• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu hakkında bilgisi olan :(

canmailem

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
5.679
5.966
398
36
Balikesir
Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum, birkaç gündür özellikle sırtımda iğne batması gibi bişeyler oluyor kaşıdığım zamanda kızarıyor bütün vücudumda oluyor ama özellikle sırtımda olduğunda çok acı veriyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama hangi bölüme gidebilirim daha önce böyle bişey yaşayan var mı aranızda neden olabilir :(

Benim anneminde geçen günlerde boyun bölgesinde oldu hatta isilik gibi olmuştu kaşıdıktan sonra. Güneş alerjisiymiş. İsterseniz bir cildiyeciye görünün krem verir hiç olmadı.

alerji olmuş olabilirsin, kaşıma kesinlikle ve acilen bir doktora görün..

Zona diyen arkadaş olmuş inşallah öyle bir durum yoktur siz en iyisi bir doktora gidin. Eğer cilt doktoru anlayamazda bir de nörolog görsün çünkü batma gibi şeyler sinir sistemi ile ilgili, bir tanıdığımın bacağında oldu benzer durum, mr filan çektirdi

Benim de geçen sene sırtımda olmuştu cildiye doktoruna gittim zona olduğunu söylemişti. Krem ve ilaç vermişti. Biraz acılı durum. Geçmiş olsun.

Benim anneminde geçen günlerde boyun bölgesinde oldu hatta isilik gibi olmuştu kaşıdıktan sonra. Güneş alerjisiymiş. İsterseniz bir cildiyeciye görünün krem verir hiç olmadı.

Benimde annem bu şekil tarif etti zona çıktı.

alerji olmuş olabilirsin, kaşıma kesinlikle ve acilen bir doktora görün..

Zona diyen arkadaş olmuş inşallah öyle bir durum yoktur siz en iyisi bir doktora gidin. Eğer cilt doktoru anlayamazda bir de nörolog görsün çünkü batma gibi şeyler sinir sistemi ile ilgili, bir tanıdığımın bacağında oldu benzer durum, mr filan çektirdi

Benim de geçen sene sırtımda olmuştu cildiye doktoruna gittim zona olduğunu söylemişti. Krem ve ilaç vermişti. Biraz acılı durum. Geçmiş olsun.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlarım:16: umarım alerji gibi basit bişeydir sadece, zona bildiğim kadarıyla tehlikeli bir hastalık inşallah öyle bişey değildir sağlık konusunda çok takıntılı olduğum için hemen evham yapıyorum ama doktora gitmeye de korkuyorum ama en iyisi bir cildiyeciye görünmek sanırım öncelikle :44:

Back
X