• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu hakkında bılgı fıkır verrmısnıZ

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Merhaba dargın oldugum bır dostum var . O bnden ozur dılesede affetmedım ancak suan yumusadım ama dırekt arayamıyorum yada faceden ekleyemıyorum neden ara vs demeyın arayamam
Sizden ıstedgım fıkır şu facebookum oldgunu bılmıyor yenı actım ve ona kendımı bı sekılde gostermek ıstıyorum onun begendgı grupları begendım baska ne yapsamda benı önerılerde vs gorse ?

Bu sekılde belkıde yenıden yazabılır.
Tesekkurler

Gruptan çok görüp anlayamaz sizi isim değişip ekleyin kabul ederse biraz takılın sonra foto koyun ona sürpriz mesajı atın :)

Merhaba dargın oldugum bır dostum var . O bnden ozur dılesede affetmedım ancak suan yumusadım ama dırekt arayamıyorum yada faceden ekleyemıyorum neden ara vs demeyın arayamam
Sizden ıstedgım fıkır şu facebookum oldgunu bılmıyor yenı actım ve ona kendımı bı sekılde gostermek ıstıyorum onun begendgı grupları begendım baska ne yapsamda benı önerılerde vs gorse ?

Tesekkurler

Aranizda ne oldu bilemiyorum ama eger dost diyorsak adina, iki grup begeniyim, iki durum begeniyim de o yazsin demek bana cok tuhaf geldi.
Kacak dovusten hoslanmiyorum.
Ya cikip arkadasim ben seni affedemedim ama dostlugunu da ozledim deyin ya da olayi flortsel taktiklere bogmayin.

Bunun disinda ortak arkadasiniz varsa ona soyleyin arkadas olarak onersin sizi.
Yine ortak arkadasiniz coksa donem donem gosterecektir sizin profilinizi.

Tesekkurler

canım bence çok gerekli değil yaptığın şey

Tesekkurler

Ne alaka ya ne gereği varki?
Çok çocukça bence.
Konuşmak istiyorsanız direk ekleyin ...

Tesekkurler

Ne alaka ya ne gereği varki?
Çok çocukça bence.
Konuşmak istiyorsanız direk ekleyin ...

Ya ben kımseden bunu yapayımmı yaptgım mantıklımı dıye bı fıkır ıstemedım sordgum soru acık fıkrı olan varsa yazabılır yoksa fıkır yazmazsanız kırılmam yanı:)

ne kadar çok ortak arkadaşınız olursa; facebook o kadar çok birbirinizi, birbirinize tavsiye eder. :34:

Ortak arkadaslariniz varsa listeden görebilir. yada ortak arkadasinizim bi fotosuna yorum yapabilirsin :)

merhaba dargın oldugum bır dostum var . O bnden ozur dılesede affetmedım ancak suan yumusadım ama dırekt arayamıyorum yada faceden ekleyemıyorum neden ara vs demeyın arayamam
sizden ıstedgım fıkır şu facebookum oldgunu bılmıyor yenı actım ve ona kendımı bı sekılde gostermek ıstıyorum onun begendgı grupları begendım baska ne yapsamda benı önerılerde vs gorse ?

Tesekkurler

konu ne bilemem tabi ama
şahsen ben bir daha ilişmezdim size
zamanında olan olmuş hatalıymış özür dilemiş
sen özrünü kabul etmediysen zamanında ben olsam bir daha ilişmezdim nerde görürsem göreyim facede yada karşımda slm vermez adım atmazdım

Back
X