bu konu hakkında başlık bulamıyorum gerçekten..!!!

fallinlove

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
51
0
16
Trabzon
benim işlerim hep zorla olur.ne zaman elimi bir işe atsam kendim için bişey yapmak istesem o iş olana kadar ben bitmiş yıpranmış oluyorum.o kadar çok şanssızımki bir başkaları hata yaparken yakalanmaz ama benim en küçük hatam hemen göze batıp yakalanıyorum.hiç bir işim rast gitmiyor..sürekli mücadele vermem gerekiyor ki o iş olabilsin.ama bu mücadelede o kadar çok yıpranıyorum ki..ALLAH'A sürekli dua etmeye çalışıyorum..ama bunu beceremiyorum dua edemiyorum çok mu kötü biriyim ben? kalbim kör olmuş..ve size şunu söylemeliyim ki lütfen beni yadırgamayın ama ben çok kırgınım herkese ve ALLAH'A da kırgınım.böle bişey mümkün mü?ben nasıl düşünebiliyorum bunu bilmiyorum..dua etmeye çalışssam içimden gelmiyor etmeyi çok istiyorum yapamıyorum ben istedikçe beceremiyorummm...sağlık sorunlarımda çok yıprattı beni..örn; 1sene bile sürmeyecek olan diş tedavimde sürekli başıma aksilik ve sorun çıkarak tam 4 sene sürdü....bu sadece bir örnek daha çok şeyler var..aksilikler hep beni buluyorr...dua ederken hissedemiyorumm sanki boş yere dua ediyorum gibi geliyor...ne kadar dua edersem birşeyler değişmeyince çok kırılıyorumm..lütfen biri bana fikir versin....

ewet haklısın olumsuzluklar hep üst üste gelirr bu sekilde düşünmen söyle yanlış ben de dahil çoğu insan başı dara düşünce dua eder yalvarırız hepimiz biliriz ki başımız sıkışmadan da dua edip Rabbimize sıgınmamız gerek hiç öyle düşünme sakın kafa ile otur ve düşün hiç bir sorun aşılamaz degil gerektiğinde degilde surekli dua etmeyi alışkanlık haline getir bence

bence bi uzmana görünebilirsin fazlaca bunalmış gibisin..ya da küçük bi tatil fln..kafa dinlemek ii gelebilir

bence düşüncelerini değiştirmezsen hayatın hep bu şekil devam eder, çevremde de bunu fark ediyorum işlerinin olumsuz gittiğini düşünen insanların başına hep olumsuz; olumlu gittiğini düşünen, şanslı olduğuna inanan insanların başına iyi şeyler geliyor :) En ufak şeyleri büyük nimetler gibi görmeye başla mesela sabah uyandığında bugün çok güzel bir gün şansım bol olacak de. bir bardak su içebilmeyi, nefes almayı, sabaha uyanmayı bunları lütuf say ki düşündüğümüzde vücudumuzun her bir parçası ayrı bir mucize :)

bence düşüncelerini değiştirmezsen hayatın hep bu şekil devam eder, çevremde de bunu fark ediyorum işlerinin olumsuz gittiğini düşünen insanların başına hep olumsuz; olumlu gittiğini düşünen, şanslı olduğuna inanan insanların başına iyi şeyler geliyor :) En ufak şeyleri büyük nimetler gibi görmeye başla mesela sabah uyandığında bugün çok güzel bir gün şansım bol olacak de. bir bardak su içebilmeyi, nefes almayı, sabaha uyanmayı bunları lütuf say ki düşündüğümüzde vücudumuzun her bir parçası ayrı bir mucize :)

inanın bana bunlarıda çok denedim..hayata iyi bakmamla yetmiyor.ve küçük şeylerden çok mutlu olan biriyim ama sorunlarım sürekli çıkan aksilikler yüzünden bir türlü kendimi toparlayamıyorum.

inanın bana bunlarıda çok denedim..hayata iyi bakmamla yetmiyor.ve küçük şeylerden çok mutlu olan biriyim ama sorunlarım sürekli çıkan aksilikler yüzünden bir türlü kendimi toparlayamıyorum.

peki hiç psikolog ya da psikolojik danışman yardımı almayı denedin mi, bazen insan kendi sıkıntılarından tek başına kurtulamıyor :)

istediğin çok basit birşeyi elde edene kadar o kadar çok uğraşman ve bir sürü insanla mücadele etmen gerekiyor ki senın hevesın kaçıyor değil mi?

artık olsa da olmasada farketmez dıyorsun ve o iş oluyor ama sen ondan keyıf alamıyorsun...

aynısını bende yaşıyorum canım...
ama umudunu kaybetme dua et şeytan vesvese yapıyor senı ısyan ettırmeye çalışıyor aldanma...

