bu msj dan ne anlarsınız?

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
46
Sakarya
yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve birdaha kimseyi sevip sevemiyeceğim konusunda tereddütlerim olma konusunda konu açmış ve güzel desteklerinizi almıştım bu beyfendi uzun bir zaman sonra kendileri yine bana döndü iyi güzel bizde barıştık akşam sohbet ederken facesine benim ağzımdan çıkan sözleri paylaştı falan neyse burası çok önemli değil ancak hatunun biri bu paylaşımlardan birinin altına aynen şöyle yazmış..

"günaydın işe gidiyorum kalktınmı öptüm cumartesi günü iş çıkışı beni alırmısın seni göreyim ..."

daha önce sorduğumdada bu msjı görüp aradığımdada aldığım cevap o benim normal arkadaşım sabahları beni uyandırıyo falan yok daha neler dedim senin erkek arkadaşların yokmu normal diyo sohbet ettiğin hal hatır sorduğun onlardan ben yanılıyormuyum yoksa salak yerinemi konuluyorum...

Normal arkadaş, hele ki normal bir kız arkadaş, ne diye sabah uyandırsın ki bir erkeği!?!
Mantığınız alıyor mu bunu???
Bir de öptüm yazmış ya. Siz de hala yiyorsunuz bunu, tebrikler.
Çok yumuşakbaşlı, iyi niyetli birisiniz sanırım.

çok sinirlendim gerçekten sabahtan beri telefon trafiğindeyim şimdi düşündüğüm gibi bişey olmadığını anlatıyor sende yok belki dedim ama hatun almış cesareti senin duvarına yazmış,silmiş oda msjı kıza yazdım kimsin sen diye bakalım dönecekmi bana...

Eski konunuza da baktım. Ailesi için sizi bırakıp gitmiş.
Boşanmış biri olmanız sorun oluyormuş.
Bence barışmakla bir hata yaptınız.:19:
Yine bırakıp gider.
Biraz gururlu olun, mantığınızı kullanın bence.
Duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin.

Normal arkadaş, hele ki normal bir kız arkadaş, ne diye sabah uyandırsın ki bir erkeği!?!
Mantığınız alıyor mu bunu???
Bir de öptüm yazmış ya. Siz de hala yiyorsunuz bunu, tebrikler.
Çok yumuşakbaşlı, iyi niyetli birisiniz sanırım.

evet canım malesefki öyleyim neyse bakalım o şahsa msj attım ne halt olduğu çıkar ortaya eğer aralarında bişey varsa sahiplenir zaten...

Eski konunuza da baktım. Ailesi için sizi bırakıp gitmiş.
Boşanmış biri olmanız sorun oluyormuş.
Bence barışmakla bir hata yaptınız.:19:
Yine bırakıp gider.
Biraz gururlu olun, mantığınızı kullanın bence.
Duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin.

çok haklısın bide kendime söz geçirebilsem çok kızıyorum kendime çok:57:

yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve birdaha kimseyi sevip sevemiyeceğim konusunda tereddütlerim olma konusunda konu açmış ve güzel desteklerinizi almıştım bu beyfendi uzun bir zaman sonra kendileri yine bana döndü iyi güzel bizde barıştık akşam sohbet ederken facesine benim ağzımdan çıkan sözleri paylaştı falan neyse burası çok önemli değil ancak hatunun biri bu paylaşımlardan birinin altına aynen şöyle yazmış..

"günaydın işe gidiyorum kalktınmı öptüm cumartesi günü iş çıkışı beni alırmısın seni göreyim ..."

daha önce sorduğumdada bu msjı görüp aradığımdada aldığım cevap o benim normal arkadaşım sabahları beni uyandırıyo falan yok daha neler dedim senin erkek arkadaşların yokmu normal diyo sohbet ettiğin hal hatır sorduğun onlardan ben yanılıyormuyum yoksa salak yerinemi konuluyorum...

tatlım cevap olarak b şıkkı diyorum, salak yerine konuyorsun.
hiç bi kız ve erkek hoşlanmadığı birisi için düzenli çaba vs.re yapmaz kendinden pay biç.
arkadaşın yokluğunda güzelce dost ayağına kızı yedeklemiş, seni geri kazanmış yedeği de ne olur ne olmaz diye tutmuş, o kız senin yokluğunda omuz olmuş, bu da uyanık erkek arkadaşının işine gelmiş, devam ettirmekte sakınca görmemiş. normal arkadaşım ayaklarına güvenme beni al falan ne demek normalse ortak bir yerde buluşşsun, çabalama var her iki tarafta da gözünü aç..

