• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu bahsi geçenlere gider mi bilmiyorum ama bazıları okur inşallah!

Arabayi alali çok oldu. Geçen gun haberlerde izleyen oldu mu bilmiuorum. Halkalida bir otobuste kadin dogum yapmis hatta kamera goruntusu de vardi ve o kocaman gobegi olan dogum sancisi ceken kadin da ayaktaydi. Ben artik susuyorum

Öyle cokki hamile kadin ben bile artik ona buna yer vermekten oturamaz oldum ki ciddi ayakta duramaz halde yol gittigimi bilirim.hamilelik hastalik degil ve bu kadar nazı kocsniz bile cekmezken kimseyi ilgilendirmez bu nazınız.çalışıyorsanız işten cikin yada yakinda bir iş bulun

Arabayi alali çok oldu. Geçen gun haberlerde izleyen oldu mu bilmiuorum. Halkalida bir otobuste kadin dogum yapmis hatta kamera goruntusu de vardi ve o kocaman gobegi olan dogum sancisi ceken kadin da ayaktaydi. Ben artik susuyorum

Ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama kadın iki kişilik boş koltuğun önünde durup orada bağırıyordu. Bence orayı ona oturun diye vermişlerdi ama o oturamiyordu.

Ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama kadın iki kişilik boş koltuğun önünde durup orada bağırıyordu. Bence orayı ona oturun diye vermişlerdi ama o oturamiyordu.
Bilemiyorum ki umarim oyledir diyecem ama bagirmaya baslayinca kalkmislardir cunku oncesinde ayakta duruyormus diye anladim ben

Bilemiyorum ki umarim oyledir diyecem ama bagirmaya baslayinca kalkmislardir cunku oncesinde ayakta duruyormus diye anladim ben

Olabilir başını görmedim ben. Yalnız kadın gerçekten otobüsün ortasında doğurdu helal olsun valla. Suriyeliymis. Biz çok mu erken hastaneye gidip dayanamayıp sonra korkup sezaryene razi mi oluyoruz bilemedim

Olabilir başını görmedim ben. Yalnız kadın gerçekten otobüsün ortasında doğurdu helal olsun valla. Suriyeliymis. Biz çok mu erken hastaneye gidip dayanamayıp sonra korkup sezaryene razi mi oluyoruz bilemedim
Hastanelere gitmiş ama kimliği olmadığı için muayene olamıyormuş. Bir kez daha denemek için hastahaneye giderken olmuş. Bu akşam haberlerde röportajı vardı.

Eski isyerim 6. Kattaydi elektrikler kesilince jenerator 1 asansoru aktif tutuyordu 8aylik hamile calisana asansorde oncelik vermez saatlerce ayakta bekletirlerdi ustelik yapanlar bildigin egitimli erkek birini zorla indirip arka siradan cagirip onu bindirmistim mir mir soylendi o noktada bittigimize kanaat getirdim kaldiki sosyal alanda yer vericekler vs

Size insanı denk gelmiyor demek ki ya, sırf bayan olduğum için aynı anda iki adamın kalkıp yer verdiğinide biliyorum, değil ki hamile bayana hiç kimse yer vermesin.
Ve hamilelere genelde kadınlar yer verir daha iyi anlarlar çünkü kim hamile kim değil.
Milletimiz bu konuda o kadar duyarsız değil ya haksızlık etmeyelim.

Karnı burnunda arkadaşım dolmuş beklerken tacize uğramıştı. O gün bu gündür toplumdan beklentilerim çok düşük. Allah kolaylık versin.

Back
X