Tüm arkadaşlarımıza katılıyorum.
Gerçekten de bazen enerjimiz çok düşük oluyor , aksilikler üst üste geliyor. Diş sorunlarınız için de geçmiş olsun.
Arkadaşlarımız çok doğru şeyler önermişler , belli ki bunalmışsınız. Belki bir evcil hayvan da yaşamınızı değiştirebilir. Benim iki buçuk yıl önce bir kedim oldu ve her şeye sevgiyle bakmaya başladım. O yanımdayken çok huzurluyum. Size de öneririm. Negatif enerjiden kurtarıyor insanı dünyalar tatlısı bir canlıyla ilgilenmek.

En ufak şeyleri büyük nimetler gibi görmeye başla mesela sabah uyandığında bugün çok güzel bir gün şansım bol olacak de. bir bardak su içebilmeyi, nefes almayı, sabaha uyanmayı bunları lütuf say ki düşündüğümüzde vücudumuzun her bir parçası ayrı bir mucize ...

Tek çıkış yolu dua etmek ama içinden gelerek, inanarak, isyan etmeden.

Bir de asla olumsuz düşünme, her konuda...

Canim, seni cok cok iyi anliyorum cunku senin yasadiklarini aynen ben de yasadim. Neyi elimi atsam kurumalar, ne kadar basit bir is bile olsa illaki cabalamalar, isyerinde asiri problem yasamalar, keza ozel hayatta duygusal iskenceler. Kimi zaman tepkim senin gibi oldu maneviyattan cok uzaklastim, kimi zaman cok fazla sigindim. Sanirim bunun bir zamani var. Allah siniyor bence. Seytanin bacagi kirildi sonunda. Sen sen ol isyan etme, sigin, mevlana oku, dua etmeye zorla kendini zaten sonrasi gelecektir. En kisa zamanda hersey yoluna girer insallah.

Canim, seni cok cok iyi anliyorum cunku senin yasadiklarini aynen ben de yasadim. Neyi elimi atsam kurumalar, ne kadar basit bir is bile olsa illaki cabalamalar, isyerinde asiri problem yasamalar, keza ozel hayatta duygusal iskenceler. Kimi zaman tepkim senin gibi oldu maneviyattan cok uzaklastim, kimi zaman cok fazla sigindim. Sanirim bunun bir zamani var. Allah siniyor bence. Seytanin bacagi kirildi sonunda. Sen sen ol isyan etme, sigin, mevlana oku, dua etmeye zorla kendini zaten sonrasi gelecektir. En kisa zamanda hersey yoluna girer insallah.

gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz anladım ki tek ben değilmişim...umarım o zaman bir an önce gelir çünkü çok boşluktayım hem dinen hemde hayatımda...çok tşkler yorumunuz için.^^

Cnm yasin kac?

Maalesef her zaman her istediklerimiz olmuyor. Sen bardagin dolu tarafindan bakmayi denesen?

Ne bileyim ac degilsin acikta degilsin gerektiginde tedavini vs yaptira biliyorsun uzun surse bile. Dunyadaki cogu insana nazaran cok sansliyiz elhamdulillah bizler boyle yaparsak onlar ne yapsin?

Istersen profesyonel bir destek al ama sectigin doktorda cok onemli yani inancsiz biriyse seni daha kotu etkiler.

ALLAH yardimcin olsun insaALLAH.

benim işlerim hep zorla olur.ne zaman elimi bir işe atsam kendim için bişey yapmak istesem o iş olana kadar ben bitmiş yıpranmış oluyorum.o kadar çok şanssızımki bir başkaları hata yaparken yakalanmaz ama benim en küçük hatam hemen göze batıp yakalanıyorum.hiç bir işim rast gitmiyor..sürekli mücadele vermem gerekiyor ki o iş olabilsin.ama bu mücadelede o kadar çok yıpranıyorum ki..ALLAH'A sürekli dua etmeye çalışıyorum..ama bunu beceremiyorum dua edemiyorum çok mu kötü biriyim ben? kalbim kör olmuş..ve size şunu söylemeliyim ki lütfen beni yadırgamayın ama ben çok kırgınım herkese ve ALLAH'A da kırgınım.böle bişey mümkün mü?ben nasıl düşünebiliyorum bunu bilmiyorum..dua etmeye çalışssam içimden gelmiyor etmeyi çok istiyorum yapamıyorum ben istedikçe beceremiyorummm...sağlık sorunlarımda çok yıprattı beni..örn; 1sene bile sürmeyecek olan diş tedavimde sürekli başıma aksilik ve sorun çıkarak tam 4 sene sürdü....bu sadece bir örnek daha çok şeyler var..aksilikler hep beni buluyorr...dua ederken hissedemiyorumm sanki boş yere dua ediyorum gibi geliyor...ne kadar dua edersem birşeyler değişmeyince çok kırılıyorumm..lütfen biri bana fikir versin....

İmtihandasiniz vazgeçmeyin...daima şükredin dua etmeseniz bile

Back
X