- 19 Mart 2024
- 9
- 1
- 6
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net çıkmış bence hamilesin tebrik ederimAdetim 2 gün gecikti silik çizgi hamilemiyim acaba
Kimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum sadece 2 gün geciktiÇok net çıkmış bence hamilesin tebrik ederim![]()
Ya da kuruma çizgisi olabilir miÇok net çıkmış bence hamilesin tebrik ederim![]()
Bende kımyasal gebelık yaşıyordum kan pıhtılaşması sorunu varmış meğersem sonra bebeğime coraspirin içerek hamıle kaldım ve 9 ay boyunca ıgne vuruldum her gün sanmam ama sende öyle sorun yoksa Allah büyüktür içini ferah tutKimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum sadece 2 gün gecikti
Bu kadar net kuruma cızgısı görmedim ve pembe olmuyor bildiğim kadarıyla hemen kan tahlili yaptırmalısınKimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum sadece 2 gün gecikti
Ayy inşalllah çok teşekkür ederimBu kadar net kuruma cızgısı görmedim ve pembe olmuyor bildiğim kadarıyla hemen kan tahlili yaptırmalısın
Test bozuk kırmızı lekeler olmamalı
ediAyy inşalllah çok teşekkür ederim
Sonradan gitti onlar ben heyecandan hemen tam beklemeden cektımTest bozuk kırmızı lekeler olmamalı
Aynen 3 damla damlatmak yetiyorTamamdır bugün tekrar alıp yapıyım bari
Önerdiğiniz bir marka var mı acabaAynen 3 damla damlatmak yetiyor
Hiç farketmez hepsinde çıkar olan bebekÖnerdiğiniz bir marka var mı acaba
TamamdırHiç farketmez hepsinde çıkar olan bebek![]()
Tamamdır![]()