- Konu Sahibi fallinlove
benim işlerim hep zorla olur.ne zaman elimi bir işe atsam kendim için bişey yapmak istesem o iş olana kadar ben bitmiş yıpranmış oluyorum.o kadar çok şanssızımki bir başkaları hata yaparken yakalanmaz ama benim en küçük hatam hemen göze batıp yakalanıyorum.hiç bir işim rast gitmiyor..sürekli mücadele vermem gerekiyor ki o iş olabilsin.ama bu mücadelede o kadar çok yıpranıyorum ki..ALLAH'A sürekli dua etmeye çalışıyorum..ama bunu beceremiyorum dua edemiyorum çok mu kötü biriyim ben? kalbim kör olmuş..ve size şunu söylemeliyim ki lütfen beni yadırgamayın ama ben çok kırgınım herkese ve ALLAH'A da kırgınım.böle bişey mümkün mü?ben nasıl düşünebiliyorum bunu bilmiyorum..dua etmeye çalışssam içimden gelmiyor etmeyi çok istiyorum yapamıyorum ben istedikçe beceremiyorummm...sağlık sorunlarımda çok yıprattı beni..örn; 1sene bile sürmeyecek olan diş tedavimde sürekli başıma aksilik ve sorun çıkarak tam 4 sene sürdü....bu sadece bir örnek daha çok şeyler var..aksilikler hep beni buluyorr...dua ederken hissedemiyorumm sanki boş yere dua ediyorum gibi geliyor...ne kadar dua edersem birşeyler değişmeyince çok kırılıyorumm..lütfen biri bana fikir versin....