BU MARKA GEBELIK TESTINE ALDANMAYIN

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Hanimlar sizinle biri gecen sene biri dun yaptigim Miratech marka gebelik testini gostericem. Ikinsinde de silikte olsa cift cizgi cikti ama gebelik falan yok. Internette de bu markayla ilgili 'yalanci pozitif' cikardigi yaziyor.
Sakin bu marka test almayin paranizi birakin bosuna hevesiniz cope gitmesin

Eklentiler

• IMG_8099.webp
    IMG_8099.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 210
  • IMG_8100.webp
    IMG_8100.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 207
Hanimlar sizinle biri gecen sene biri dun yaptigim Miratech marka gebelik testini gostericem. Ikinsinde de silikte olsa cift cizgi cikti ama gebelik falan yok. Internette de bu markayla ilgili 'yalanci pozitif' cikardigi yaziyor.
Sağol canim uyardigin için :KK200:
Tabiki o anda para fln.onemli degil umutlariyla oynamis olurlar insanlarin Allah korusun...

Aynen canım bende de oldu aynı şey böyle silik çizgi çıktı ama aksamıni adet oldum

Kizlar bende dun eczaneden after 10 diye bi test aldim internetten taklit urun fakan yqziyodu...kullanan varmi sonuc negatifti

bende adet günü sabah ilk idrarla bu testten yaptım negatif çıktı ama 2 gün gecikti adet olmadım hala acaba yanlış mıydı :KK57:

Aynen öyle ‍♀️:duduk:

Eklentiler

• BE68130D-300E-4C04-978B-F35CFA1CB183.webp
    BE68130D-300E-4C04-978B-F35CFA1CB183.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 75
Back
X