Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktı ama belli belirsiz erken gebelikte çıkmıyor bunlarda çıkıyor en sonunda ki de bekledikçe belirginleşti ama suda var o kadar çok test yaptım ki bası markalarda hiç cıkmadıNe kadar zaman sonra çıktı ilk çizgi
Kan testi verseniz kesin sonuç alırsınız aslındaHemen çıktı ama belli belirsiz erken gebelikte çıkmıyor bunlarda çıkıyor en sonunda ki de bekledikçe belirginleşti ama suda var o kadar çok test yaptım ki bası markalarda hiç cıkmadı
Evet aslında ama bende net bir şey görmeden gitmek istemedim ama sizce nasıl birşey diyebiliyor musunuzKan testi verseniz kesin sonuç alırsınız aslında
İdrarı fazla damlatmışsınız gibi çıkmış testte kırmızı ama bilemedim gene de olma ihtimali var testi tekrarlayın istersenizEvet aslında ama bende net bir şey görmeden gitmek istemedim ama sizce nasıl birşey diyebiliyor musunuz
Tabiki dönebilir adet gecikmesinden sonra bile öğrenen var ümitsizliğe kapılmayın lütfenBenim de reglime 4-5 gün var. 9 mart yumurtlama günümdü. Bu sabah clearblue erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadısizce pozitife döner mi?
İnşallah öyle olur gerçekten dokunsalar ağlayacağımTabiki dönebilir adet gecikmesinden sonra bile öğrenen var ümitsizliğe kapılmayın lütfen
Bu kadar stres olmasını engeller ama stres yapmadan bekleyin benceİnşallah öyle olur gerçekten dokunsalar ağlayacağım![]()
Eğer bu ay olmazsa Bir sonraki ay test falan yapmayacağım. Bir şeyler okuyup araştırdıkça stres oluyorumBu kadar stres olmasını engeller ama stres yapmadan bekleyin bence
Aynen maalesef biz kadınlar illa ki araştırıyoruzEğer bu ay olmazsa Bir sonraki ay test falan yapmayacağım. Bir şeyler okuyup araştırdıkça stres oluyorum
clearblue piyasadaki en iyi test markası hatalı sonuç çıkaracağını sanmıyorum. belki geç döllenme olabilir yine de umudunuzu kaybetmeyin.Benim de reglime 4-5 gün var. 9 mart yumurtlama günümdü. Bu sabah clearblue erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadısizce pozitife döner mi?
Ne kadar zaman son
Hemen damlatır damlatmaz cektımNe kadar zaman sonra çıktı ilk çizgi
Tam bilemedim bozuk gibi de gözüküyor bende tekrarlaHemen damlatır damlatmaz cektım
Hollanda’da yaşıyorum bu test burada çok pahalı olduğu için pek tercih edilmiyor ve net göstermesi için daha yüksek hcg isteniyor falan yazıyordu burada kadın blog sitelerinde. O yüzden bir emin olamadım inşallah test yanılmıştır ya da hcg yüksek değildir henüzclearblue piyasadaki en iyi test markası hatalı sonuç çıkaracağını sanmıyorum. belki geç döllenme olabilir yine de umudunuzu kaybetmeyin.
Tamamdır bugün tekrar alıp yapıyım bariTam bilemedim bozuk gibi de gözüküyor bende tekrarla
ben de Amerika'dan alıyorum her gidişimde kutularca. Clearblue regle 6 gün kala silik de olsa pozitifi gösteriyor umudunuz kırmak istemiyorum belki geç döllenme vs vardır ama testte hata oranı çok çok az. umarım bebiş sizinledir :)Hollanda’da yaşıyorum bu test burada çok pahalı olduğu için pek tercih edilmiyor ve net göstermesi için daha yüksek hcg isteniyor falan yazıyordu burada kadın blog sitelerinde. O yüzden bir emin olamadım inşallah test yanılmıştır ya da hcg yüksek değildir henüz
Ahh umarım..ben de Amerika'dan alıyorum her gidişimde kutularca. Clearblue regle 6 gün kala silik de olsa pozitifi gösteriyor umudunuz kırmak istemiyorum belki geç döllenme vs vardır ama testte hata oranı çok çok az. umarım bebiş sizinledir :)