Merhaba dargın oldugum bır dostum var . O bnden ozur dılesede affetmedım ancak suan yumusadım ama dırekt arayamıyorum yada faceden ekleyemıyorum neden ara vs demeyın arayamam
Sizden ıstedgım fıkır şu facebookum oldgunu bılmıyor yenı actım ve ona kendımı bı sekılde gostermek ıstıyorum onun begendgı grupları begendım baska ne yapsamda benı önerılerde vs gorse ?
Bu sekılde belkıde yenıden yazabılır.
Tesekkurler
Merhaba dargın oldugum bır dostum var . O bnden ozur dılesede affetmedım ancak suan yumusadım ama dırekt arayamıyorum yada faceden ekleyemıyorum neden ara vs demeyın arayamam
Sizden ıstedgım fıkır şu facebookum oldgunu bılmıyor yenı actım ve ona kendımı bı sekılde gostermek ıstıyorum onun begendgı grupları begendım baska ne yapsamda benı önerılerde vs gorse ?
Tesekkurler
Tesekkurler
Tesekkurler
Ortak ark yok cnmne kadar çok ortak arkadaşınız olursa; facebook o kadar çok birbirinizi, birbirinize tavsiye eder.
Yorumları gorunmuyor maalesef:)yorumlarını takip et sapıkçasına beğen ekler.
Ortak ark yokOrtak arkadaslariniz varsa listeden görebilir. yada ortak arkadasinizim bi fotosuna yorum yapabilirsin :)
merhaba dargın oldugum bır dostum var . O bnden ozur dılesede affetmedım ancak suan yumusadım ama dırekt arayamıyorum yada faceden ekleyemıyorum neden ara vs demeyın arayamam
sizden ıstedgım fıkır şu facebookum oldgunu bılmıyor yenı actım ve ona kendımı bı sekılde gostermek ıstıyorum onun begendgı grupları begendım baska ne yapsamda benı önerılerde vs gorse ?
Tesekkurler
Ortak ark yok cnm
Yorumları gorunmuyor maalesef:)
Ortak ark yok
Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?