Doğuma Hazırlık Bu mama sandalyesini kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dreamer35

Ece & Ediz
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
1.220
108
163
Arkadaşlar merhaba bu çok fonksiyonlu mama sandalyesi çok hoşuma gitti. Özellikle ana kucağı olarak kullanılabilmesi ve yerden yüksek olması,daha sonradan ise mama sandalyesi olarak 3 yaşına kadar kullanılabilir olması çok cazip geldi. Ancak fiyatı biraz yüksek...Almaya değer mi? Henüz erken almak için tabi ama sizlerden fikir almak istedim.Hamilelik hevesi ile boş şeylere para vermek istemiyorum...Sizlerden kullanan var mı bu ürünü???

http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00061691800000/Default.aspx

Allahım zamanı gelince hayırlısıyla nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :) Bende çok beğendim teşekkür ederim

Bende onu araştırıyorum canım.avantajlı ürünler diye bir mağaza var orada indirime girmiş 249 lira.Bence çok kullanışlı

Bende onu araştırıyorum canım.avantajlı ürünler diye bir mağaza var orada indirime girmiş 249 lira.Bence çok kullanışlı

ne kadarlık hamilesin canım?yani yakında alcanmı sandalyeyi hayır alcaksan tecrübe ette bizede öner diyecektim:dance:

Benim oğlum 4 aylık oldu 25 mayıs doğumlu.Ben kız kardeşim için bakıyorum 15 haftalık hamile kardeşim.Cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum ona göre alacağım.Ben daha yeni gördüm sandalyeyi yoksa oğluma alırdım.İlk 6 ay için kullanılan ana kucağı en kullanışlısı bence 9 kiloya kadar kullanılıyormuş.Benim oğlum 7 kiloyu geçti zaten.

modeli nedir bunun?ben bu aralar almayı düşünüyorum,kızım 4. ayını bitiriyor,sanırım almanın zamanı geldi.

Canım bu daha sonradan mama sandalyesi olarak kullanılıyor öncesi ana kucağı.3 yaşa kadar kullanılabiliyor aslında oğlun içinde düşünebilirsin.
modeli nedir bunun?ben bu aralar almayı düşünüyorum,kızım 4. ayını bitiriyor,sanırım almanın zamanı geldi.
modelle iilgili link vermiştim ama yeniden vereyim
Polly Magic Mama Sandalyesi

Kızlar mama sandalyesi şeklininde resmini koyuyorum daha faydalı olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…