Bu konuya karışıp karışmamak konusunda kararsız kaldım :(

BruCeLLax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
170
1
46
Diğer
Biz lisede son sınıfız.Ve hastanelerde stajlarımız var. Bölümlerimizin farklı olduğu bir kızın staj esnasında , evli ve 1,5 yaşında çocuğu olan bir adamla çıktığını öğrendik.( Bu adam daha öncede o hastanede staj yapan bi kaç kızla daha çıkmış) Önce kızın haberi yok heralde die kıza acıyorduk bir şekilde haber verelim fln diyorduk sonra faceden baktık adam ilişki durumunu karısını fln saklamıyor profil resmide kızının fotosu. Bizden daha yakın olan bir arkadaş vasıtasıyla kıza adamın evli olduğundan haberinin olup olmadığını sordurduk. Kızda haberim var ama ayrılcaklar demiş.( Ama adamın karısından ayrılmaya pek niyeti yokki hala karısıyla yeni ev arıyorlardı.)

SONUÇ olarak sormak istediğim şu ki kız daha 17 yaşında ve saçma sapan bir olayın içinde bizim herşeyle ilgilenen müdür yardımcımıza (bayan , ve her durumunla ilgilenen birisidir) durumu anlatıp herhangi bi şekilde engel olmasını mı sağlasak ? yoksa adamın karısıylamı konuşsak(ki nasıl ulaşacağımızı bilmiyoruz iftira atıyorsunuz deyip inanmayadabilir)? Yoksa dertsiz başınıza dert açmayın mı dersiniz ?:26:

adamın karısını falan işin içine karıştırmayın, arkadaşınızı ikaz edin sadece ...
adam karısından boşansa bile, bu yaşında ,arkadaşın ailesi o adamla birlikteliğine, evliliğine onay verecek mi? hayır..
ilişkiyi devam ettirirse başının derde gireceğini,adamın faydalanma amaçlı onunla ilgilendiğini söyleyin..
staj esnasındayken de müdüremiz bizi burada gözetim altında tutuyor falan dersiniz,duyulmazsın diye gözü korkar belki..

adamın karısıyla değil de müdürünüzle konuşsanız daha iyi.arkadaşınızı yola getirmelisiniz.diğer taraf yani karı koca kendi sorunlarını kendileri çözsünler.çok da fazla üstelemyin nihayetinde her koyun kendi bacağından asılır derler.

17 yasında küçük degil ki bence hiç karısmayın siz söylemişsiniz zaten o evli diye. Sizde onun yasındasınızdır siz düşünebiliyorsanız bu kadar ince o da düşünmeli kendi düşen aglamaz

adamın karısını falan işin içine karıştırmayın, arkadaşınızı ikaz edin sadece ...
adam karısından boşansa bile, bu yaşında ,arkadaşın ailesi o adamla birlikteliğine, evliliğine onay verecek mi? hayır..
ilişkiyi devam ettirirse başının derde gireceğini,adamın faydalanma amaçlı onunla ilgilendiğini söyleyin..
staj esnasındayken de müdüremiz bizi burada gözetim altında tutuyor falan dersiniz,duyulmazsın diye gözü korkar belki..

O kızla o kadar yazkın olmadığımız için işte kararsızım çünkü ona tavsiye verebilecek kadar bile arkadaş değiliz bölümlerimiz farklı. Müdüremizin gözlemi olmadığını biliyorki adam arabayla bırakıyor kızı hastaneye ..:31:

karışmamak en doğrusu bence.Sonra siz suçlu olursunuz kız evli olduğunu biliyorsa kesinlikle bu onun sorunu.böyle bişeyi eşi nasıl farketmez inanamıyorum.

Dediğim gibi daha öncede böyle maceraları olmuş adamın ama kız ne kadar ciddi görüyorsa ayrılcaklar diye konuşabiliyor..

Bence karısmayın bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar sıze nıye bu kadar dert oldu kı ?
Hem zaten evlı oldugunu bılıp bılmedıgını de sormussunuz kız da bılıyormus zaten...Adamın esını de ısın ıcıne sokmayın kotu sız olursunuz...
Iyılk yapmaksa nıyetınız umursamayınn...

adamda hastanede mi çalışıyor ve çalışıyorsa böyle ilişkiler kurumda yasaksa bence en doğrusu müdüre söylemek sonuçta sızın amırınız o ve hastanede gelişen bir boyutu varsa amırınızı ilgilendirir.yani hastanede ki işleri aksatıyorsa ikiside.ama onun dışında ıkısının özel hayatına girer ve maalesef kimseye birşey demek düşmez sonuçta arkadaşınız bıle değilmiş.hanı ıyılığını düşünüyorum deseniz ama unutmayın her zaman iyilik düşününce karşı taraftakı anlamıyor ve sana ne diyebiliyor...en fazla amırınıze söylersiniz o da hastaneyle ilgili bir durum varsa bence:44:

Bence karısmayın bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar sıze nıye bu kadar dert oldu kı ?
Hem zaten evlı oldugunu bılıp bılmedıgını de sormussunuz kız da bılıyormus zaten...Adamın esını de ısın ıcıne sokmayın kotu sız olursunuz...
Iyılk yapmaksa nıyetınız umursamayınn...

