- Konu Sahibi fallinlove
-
bence düşüncelerini değiştirmezsen hayatın hep bu şekil devam eder, çevremde de bunu fark ediyorum işlerinin olumsuz gittiğini düşünen insanların başına hep olumsuz; olumlu gittiğini düşünen, şanslı olduğuna inanan insanların başına iyi şeyler geliyor :) En ufak şeyleri büyük nimetler gibi görmeye başla mesela sabah uyandığında bugün çok güzel bir gün şansım bol olacak de. bir bardak su içebilmeyi, nefes almayı, sabaha uyanmayı bunları lütuf say ki düşündüğümüzde vücudumuzun her bir parçası ayrı bir mucize :)
inanın bana bunlarıda çok denedim..hayata iyi bakmamla yetmiyor.ve küçük şeylerden çok mutlu olan biriyim ama sorunlarım sürekli çıkan aksilikler yüzünden bir türlü kendimi toparlayamıyorum.
peki hiç psikolog ya da psikolojik danışman yardımı almayı denedin mi, bazen insan kendi sıkıntılarından tek başına kurtulamıyor :)
bence düşüncelerini değiştirmezsen hayatın hep bu şekil devam eder, çevremde de bunu fark ediyorum işlerinin olumsuz gittiğini düşünen insanların başına hep olumsuz; olumlu gittiğini düşünen, şanslı olduğuna inanan insanların başına iyi şeyler geliyor :) En ufak şeyleri büyük nimetler gibi görmeye başla mesela sabah uyandığında bugün çok güzel bir gün şansım bol olacak de. bir bardak su içebilmeyi, nefes almayı, sabaha uyanmayı bunları lütuf say ki düşündüğümüzde vücudumuzun her bir parçası ayrı bir mucize :)
Canim, seni cok cok iyi anliyorum cunku senin yasadiklarini aynen ben de yasadim. Neyi elimi atsam kurumalar, ne kadar basit bir is bile olsa illaki cabalamalar, isyerinde asiri problem yasamalar, keza ozel hayatta duygusal iskenceler. Kimi zaman tepkim senin gibi oldu maneviyattan cok uzaklastim, kimi zaman cok fazla sigindim. Sanirim bunun bir zamani var. Allah siniyor bence. Seytanin bacagi kirildi sonunda. Sen sen ol isyan etme, sigin, mevlana oku, dua etmeye zorla kendini zaten sonrasi gelecektir. En kisa zamanda hersey yoluna girer insallah.
benim işlerim hep zorla olur.ne zaman elimi bir işe atsam kendim için bişey yapmak istesem o iş olana kadar ben bitmiş yıpranmış oluyorum.o kadar çok şanssızımki bir başkaları hata yaparken yakalanmaz ama benim en küçük hatam hemen göze batıp yakalanıyorum.hiç bir işim rast gitmiyor..sürekli mücadele vermem gerekiyor ki o iş olabilsin.ama bu mücadelede o kadar çok yıpranıyorum ki..ALLAH'A sürekli dua etmeye çalışıyorum..ama bunu beceremiyorum dua edemiyorum çok mu kötü biriyim ben? kalbim kör olmuş..ve size şunu söylemeliyim ki lütfen beni yadırgamayın ama ben çok kırgınım herkese ve ALLAH'A da kırgınım.böle bişey mümkün mü?ben nasıl düşünebiliyorum bunu bilmiyorum..dua etmeye çalışssam içimden gelmiyor etmeyi çok istiyorum yapamıyorum ben istedikçe beceremiyorummm...sağlık sorunlarımda çok yıprattı beni..örn; 1sene bile sürmeyecek olan diş tedavimde sürekli başıma aksilik ve sorun çıkarak tam 4 sene sürdü....bu sadece bir örnek daha çok şeyler var..aksilikler hep beni buluyorr...dua ederken hissedemiyorumm sanki boş yere dua ediyorum gibi geliyor...ne kadar dua edersem birşeyler değişmeyince çok kırılıyorumm..lütfen biri bana fikir versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?