- Konu Sahibi tedirginkz
-
teşekkür ederim canımı sıkmamam elimde değil sürekli kafamdaöyle darbeyle bozulacağını sanmam
çünkü zar vajinanın hemen girişinde değil.
adet kanaması gibi çok çok yoğun olmamıştı bende üç beş damla.
boşuna kendinizi üzmeyin muayene olun ama içiniz rahat olsun.
inşallah öyledir teşekkürler. benim 3 gün sürdü ve durupbaşlama gibi değil bildiğin adet gibiydi.. koyuydu baya rengide..muayene olacağımm inşallah adettirr teşekkürlerFotoğraflarla kendine tanı koyma derim. Herkeste farklı oluyor çünkü.
Kızlık zarı kanaması uzun da sürebiliyor bende uzun sürdü. Ama öyle adet gibi sürekli gelmedi.
O kadar içini kemiriyorsa muayene ol tabi ama bence bir sorun yok. Gördüğün adetti bence.
inşallah öyledir teşekkürler. benim 3 gün sürdü ve durupbaşlama gibi değil bildiğin adet gibiydi.. koyuydu baya rengide..muayene olacağımm inşallah adettirr teşekkürler
inşallah inşallahhhhBenim renk olarak adet gibiydi ama yoğunluk olarak adet gibi değildi. Pıhtı falan haliyle yoktu.
Wc gittikçe ya da ilişkiye girdikçe geliyordu. Sanmıyorum sende bir sorun olduğunu.
inşallah inşallahhhhfarzedelimki bozuldu sizce bidaha gelir mi bir kaç ilşki boyunca geliyormuş öyle duydumda bennn
inşallah canım ya valla niyeyse psikolojimi bozdu bu konuYa senin biseyin yok bu kadar basit degildir... dusunce de bozulsun o zaman .evham yapma nolur
haklısında öyle zamansal olması beni çok korkuttuYa güzelim sen niye bu kadar takiyorsun ki anlamadim?
Sana kesin diyorum kizlik zarin bozulmamis. Bundan adim gibi eminim. Sen adet olmuşsun.
Ben de ikinci denemede bozulan şey öyle bi darbeyle bozulmaz merak etme. Öyle olsaydi bakire kiz kalmazdi..
Hangimizin bozmadi kiinşallah canım ya valla niyeyse psikolojimi bozdu bu konu
İnşallah öyledir teşekkürlerYa güzelim sen niye bu kadar takiyorsun ki anlamadim?
Sana kesin diyorum kizlik zarin bozulmamis. Bundan adim gibi eminim. Sen adet olmuşsun.
Ben de ikinci denemede bozulan şey öyle bi darbeyle bozulmaz merak etme. Öyle olsaydi bakire kiz kalmazdi..
İnşallah öyledir teşekkürlerçok kafama taktim çünkü nisanlimi çok seviyorum ve bu konuda çok ciddi
Çok zor gerçekten beni bitiriyo bazen az kaldı gidecegimE artik gidip bir kontrole gitsen? Icindeki kuruntuyla yasamak cok zor olsa gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?