bence o kızın peşine düşmek kusura bakmayın ama sizin haddinize değil. o adam olacak şahıs az elini vursaydı masaya da yazdırmasaydı böyle şeyler. hiç sevmem laubali kız arkadaşlarını. herkes yerini bilecek. benimde bu şekilde arkadaşlarım yok, eşiminde olamaz. bende biraz önce yazılan bir yorumunuzdan okudumki daha önce boşanmış olmanızla ilgili birde sizi bırakıp gitmiş. bende boşanma aşamasındayım yada öylemiyim bilinmez ama boşansam ve bir erkek bana bunu söylese hemen açarım yolunu defolup gitsin. kimki benim boşanmış olmama laf edecek keza seninde öyle. sende sana bu şekilde laf etmiş, bunu sorun edebilmiş örümcek beyinli arkadaşından bir an önce kurtul. yarın öbürgünde başka bişeyine laf eder. ve eğer sen bu lafların altında kalırsan yarın öbürgün ikinizden biri saygı sınırını aşar ve mutsuz son...
tabii umarım ben bunları bugünki asabi ruh halimle yazmıyorumdur, sizde mutlu olsursunuz. ama gerçekler acı..

bence o kızın peşine düşmek kusura bakmayın ama sizin haddinize değil. o adam olacak şahıs az elini vursaydı masaya da yazdırmasaydı böyle şeyler. hiç sevmem laubali kız arkadaşlarını. herkes yerini bilecek. benimde bu şekilde arkadaşlarım yok, eşiminde olamaz. bende biraz önce yazılan bir yorumunuzdan okudumki daha önce boşanmış olmanızla ilgili birde sizi bırakıp gitmiş. bende boşanma aşamasındayım yada öylemiyim bilinmez ama boşansam ve bir erkek bana bunu söylese hemen açarım yolunu defolup gitsin. kimki benim boşanmış olmama laf edecek keza seninde öyle. sende sana bu şekilde laf etmiş, bunu sorun edebilmiş örümcek beyinli arkadaşından bir an önce kurtul. yarın öbürgünde başka bişeyine laf eder. ve eğer sen bu lafların altında kalırsan yarın öbürgün ikinizden biri saygı sınırını aşar ve mutsuz son...
tabii umarım ben bunları bugünki asabi ruh halimle yazmıyorumdur, sizde mutlu olsursunuz. ama gerçekler acı..

boşanmış olmamı sorun eden o değil canım ailesi annesi daha doğrusu:(

beni tanıştırmasını isteyeceğim zaten bakalım ne diyecek...

ekmeğine yağ sürersin erkek arkadaşının, senin güvenini kazanırlar, iş meşrulaşır, daha da kolaylaştırırsın görüşmelerini, bir şey diyeemzsin sinir olsan da diyecek ki ben seninle tanıştırdım...
böyle aptalca bir hamle yapma sakın, istese zaten tanıştırırdı, ikinzi ayrı tutuyor, aklını başına al.

beni tanıştırmasını isteyeceğim zaten bakalım ne diyecek...

neden böyle bişey yapasınki. arkandan dalga geçmeleri için mi? arkadaşım seni yanında isteyen kişi fedakarlık yapar. bu fedakarlıkta birileriyle araya mesafe koymak olur. herkese nazar boncuğu dağıtarak bu işler olmaz. önce kararını versin arkadaşınımı daha çok istiyor yanında snei mi? aranızdaki farkı ayırdedebilecek derecede bişey var mı yani?

birde annesi kısmında da aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum. annesine gelince kuzu sana gelince istemediğin şeyleri yaparak aslan mı yani?

sen benim canımsın biliyorsun ama yinede yazacagım
şu adam için degmez ki ben tanıdıgım için yazıyorum o adam tel. açmanı bile hak etmiyor ...
yorumları okudum hepimizin düşünceleri de aynı aklın yolu bir demekki beyazım
şu adamı hayatından bir daha sokmamak şekli ile çıkart....
ve hiç bir bahaneyi ne ye ne de kullan lütfen:ssz:

Back
X