Bu minişi napabilirim:(

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
103
31
kızlar merhabalar . Bugün minik bi kedi buldum . Karşıdan karşıya geçiyordum yazık yavrucak arabanın altında kalıyordu. Aldım pek küçük . Annesini bulamadım cok aradım ama . Eve getirdim mecbur üşümüş yağmurda kalmış . Napıcam bilemedim . Veterinere götürdüm pire ilacı falan yaptı . 1,5- 2 aylık dedi . Eşim evde kesinlikle istemiyor . Birkaç gün ancak ikna edebildim . Karnını doyurup ısttım . Sokağa bırakmaya gönlüm razı olmadı . Nasıl sahiplendirebikirim yada nereye götürebilirim . Bana bi akıl verin .

Eklentiler

• IMG_0779.webp
    IMG_0779.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 272
Çok tatlı :KK200: yazık keşke eşiniz kabul etse de baksaydınız siz :)

Oyyy ya çok tatlı . Çook .

Sokakta bırakmamakla ne güzel yapmışsın ya .

Eşin de alışır belki .

Sahiplenilmesi için eş dostta isteyen olmaz mı ?

Ya da sosyal ağlardan bulabilirsin .

Çok şeker bi şey ya .

Yazik yavruma ama kimsenin sahiplenecegini zannetmiyorum,turkiyede hayvan besleyen insanlara öcü gozuyle bakiyorlar,bir kac kisiden besledikleri hayvanlari evden gondermelerini isteyen sikayet Eden komsularinin oldugunu duymustum...esin neden istemiyor alerjisimi var?bir rahatsizligi yoksa Eger birakin sizinle yasasin...evde hayvan beslemenin heleki kedinin insana kattigi huzuru gercekten bambaska...kesinlikle tavsiye ederim oyle korkulacak yuku asla yok,sahiplenmek istersen bakimi hakkinda several seve yardimci olurum...

Petshoplara götürseniz belki onlar sahiplenecek birini bulurlar?

Yaptiginiz sey vicdan sahibi oldugunuzu gosteriyor. ~Her insan yapmiyor artik. Mutlaka guvenilir bir yere verin. Burdan bile sahiplenen olabilir.

evin çevresinde falan bakamaz mısın, eve alışırsa sokağa bıraktığında uyum sağlayamazsa, bi yer bulamaman durumunda yani.

Yazik yavruma ama kimsenin sahiplenecegini zannetmiyorum,turkiyede hayvan besleyen insanlara öcü gozuyle bakiyorlar,bir kac kisiden besledikleri hayvanlari evden gondermelerini isteyen sikayet Eden komsularinin oldugunu duymustum...esin neden istemiyor alerjisimi var?bir rahatsizligi yoksa Eger birakin sizinle yasasin...evde hayvan beslemenin heleki kedinin insana kattigi huzuru gercekten bambaska...kesinlikle tavsiye ederim oyle korkulacak yuku asla yok,sahiplenmek istersen bakimi hakkinda several seve yardimci olurum...
Hayvan sevmediğinden değil de evde sevmiyor bakamayız diye . Su an miyavlıyor susmuyor ona bile tahammülü yok . Bilginiz var sanırım . Pire ilacı yaptı doktor su ensesinden damlatılan . Ama hala var üzerinde . Nasıl gider bilemedim

Ayy ayni sehri gectim ayni ulkede bile olsaydik alirdim ben bu yavruyu:KK36:
Tam bir kedi hastasiyim gelsin kulagimin dibinde hirildasin resmen terapi:21:
Ayyy icime sokasim geldi ekrandan sevip duruyom:deli:
Esiniz hic mi istemiyor sevmiyor mu kedileri neden istemiyor kil tuy yuzunden mi..

Bence esiniz bikac gun onunla yasadiktan sonra ayrilamayacak yine de petarkadas, minikpati sitelerine, facede kedi manyaklari gibi hayvansever gruplarina ilan acin.

Canım onun anası vardır ya :( keske almasaydın ayırdın anasından

Ayy ayni sehri gectim ayni ulkede bile olsaydik alirdim ben bu yavruyu:KK36:
Tam bir kedi hastasiyim gelsin kulagimin dibinde hirildasin resmen terapi:21:
Ayyy icime sokasim geldi ekrandan sevip duruyom:deli:
Esiniz hic mi istemiyor sevmiyor mu kedileri neden istemiyor kil tuy yuzunden mi..
Bakamayız uğraşamayız diyor. Evde olmaz düşüncesi var indir bahçede bak diyor ama apartman çocuk kaynıyor uğraşır dururlar bu yavruyla kıayamıyorum.

Allahimmm nekadar tatli masallah. Bu dünyada öyle duyarli insan az ya ne güzel yaptiniz eve almakla. kücük yavrucak insallah bir ev bulunur

Back
X