valla canım ne kadar uğraşsanda ilaçlasanda geliyorlar...bende de var hatta kırkayak bile çıkıyor...nereden geliyor bulamadık dikkat ediyorum sürekli ilaçlıyorum ama aynı.....ama bende daha dün duydum konunu görünce yazmak istedim yardımım olursa diye..... ziraatçi bi arkadaşım var bu işlerden çok iyi anlıyor evindede oluyormuş böcek çıyan falan o bu yolla çözmüş bi dene istersen ben ilk fırsatta alıcam bakalım görecem....KEOTRİ diye bi ilaç....benim evimde ufak oğlum olduğu için normal zehir tarzı şeyleri kullanamıyorum allah korusun dokunur falan diye....o yüzden bu ilaç tam iyi gelecek bana....kanepelerin altına perde aralarına odaların köşe ve duvar diplerine masa sehpa altlarına sıkabiliyorsun...yani sadece haşerelere karşı etkili olduğu için insanlara zararı yokmuş....bende alıcam inşallah...bakalım faydası olur inşallah...sende bi dene derim...belki kökten çözülüverecek :)
kardeş kırkayak mı dedin sen survivor adasında mı yaşıyorsun yavrum sen o ne yaa..gecen eşimin memleketinde tarlada gördüm o maalukatı da şok oldum..kocaman..üstelik ısırırmış o..hee..dikkat et..
gazelcim Allah sana sabırlar versin kardeşim valla benim aklım çıkar yaa.bu arada sağlığın sıhhatin nasıl burak nasıl canım?havalar ısındı sokaklara attık kendimizi .neyse konu sahibine ayıp etmeyelim.böcekler için ziraii ilaç satan yerlerden öğren arkadaşım başka yolu yok .
minik beyaz böcekleri bilemicem ama kara fatma kalorifer böceği köstebek keenkele sarı böcekler fare ve daha birçok tür haşere üzerinde etkili ultrasonik cihaz tavsiyemdir. ben bahçeli bir evde oturuyorum. tek böceğim yok şükür
arzutr sen hangisini kullanıyorsun. öğrenebilir miyim. o kadar çok çeşit marka model var ki, şaşırdım kaldım. denemiş ve işe yaradığını görmüş biri olarak tavsiyen benim için çok değerli. lütfen yardımmmmm.
sonunda bir marka da karar kılıp aldık. bakalım ne olacak, inşaallah işe yarar...paylaşırım sonuçları..
Bizde falcon kullanıyoruz bende arayışta olanlara bir fikir olması açısından bu cihazlar hakkında bir şeyler yazmak istedim.Hangi markayı almıştınız memnun musunuz ben falcon dan aldım 1 sene oluyo kullanmaya başlayalı gayet memnunum sizin sorun çözüldümü merak ettim işe yaradı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?