Bu manyak herifin ne işi var benim şehrimde ! hatta benim semtimde :(

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.368
333
Arkadaslar,

Bilen bilir benim guzel giden bir iliskim var.. Allah nasip ederse nisanlanip evlenmeyi dusunuyoruz :)))

Lakin ben bundan uc yil once bosanmistim.. bosanirkende tazminat, nafaka talep etmistim.. ve o donemler eski esten tehditlerde isittigim olmustu.. haklarimin hic birini alamadim, kendisi sigortasiz calistigi icin.. ve su an calisiyor gozuktugu icin artik odenme yapilir buyuk bir ihtimal..

Ve bugun o serefsizin benim sehrimde oldugunu ogrendim "uffffffff banane yahuuuu dedim bana soyleyen arkadasa", hatta benim semtimde ustune ustluk arkadaslariyla birlikte, eski esin arkadasinin biride bosanmadan cocuk peydahladigi karisininmi desem, uzerime kuma getirdigimi desem, onun kardesi.. zaten korkuyordum acaba aileme bir zarar acarmi diye, dibimize kadar gelmis.. bunuda alenen sosyal medya sitelerinde paylasmis galiba, hepsi bilerek yapilmis hareketler .. eger bir zarar gelirse ailemden birine onun dunyasini basina yikarim.. yahu ne isi olabilir bu cinsi sapigin ??? yemin ediyorum midem kalkti.. igrenclik otesi insanlar.. ayak basmalari bile midemi kaldirmaya yetti...

Ben sizin için olduğunu sanmıyorum

Öyle olsa herhalde ki bir ses verirdi :işsiz:

Koskoca şehir, semt yani...

Bazen insanların üstüne alınabilme levelları beni korkutuyor bir şey yaparken:110:
Beni zamaninda o kadar tehdit ettiki, ondan hersey beklenir ... ufacik bir zarar acmasi benim onun dunyasini basina yikmak icin yeterlidir zaten.. insan kilikli seytanlar..

Adamın dikkati sizin üzerinizde değilmiş zaten evliyken de, şimdi de olacağını sanmıyorum ama sosyal medyada dikkatli olun lütfen. Onun çevresinden kimse ekli kalmasın, tanımadığınız birileri varsa silin. Yeni ilişkinizle ilgili de pek bir şey paylaşmayın bence, ne olur ne olmaz...

Adamın dikkati sizin üzerinizde değilmiş zaten evliyken de, şimdi de olacağını sanmıyorum ama sosyal medyada dikkatli olun lütfen. Onun çevresinden kimse ekli kalmasın, tanımadığınız birileri varsa silin. Yeni ilişkinizle ilgili de pek bir şey paylaşmayın bence, ne olur ne olmaz...
Aynn cnm haklisin.. tesadufen karsima cikar diye korkuyorum.. aileme zarar verir diye korkuyorum.. iyikide bosanmisim boyle bi pislikten.. Allah kurtarmis beni..

Yakın olması iyi olmamış ama
Sizde evlenip gideceksiniz. .

Kötü bir şey olacak olsa onlarla birlikte gelmezdi. Merak etmeyin. Sosyal medyada paylaşması dikkatinizi çekip huzursuz etmek için yapılmıştır belki ama daha ilerisi olacağını sanmam.
Takmayın kafanıza, kendi ilişkinize odaklanın siz :)

Sosyal medyadan ona dair kaynakları kesin
Bazen bilmemek daha iyidir
Ayrıca aileden kimseye bu saatten sonra bir sey yapamaz neden yapsın ki amaci ne yani?
Hayatınıza devam.edin, takmayin, iliskinize ve ailenize odaklanin

Back
X