bu mevsimde amasra ?

mumder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
691
4
26
Ankara
merhabalar ,

eşimin bu hafta sonu 3 gün izni var. uzun zamandır bir yere gitmiyoruz hazır vaktimiz varken kaçamak yapalım dedik. Amasra'ya hiç gitmedik haftasonu gitmeyi düşünüyoruz . bu mevsimde amasra^ya gidilir mi, kapalı, yağışlı havada zevk verir mi bilemedik ...

önerilerinizi bekliyorum ...

Merhaba canım, ben 2 sene öncesine kadar Karabük'te oturuyordum Amasra'ya yakındık yani. Sık sık atlar giderdik haftasonları. Ama genelde bahar ve yaz aylarında giderdik kışın hiç gittiğimizi hatırlamıyorum. Bir hava durumuna bakın yine de tereddüt yaşarsanız oralarda oturan tanıdıklarınız varsa hava nasıl diye onlara sorun. Ona göre tedbirinizi alıp gidersiniz :) Amasra güzel yerdir, kafa dağıtmak için bire bir :40:

Görülmeye değer bi yer böyle havalarda daha bi romantik olur :34:

Amasra'yı bilmiyorum ama Bolu'yu tavsiye ederim biz geçen hafta git
Buz gibi havaya rağmen memnun kaldık
Abant, gölcük gibi yerleri gezebilirsiniz
Isınmak için de kaplıcaları mevcut :8:

Merhaba canım, ben 2 sene öncesine kadar Karabük'te oturuyordum Amasra'ya yakındık yani. Sık sık atlar giderdik haftasonları. Ama genelde bahar ve yaz aylarında giderdik kışın hiç gittiğimizi hatırlamıyorum. Bir hava durumuna bakın yine de tereddüt yaşarsanız oralarda oturan tanıdıklarınız varsa hava nasıl diye onlara sorun. Ona göre tedbirinizi alıp gidersiniz :) Amasra güzel yerdir, kafa dağıtmak için bire bir :40:

maalesef ilkbahar ve yaz aylarında eşimin hiç izni olmuyor. deniz görelim içimiz açılsın dedik. samsun bize çok yakın ama haftasonları gidiyoruz bazen. değişik bir yer olsun istedik. orda hiç tanıdığımız yok hava durumunu soramıyoruz... bu aralar hava çok güzel, soğuk değil, ılık... orası da öyledir diye düşündüm :) bilen, giden arkadaşlardan fikir alayım istedim. saol canım :)

Görülmeye değer bi yer böyle havalarda daha bi romantik olur :34:

Amasra'yı bilmiyorum ama Bolu'yu tavsiye ederim biz geçen hafta git
Buz gibi havaya rağmen memnun kaldık
Abant, gölcük gibi yerleri gezebilirsiniz
Isınmak için de kaplıcaları mevcut :8:

teşekkür ediyorum fikirleriniz için ...

romantik miiiii, ihtiyacımız olan şey de bu sanırım, biraz romantizm :)

kader, bolu'yu hiç düşünmemiştik, eşime diyeyim bi, bakalım ne dicek :)

Bizde ailece Amasra hayranıyız yaz tatillerinde bayram tatillerinde hep Amasra'ya gideriz. Bence bu mevsimde de gayet güzel olur. Yağmur yağar,o mükemmel denize düşen damlalrın sesini dinlersiniz. Sabah çarşıya çıkarsınız güzelce kahvaltı yaparsınız. Ayy çok canım çekti yaa bence hiç durmayın gidinnn :5:

Bizde ailece Amasra hayranıyız yaz tatillerinde bayram tatillerinde hep Amasra'ya gideriz. Bence bu mevsimde de gayet güzel olur. Yağmur yağar,o mükemmel denize düşen damlalrın sesini dinlersiniz. Sabah çarşıya çıkarsınız güzelce kahvaltı yaparsınız. Ayy çok canım çekti yaa bence hiç durmayın gidinnn :5:

yorumunu okuyunca gerçekten hemen gitmek istdim :10:

merhabalar ,

eşimin bu hafta sonu 3 gün izni var. uzun zamandır bir yere gitmiyoruz hazır vaktimiz varken kaçamak yapalım dedik. Amasra'ya hiç gitmedik haftasonu gitmeyi düşünüyoruz . bu mevsimde amasra^ya gidilir mi, kapalı, yağışlı havada zevk verir mi bilemedik ...

önerilerinizi bekliyorum ...

ben mart gibi gitmeyi düşünüyorum.

Ben de Amasra'yı çok severim . Her mevsimde her an :)
Martı Balık Restaurant vardı . Biz oraya giderdik hep ...

Ben Bartın lıyım. Çok sık giderim Amasra ya da. Şimdi kış biraz rüzgarlı olabilir ve çok sessizdir gece ortamı da yok ama doğa yeşil deniz ve başbaşa olmak istiyosanız güzel. İlkbahar da çok güzel olur. Salatası meşhurdur yemeden dönmeyin :) Oradan dönüşte Safranbolu ya da uğrayabilirsiniz herkes öyle yapar. Tarih kokusuyla birlikte mis gibi türk kahvesi ve yanında karadut şurubuyla safranbolu lokumu yersiniz :) Safranbolu ve Amasra yı mutlaka görmelisiniz :))

Back
X