BU KONUYU AÇMAK ZORUNDA KALIYORUM…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melikecik1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
345
57
13
25
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu platforma üye olarak yeniyim ama yaklaşık 5-6 aydır insanların dertlerini okuyorum , bende fikir almak umuduyla açtığım bu hesapta bir derdimi paylaşıp fikir istedim gerçekten “ kapana kısılmak” tabiriyle insanların fikir ve düşüncelerini görmek istedim , ama görüyorum ki bu platform üzerinde fikir ve eleştiri çok karıştırılmaya başlanmış bir insana fikir vermeye çalıştığınızda onu yerecek yorumlar yapamazsınız , eleştirilmek istenseydim beni bir eleştirin bu konuda doğrumu yanlışımı bana lütfen söyleyin derdim …
Kendimi geçiyorum burada gerçekten bir çok derdi olup fikir isteyen insanlar var onlara destek amaçlı şeyler söylemek yerine köstek olmayı seçiyorsunuz , biri dara düştüğünde onu doğruya doğru cümlelerle ulaştırabilirsiniz , bu mesajı yazıyorum kimisi oku geçer kimisi yorum yapar artık bilemiyorum .Fikir vermekle eleştirmeyi karıştırmamanızı öneririm sizin dışarıdan yorum yaptığınız o hayatlarda o durumda siz olsanız eminim o dert sizi de üzüp yorardı …

Son zamanlarda burada konu açıp, yapılan eleştirileri, yorumları kaldıramayıp cevap yazan üyeleri eleştiren çok konu açılmaya başlandı. Buraya konu açılmasının nedeni, farklı kişilerden görüş almak yani sizin bakamadığınız pencereden bakmanızı sağlamak. Küfür hakaret etmeden insanlar yazıyorlar.

Ben de burada hem kendim, hem ailemle ilgili konu açtım, kimse için "ay ne vicdansız kadın, empati yapmadan beni suçladı" diye düşünmedim. Çünkü neden düşüneyim?

Geçen gün birisi de bana mesaj atmış, özellikle cevap vermeyeyim diye mesaja cevap yazmamı engellemiş. Herhalde yazdıklarını okuyunca kendimi eve kapatıp, ağlayacağımı bekliyordu. Kimsenin umrunda değil burada açılan konular. Sizin konunuzu bilmiyorum ama emin olun, o yazılarından rahatsız olduğunuz insanlar sizleri umursamıyor öyle yazıp geçiyorlar.

Sizin destek olma anlayışınız farklı diyelim ona. Benim sorunum olduğunda samimi bulduğum birkaç üye tabiri caizse ağzıma zıçtı ama bu bana farklı bi bakış açısı kazandırdı, buraya o konuyu açmasaydım daha farklı ilerlerdi her şey belki. Kendinize yandaş arıyorsanız sosyal çevrenizle devam edin, burada ülkenin hatta dünyanın farklı yerlerinde farklı kültürlerde zibilyon kadın var, herkes size destek vermek zorunda değil

Yazdıklarınızı okudum kendi hür düşüncelerinizi belirttiğiniz için sağolun , evet konum öyle çok abartılacak bir şey değildi elbetteki insanlardan beni üstün haklı bulmalarını beklemiyorum lakin yorumdan ziyade boş eleştirilerdi bu sebeple de bu konuyu açma gereği duydum , ve dediğiniz gibi çok tuhaf insanlarla doldu burası .

Hala klavyeye sinirle yazılmış sözler sizi diğer konumda da gördüm , kimseyi yanıma yandaş aramıyorum elbette ki haklı bulduğum insanlar oldu sorun bazılarının yorum yaptığını düşünüp kendi nefretlerini kusmalarıydı , tepkim onlara .

Biraz çıkıp tarafsızca kendinize bakmayı deneyin size yapılan eleştiri az bile.

Ayrıca şuraya üye olurken biri de kuralları okusun dişimi kırıcam. Bakın yazımış üyeler hakkında konu açmak yasak diye.

Burada konu açıyorsanız, çeşit çeşit insanla karşılaşmayı göze almışsınız demektir. İsteyen anlamsız yorum yapar, isteyen anlamlı. Burada tuhaf siz oluyorsunuz, yorum yazanlar değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…