bu konu gerçekten sıkıntı haline geldi

erkekler patavatsız oluyor biraz.bizim gibi ince düşünemiyorlar.kötü niyetle söylememiştir bence de emin ol.boşuna üzüyorsun kendini.

bu saç dökülmesini bilirim.bende de oluyor,zaman zaman artıyoer,geçtiğimiz dönem dershaneye gittiğimde dökülüyor diye bir zaman ne fön ne düzleştirici kullanmak istemedim kendi haline bıraktım mecbur hatta bu yüzden dalga konusu olduğumu biliyorum çünkü herkes fön maşa allah ne verdiyse..ama bir faydası olmuyo..şimdi yine arttı bende dökülme sanırım stresten,egzamadan falan oluyormu ya?bir doktora gitsemmiki?hatta uçlarıdan kestirdim kısalttım ama banamısın demiyor.

erkekler kadında saç olayını çok önemsiyor sanırım
benim belime kadar saçlarım 1 cm kessem bile sevgilim hemen farkeder
canım forumdaki şeylerden yarralandın mı dökülme için
seni en başta böyle gördüyse bence bi sorun olmaz ayrıca keyfi bi durum değil ki sağlık sorunu
insanların bi an boş anı olur ya bnce o anına denk gelmiştr nişanlıln
inşallah düzelir sorun

erkekler kendini kaf dağında görüyor yaa,şaşıyorum.hep kusursuz olmak zorunda olan neden biziz yaa....

üzülme canım yapmıs bi saygısızlık eminim affettirir kendini..Çünkü hep destek oldu hep yanımdaydı diyorsun..Erkeklerin topuza karsı bi hosnutsuzlukları var bence.Yani bir süre yaptığım zaman benim nişanlımda salsana saçlarını askım sana daha cok yakısıyor dalan diyor ;) salık saç seviyorlar fönsüz bile olsa ben anladım bunu..Eminim hersey yoluna girecektir.Herseyden önce sağlığının düzelmesini dilerim canım.

su resimdeki senmisin gulsen bubikoglumu?
merak ettim iyice :)

sinamekiyi ve sarmisak olayini yapali saclarim cok az dokuluyor beni..
ama sen diyorsunki acilma yok sadece dokuluyor
insan saci gunde 100 tel civarlarinda dokulurmus
belkide sen fazla takiyorsun
tedavin varsa yap
ve vitamin e ic saclar icin
ve nisanlinla saclarini her daim fonlu olmasi
saclarini sagligi icin iyi olmayacagini acik ve net bir sekilde vurgula
jole surup taramaya benzemiyo kadin saci.. bunu bilsin..

Ayni dert bendede var, o nedenle bu konuda asiri derecede hassas olmani anlayabiliyorum..
Sana tavsiyem,kendini daha iyi hissetmek istiyorsan sacinin tipine uygun cit citlardan al, yada
kaynak sac eklettir... Bende bunu düsünüyorum artik.. Kafaya taksakta takmasakta dökülüyolar..
Nisanlina gelince, seni herzaman bakimli görmeye alisik oldugu icin agzindan öyle bi laf cikmis olabilir.
Cok fazla büyütme canim.. unutma stress bize yasak!

arkadaşlar hepinize çok teşşkür ederim,çok destek oldunuz iyiki varsınız ....stres sıkıntı yasak bana ama şu aralar dökülmem arttı çok mutsuzum nişanlımda güzellik meraklısı oldu çıktı ..bunaldım iyice..iyi geldi dertleşmek sizinle..

bu konuyu sen sorun ettikçe stresden saclarım daha da cok dökülebilir canım, üzmemeye calış kendini. erkek arkadaşın ayıp etmiş gerckten ama o an saclarının problemini unutup sölemiştr o emnm buna ya da dediği gbi büyüttüğnü bahane ettğini dşnmüştür.. erkekler bazen kadınlardan çok farklı düşünebiliyor ya da basit gelebiliyor bu tarz sorunlar.. öte yandan da erkekler saclara cok dikkat ediyor bence hem sacını dökülmesine neden olmıcak hem de sana yakışan bi sac modeli bulmaya calış. hem kendni daha ii hissedersin =)

işiniz iş bu adam ile bakımsızda olabilirsin adam çok mükemmelliyetçi ise saç baş önemli değil evlendikten sonra ev düzeni diye canınıza okuyacak!!

Pehhh, boşboğazlık etmiş fazlasıyla.
Özür falan dilese bari.
Pişman et söylediklerine anacım.:oklava:
Tez zaman da sağlığına kavuş da inşaallah.

arkadaşlar hepinize çok teşşkür ederim,çok destek oldunuz iyiki varsınız ....stres sıkıntı yasak bana ama şu aralar dökülmem arttı çok mutsuzum nişanlımda güzellik meraklısı oldu çıktı ..bunaldım iyice..iyi geldi dertleşmek sizinle..

canım üzme kendini...sadece kendine zarar verirsin Allah korusun....bu arada ben bir yazıda okumuştum saç dökülmeleri için kök hücre tedavisi yapılabiliyormuş...bu tedaviyi sanırım istanbul'da ziya şaylan da yapıyor...ilk muayene ücretsizmiş...istersen O'na da bir danışabilirsin....

canım sonradan farkettim sanırım izmir'de oturuyorsun...gerçi bu tedavi yeni sanırım ...izmirde de bir araştır istersen...
çok geçmiş olsun bu arada...nişanlın sana bu şekilde davranıyor diye de görünüşünle ilgili bir şüpheye düşmemelisin bak kendin de yazmışsın 'bana bebek yüzlü derler diye'....seni hep bakımlı güzel gördüğü için böyle talihsiz sözler sarfetmiş...ama sen üzme kendini bunlar hep geçici şeyler keller bile saç ekimiyle nasıl gür saçlı oluyorlar delikafadulden
canını sıkma hiçbirsey senden önemli değil bu hayat senin ve sadece sen yaşıyorsun kendinle...olumunekankayizsmile

Back
X