• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuyu yine acıyorum ama dğernde cevap alamadm

stusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
152
52
98
Denizli
Arkadaslar bacaklarımın bu halinden kurtulmak istiyorum $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398957672.597248.webpbu şekilde ve cok üzülüyorum nasıl gecer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bacaginizda batik mi var kilcal damar sorunu mu ayirt edemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Epilatorler çok fazla batik yapiyor sir ağda yapip temiz bacaginizi jilet ile üstünden geçip batiklari acabilirsiniz..

Bunun dişinda tuyleriniz cikmadan sürekli tüy almakta batik yapıyor

Bunun dişinda duzelene kadar bacak spreyleri kullanabilirsiniz

tek çözüm kavlatana kadar keselemek gibi görünüyor :6:
hergün kesele ardından bakım kremiyle nemlendir. :ssz:

bol bol kese ye hitiyacı var bacaklarınızın ayda br hamama gidin bol bol keseleyin ozman puruzsuz olur

ASlında fotodan bakınca çokta kötü göremedim ben bacağınızın durumunu :ssz:
hatta güzel görünüyo ben seçemedim yani:12:

Epilatorler çok fazla batik yapiyor sir ağda yapip temiz bacaginizi jilet ile üstünden geçip batiklari acabilirsiniz..

Bunun dişinda tuyleriniz cikmadan sürekli tüy almakta batik yapıyor

Bunun dişinda duzelene kadar bacak spreyleri kullanabilirsiniz

Aslında hep agdayla alıyordm ama suan makinyle alıyorum .. Ve cildim pürüzlü degil derinin içinde bu izler

Aslında hep agdayla alıyordm ama suan makinyle alıyorum .. Ve cildim pürüzlü degil derinin içinde bu izler

Allah allah bence o zaman butun tüyler cikana kadar bacaklarinizi almayin yaz geldi zor olacak ama bol bol kese yapip uzatabildiginiz kadar uzatin hepsi ciksin sonra ağda yapin epilator hic dokundurmayin...

Allah allah bence o zaman butun tüyler cikana kadar bacaklarinizi almayin yaz geldi zor olacak ama bol bol kese yapip uzatabildiginiz kadar uzatin hepsi ciksin sonra ağda yapin epilator hic dokundurmayin...

Bu sefer bende öyle düşünüyorum .. İnşallah gecr :(

Bu sefer bende öyle düşünüyorum .. İnşallah gecr :(

benim bi arkadaşında öyleydi sanırım resimden benzettim yani. haftada bir kese yapıyordu. bide hergün akşam hafifçe ponza taşını sürtüyordu. ardından nemlendiriyordu. baya düzelmişti.

benim bi arkadaşında öyleydi sanırım resimden benzettim yani. haftada bir kese yapıyordu. bide hergün akşam hafifçe ponza taşını sürtüyordu. ardından nemlendiriyordu. baya düzelmişti.

Anlıyorum cok teşekkür ederim paki bi krem falan kullandımı ?

Back
X