Arkadaşlar merhaba bu çok fonksiyonlu mama sandalyesi çok hoşuma gitti. Özellikle ana kucağı olarak kullanılabilmesi ve yerden yüksek olması,daha sonradan ise mama sandalyesi olarak 3 yaşına kadar kullanılabilir olması çok cazip geldi. Ancak fiyatı biraz yüksek...Almaya değer mi? Henüz erken almak için tabi ama sizlerden fikir almak istedim.Hamilelik hevesi ile boş şeylere para vermek istemiyorum...Sizlerden kullanan var mı bu ürünü???
Benim oğlum 4 aylık oldu 25 mayıs doğumlu.Ben kız kardeşim için bakıyorum 15 haftalık hamile kardeşim.Cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum ona göre alacağım.Ben daha yeni gördüm sandalyeyi yoksa oğluma alırdım.İlk 6 ay için kullanılan ana kucağı en kullanışlısı bence 9 kiloya kadar kullanılıyormuş.Benim oğlum 7 kiloyu geçti zaten.
Benim oğlum 4 aylık oldu 25 mayıs doğumlu.Ben kız kardeşim için bakıyorum 15 haftalık hamile kardeşim.Cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum ona göre alacağım.Ben daha yeni gördüm sandalyeyi yoksa oğluma alırdım.İlk 6 ay için kullanılan ana kucağı en kullanışlısı bence 9 kiloya kadar kullanılıyormuş.Benim oğlum 7 kiloyu geçti zaten.