- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Benim öyle asitli deterjanlara alerjim var canım yaaa... öksürük krizine giriyorum şimdi domestos döktüm balkona attım beklesin faydası olurmukiAyni sey benim de basima geldi canim kese kagidindaki renkler masama gecti por çöz ile cikardim.
Yaa faydası olurmuki canım ben domestos la bekletiyorum şimdiaseton deneyin
Benim öyle asitli deterjanlara alerjim var canım yaaa... öksürük krizine giriyorum şimdi domestos döktüm balkona attım beklesin faydası olurmuki
yenisini alirdim. bi ortu. +1 gereksiz stere sokma kendini.Ortuyu cöpe atarim. Onla mi ugrasicam?
Tamam canım deneyeceğim macburCanim ben de denedim camasir suyu cikarmadi sirkeli su cikarmadi ustelik benim bizzat masama gecmisti eldiven tak eline beze cok az damlat sil camasir suyu kadar yok kokusu porcozun.... hic bir seyle de karistirma tabi :)
Biraz pahalıya almıştım ilk çıktığı zamanlar.... bakalım olmadı yenisini alıcamuğraştığına değmez canım canına yazık at yenisini al.bende çocukların çalışma masasına serdim masa çizilmesin diye haliyle boya falan yaptılar çizdiler karaladılar attım yenisini serdim.silsende çizik çizik çirkin duracak yine gözüne batacak vede değiştirmek isticeksin.
Ben 50 liraya almıştım ayolYenısını al ayol 10 tl 'lık sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?