Ne biliyim bi tarafta düşünüyorum adamın karısını bırakacağı doğru olsa bebeğiyle fln ortada kalcak ona acıyorum. Bi tarafta düşünüyorum belki kızı gerçekten kandırıyor ve faydalanıyor kızada acıyorum.. Belkide dediğiniz gibi karışmamak en iyisi ama vicdan yapıyorum heralde bilerek sustuğm için( ama tek bilen de ben diilim :S)

adam da hastane çalışanı mı?
samimi arkadaşın değilmiş, ikazını yapmışsın, gerisine karışma?
arkadaşların da dediği gibi, aynı yaştasınız, senin bu ilişkinin sakıncalı olduğuna aklın eriyor, onun mu ermiyor.
macera arıyor belli,
müdirenize söyleyin diyeceğim ama, o hastanede değilde, dışarıda da devam ettirir..

adamda hastanede mi çalışıyor ve çalışıyorsa böyle ilişkiler kurumda yasaksa bence en doğrusu müdüre söylemek sonuçta sızın amırınız o ve hastanede gelişen bir boyutu varsa amırınızı ilgilendirir.yani hastanede ki işleri aksatıyorsa ikiside.ama onun dışında ıkısının özel hayatına girer ve maalesef kimseye birşey demek düşmez sonuçta arkadaşınız bıle değilmiş.hanı ıyılığını düşünüyorum deseniz ama unutmayın her zaman iyilik düşününce karşı taraftakı anlamıyor ve sana ne diyebiliyor...en fazla amırınıze söylersiniz o da hastaneyle ilgili bir durum varsa bence:44:

Yok daha öğrenciyiz onun için müdüremiz karışabiliyor böyle konulara onun için ona mı söylesem diye sordum ...

adam da hastane çalışanı mı?
samimi arkadaşın değilmiş, ikazını yapmışsın, gerisine karışma?
arkadaşların da dediği gibi, aynı yaştasınız, senin bu ilişkinin sakıncalı olduğuna aklın eriyor, onun mu ermiyor.
macera arıyor belli,
müdirenize söyleyin diyeceğim ama, o hastanede değilde, dışarıda da devam ettirir..

Adam da hastane çalışanı bi teknisyen ... Müdüremizde okul müdüresi hastaneyle alakası yok ama sözü geçer kız üzerinden ..

Ne biliyim bi tarafta düşünüyorum adamın karısını bırakacağı doğru olsa bebeğiyle fln ortada kalcak ona acıyorum. Bi tarafta düşünüyorum belki kızı gerçekten kandırıyor ve faydalanıyor kızada acıyorum.. Belkide dediğiniz gibi karışmamak en iyisi ama vicdan yapıyorum heralde bilerek sustuğm için( ama tek bilen de ben diilim :S)

Sadece sen mı bılıyrsun anlamadım ?

Hyr. Zaten biz die yazdım anlatırkende .. Ama bazıları boşver takma nabcaksın dior bi arkadaşımda aynı kararsızlıkta.. Yorumlarla şekillendirmeyi düşünüyorum açıkcası..

Bencee bosverın derslerınız ve stajınızlar ılgılenın...
Bu arada adam kac yasında ?

Bencee bosverın derslerınız ve stajınızlar ılgılenın...
Bu arada adam kac yasında ?

o kadar da hayatımızın orta noktasına koymadık bu konuyu zaten :) ama yinede içimz bi rahat etmedi.. Ama çoğunluk biz olsaydık karışmazdık diyorsa bizde öle yaparız heralde.. adam 25-26 yaşlarında çipçirkin(gönül bu işte )bişey .. :/

o kadar da hayatımızın orta noktasına koymadık bu konuyu zaten :) ama yinede içimz bi rahat etmedi.. Ama çoğunluk biz olsaydık karışmazdık diyorsa bizde öle yaparız heralde.. adam 25-26 yaşlarında çipçirkin(gönül bu işte )bişey .. :/

[FONT=Comic Sans MS[B]O zaman sorun yok :34:
Umarım arkadasınız pısman olmaz...[/B]][/FONT]

Siz müdüre söyleseniz ne değişecek? Daha da kıymetli gelecek kıza ve dışarıda aynen görüşmeye devam edecek.

Kız bilmiyor olsaydı medeni durumu, konusun derdim ama biliyor ve bosanacagina inanacak kadar gözü karardıysa bence kendi hatasının bedelini ödeyecek. Zaten hiç kimse onu ayırmaz ancak kendi isterse bitirir. Esine söylemek zaten ultra olumsuz. Bence akısına bırakmak en dogrusu. Bir de onun derdini açtığı kız arkadaşları mutlaka uyarıyordur onu diye düşünüyorum.

Back
X