sıkıyosun. Sonuçta ben de biriyle yakın olsam ve onun eşini aldattığını öğrensem "hiç yakıştıramadım, hala konduramıyorum ya" tarzı şeyler söylerim. Bence fesatlıktan yapmıyodur:44:
slm arkadaşlar eski konularımdan beni tanıyanlar vardır malum kötü bi dönemden sonra şükürler olsun çok çok iyiyim :)
şimdi sıkıntım şu arkadaşlar son iki gündür havalarda ısındıya ev de durulmuyo basık baktım dışarda ki komşu halı yıkıyor bu komşu ile bir kaç kez tanışmak için toplulukda oturduk tanıyoruz az çok birbirimizi neyse uzatmayayaım
yanına gittim gelmeme sevindi sanırım kızlarıda var küçükler benden ama bi konu acsak konuşmak için hemen benimle aynı fikirde oluyor tasvip ediyor yanlız eşimin eski eşinin iyi arkadaşıynış bu kadın
ikidebir yok ben ş... den hiç böylebişey beklemezdim nasıl yaptı (aldatmışya eşimi eşim yakalamış ya) hala inananmıyorum deyip duruyo canımı sıkıyo ve mahallede de bundan başka herkes zaeten belliydi vs gibi cümleler kullanıyor ama ben bu kadını anlayamıyorum dostmu düşmanmı hem benimle her konuda aynı fikird eoluyor hemde eşimin eski eşine böle diyor kadının yaşıda genc 38 yaşında cahil falan değil acaba diyorum kasıtlımı yapıyor ne yapayım kızlar yaaa bi taraftanda cay yapalım içelim oturalım falan diyo laf mı alıyoki ağzımdan valla bilemdim kim dos t kim düşman bid epişman oldum dışarı cıktığıma
uzun yazdım özür dilerim
ewet yolunda giden şeyler var iyi oduğumu zaten yazdım ama konu ile alakası yokkiCok cok iyi olduguna gore oglunla görüşmeye basladin herhalde. :26:
insanoğlu bu laf alma niyeti olmasa da senin verdiğin bi cevap bile onun için büyük anlam taşır ve bunu kullanabilir..açtığı muhabbetlerde hayırlısı artık napalım de geçiştir gene aynı şeyler olursa ben bu konularda konuşmak istemiyorum değiştirelim lütfen konuyu de tavrını koy..çok sıkılacağın bi durum yok aslında belliki seni seviyolar canım artılarını gör teşekkürünü et aranı da iyi tut ama dediğim gibi konu açılırsa tınlama hayırlısı de geç..yada çok güvenmiyorsan hiç görüşme dedim ya insanoğlu bu muhabbet ettiğine bile pişman oluyo insan..hiç söylemediğin şeylerle itham edilebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?