kızlar ben çok yakınım memleketime... bayramda eşimle gitmeyi düşünüyordum, fakat eşim belki 2. gün gidebiliriz falan demişti işi icabı... bende olmaz arefeden gideriz falan diyordum ısrarla... neyse...
ya az önce çok samimi bir arkadasım aradı... bayramın2. günü oraya gelecez dedi.. bende aaa iyi olur dedim... çünkü o arkadasım bayadır gelmek istiyordu eşiyle.ben gelecem memlekete diyemedim.. neysede eşime bayrama gitmekten vazgectigimi nasıl söylesem.... şimdi arkadaşim direkt gelecez dedi dersem.. ne kadarda düşüncesiz bir arkadasın varmış, niye sormadı müsayitmisiniz, bi planınız varmı diye diyip sinir olabilir dostuma..
neysede ben eşime gitmekten vazgectigim nasıl söylesem??
ve arkadasımın gelecegini ne zaman söylesem??
bayramda memlekete gitmeyecem desemde şok olur.. nasıl yani. çok hevesliydin diyecek.
böylesi bi günde hiç bir arkadaşımı,dostumu aileme değişip kabul etmem asla!
bayram bu,adı üzerinde..
hem bizim bayramımız,hem analarımızın babalarımızın bayramı..
büyüklerimiz evlatlarını böyle manalı biz günde yanıbaşında görmek ister,arzular..
yinede siz bilirsiniz,herkesin bu konuya bakış açısı farklı!
Arkadaşının geleceğini açıklayamayacağın için,memleketine gitmekten vaz mı geçiyorsun ?
Ne gerek var ki ? Ben olsam açıkça söylerim.
Arkadaşım da gelecekmiş,ne zamandır görüşmek istiyoruz diye...
Eşin,arkadaşını sevmiyor mu ?[/COLOR]
Akrabalarım annem babam beklerken arkadaşım geri planda kalır kusura bakmasın. Önce can sonra canan. Arkadaşınıza diyecektiniz "ben geleceğim sen de bir gün olsun kal görüşelim" diye.
Eşinizin yerinde olsam söylemeyi planladığınız şeye kötü tepki verirdim.
arkadas , bayramda arkadasimla olmak istiyorum sizce bu kararim nasil dememis, bu kararimi esime nasil tepki cekmeden soylerim demis
bence acikca konus, arkadasim aradi ben de gelme diyemedim de
dostum, uzun zamandır gelmeyi istiyordu.. o şekilde söyleseydim onu istemedigimi düşünebilirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?