Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Eşimin bir arkadaşı yaklaşık 7 saatlik yola araba almaya gidecek. Burdan otobüsle gidilecek ordan araçla gelinecek.Ben de gitmek istiyorum. Maddi sorun yok.Araç boş.Yani giderken zaten otobüs dönerken de arka boş olacak.Ama eşim kavga ediyor.Yalnız gitmek için.Bu arada arabayı alacak kişi benim arkadaşımın eşi.Oldukça samimiyiz.Ama arkadaşım bebekli gelemiyor.

Ben de boşum.Benim memleketime çok yakın bir yerden alacaklar. 2008 den beri gidemiyorum oralara. Karadeniz de çalışıyoruz.eskişehirliyim.İç Anadolouyu çok özledim.Biraz duygusal yani gitme nedenim.

araba almaya gidiyolar, bence senin gitmen çok mantıklı değil.

eşini yalnız bırakmak mı istemedin? alıp hemen dönecekler mi? yoksa kalıp gezecekler mi?

eşinin seni götürmek istememesi bence normal.

memleket özlemine bişe diyemem bencede gitmenin anlamı yok tamirciye götürürler arabayı sanayiye falan
eşin götürmek istememekte haklı boşuna yol yorgunluğu çekersin

Yalnız bizim arabanın her türlü işiyle ben ilgilenirim.Sanayisi, servisi, kaskosu..yani erkek -kadın ayrımı yok pek bizde. Saatlerce sanayie araç beklediğim de olmuştur.

Bizim aracın sadece kullanma kısmında eşim vardır. Kaskosunu da ben araştırır yaptırırım, seviste beni arar.Zaten araçla ilgili servis yada kasko aradımı eşim hiç açmadan telefonu bana verir.Mesela geçen yıl cam fim çektirdik.3 saat sanayideydik.Araç motorunu, modelini, beygirini daha fazla bilirim.

Biz de arabamızı değiştirmeyi düşünüyoruz inşallah
Geçenlerde netten bir araba bulduk.Balıkesirden...
Eşim arkadaşımla giderim dedi.
Ben de tamam dedim :44:
Yok ben de gelecem felan demedim o an
Ne gerek var ki hem.
Gezmeye değil araba almaya gidiyorlar
Bu konuda içini boş yere şüpheyle doldurma derim :13:

Aman boşverrr, güle güle gitsinler gelsinler sen sonra eşinle haftasonu eskişehire gidersin gezmeye daha güzel olur :)

Gitmek isteyebilirsin gayet normal.
Neden bunun için kavga ediyor ki seninle?
Tepesinde mi götürecekmiş?

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Erkek arkadaşıyla gidiyor eşiniz bence sizin gitmenize gerek yok diye düşünüyorum

Arabanızı alınca beraber memleketinize gidersiniz

Şimdi eşiniz sıkıntılıdır araba için gezmeyi düşünmez

nasıl ki bazen arkadaşlarımızla yalnız birşeyler yapmak istiyorsak oda arkadaşıyla tek gitmek istemiştir ne var bunda?
güven problemin varsa bilemem tabi..
benim bi tanıdığım var böyle adam nereye gitmek isterse hep peşinde gezmek ister.. boşver gitsin gelsin..

Benim de eşim şu anda yolda 2 erkek arkadaşıyla manisadan araba almaya gidiyorlar bize :)
ben de gitmek isterdim ama çalışıyorum şu an. yoksa giderdim ben de.
eğer normalde sanayiye bile sen gidiyorsan şimdi senin gelmeni istememesi acayip olmuş.

bencede gıtmesen daha ıyı 2 erkekler arabada yanı kocan tek gıtse ok eyvallahta gerek yok
2yıl once esımle beraber ıst.dan afyona araba satın almaya gıttık ama araba sahıbı bır otelın sahıbıydı bızı konuk etcegını soledı uzun yol dınenır ole donersınız demıstı ondan gttım yoksa servıs servıs gezecek araba bır suru adamla muhattap olmaya yada yanında beklemeye gerek yok dıe dusunuyorum...karar senın elbet

Sorun çözüldü. Ya benimle ya hiç. Gidilirse beraber gideceğiz.Ben biraz erkek ruhluyum sanırım.Ölürüm öyle gezmeler için. Zaten eşim dalga geçer yaz aylarında seni sanayiye çırak olarak verecem diye. Diğer arkadaş rahatsız olur diye demiş.Aman bize ne rahatsız olursa eşime teklif etmesin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…