- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 13
- 25
- Konu Sahibi melikecik1
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu platforma üye olarak yeniyim ama yaklaşık 5-6 aydır insanların dertlerini okuyorum , bende fikir almak umuduyla açtığım bu hesapta bir derdimi paylaşıp fikir istedim gerçekten “ kapana kısılmak” tabiriyle insanların fikir ve düşüncelerini görmek istedim , ama görüyorum ki bu platform üzerinde fikir ve eleştiri çok karıştırılmaya başlanmış bir insana fikir vermeye çalıştığınızda onu yerecek yorumlar yapamazsınız , eleştirilmek istenseydim beni bir eleştirin bu konuda doğrumu yanlışımı bana lütfen söyleyin derdim …
Kendimi geçiyorum burada gerçekten bir çok derdi olup fikir isteyen insanlar var onlara destek amaçlı şeyler söylemek yerine köstek olmayı seçiyorsunuz , biri dara düştüğünde onu doğruya doğru cümlelerle ulaştırabilirsiniz , bu mesajı yazıyorum kimisi oku geçer kimisi yorum yapar artık bilemiyorum .Fikir vermekle eleştirmeyi karıştırmamanızı öneririm sizin dışarıdan yorum yaptığınız o hayatlarda o durumda siz olsanız eminim o dert sizi de üzüp yorardı …
Kendimi geçiyorum burada gerçekten bir çok derdi olup fikir isteyen insanlar var onlara destek amaçlı şeyler söylemek yerine köstek olmayı seçiyorsunuz , biri dara düştüğünde onu doğruya doğru cümlelerle ulaştırabilirsiniz , bu mesajı yazıyorum kimisi oku geçer kimisi yorum yapar artık bilemiyorum .Fikir vermekle eleştirmeyi karıştırmamanızı öneririm sizin dışarıdan yorum yaptığınız o hayatlarda o durumda siz olsanız eminim o dert sizi de üzüp yorardı …