Bu liste işe yarar mı sizce ?

bahar006

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
40
0
16
Ankara
-Aç karnına 1 bardak taze nane çayı (1 bardak sıcak suya 3 dal nane agzına bir dilim limon kapatılacak )
15 dk sonra..

Kahvaltı(3 seçenek ) (hergün farklı )

1seçenek
1 dilim ekmek 1 dilim peynir maydonoz domates 5 zeytin veya 5 ceviz
2.seçenek
1 su bardağı süt 1 adet haslanmıs yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
3.seçenek
3 yumurta akı dereotu ve maydonozlu omlet

Ara öğünler (4 seçenek ) (ana öğünlerden sonra 3 defa )

1 seçenek : 1bardak tarçınlı süt (kan şekerini düzenler ) 2. seçenek :kuru kayısı kuru üzüm 5 adet badem
3.secenek :1 kase dereotlu maydonoz ve çörekotlu yoğurt 4. secenek : 1 bardak sütle yapılan yulaf ezmesi

öğlen (2 seçenek )

1.secenek : ızgara balık veya 2 köfte büyüklüğünde et + salata + haslanmıs sebzeler
2.secenek : 4 yemek kaşıgı sebze yemeği 2 yemek kasığı pilav yada makarna + 1 kepçe yoğurt +yagsız salata (1 dilimm ekmek te tercihen yenilebilir )

akşam

Karışık sebze çorbası veya baska bir çorba

Bunlara ek ;
-30 dk kardiyo egzersiz
-30 dk pilates
-30 dk tempolu yürüyüş

2 litre su ve 2 bardak form çayı

sizce bu listeden neler çıkartılması gerekli 20 kilo fazlam var 5 ayda vermek istiyorum her ay 4 kilo olarak fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum

Şimdiden teşekkürler....

Bu listeyi kendin mi tasarladın???

tamamen ben hazırlamadım ama kendime göre seceneklerde koydum ama kilo verdirirmi emin değilim

sabah seçenek 1'de 5 zeytin ya da 5 ceviz demişsiniz o yüzden siz mi tasarladınız dedim zira 5 zeytin=2 ceviz
- 5 zeytin 45 kaloriyken 5 ceviz 125 kalori eder
bilginize...

sabah seçenek 1'de 5 zeytin ya da 5 ceviz demişsiniz o yüzden siz mi tasarladınız dedim zira 5 zeytin=2 ceviz
- 5 zeytin 45 kaloriyken 5 ceviz 125 kalori eder
bilginize...

sizin uyguladığınız ve ayda 5 kilo civarı verdiren liste varmı bide önerilerini söylerseniz çok sevinirim yardıma ihtiyacm var bu konuda :))

sizin uyguladığınız ve ayda 5 kilo civarı verdiren liste varmı bide önerilerini söylerseniz çok sevinirim yardıma ihtiyacm var bu konuda :))
valla benm de yardıma ihtiyacım var bu konuda :)))
Sizin listeniz güzelmiş aslında uygulayabilene tabii.... Ben Ayça Kaya topiğini takip ediyorum siz de aramıza katılabilirsiniz

valla benm de yardıma ihtiyacım var bu konuda :)))
Sizin listeniz güzelmiş aslında uygulayabilene tabii.... Ben Ayça Kaya topiğini takip ediyorum siz de aramıza katılabilirsiniz

:)) evet aynen öyle bir türlü çok kararlı bir şekilde devam edemiyorum teşekkürler takip etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…