- Konu Sahibi beyaz toprak
yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve birdaha kimseyi sevip sevemiyeceğim konusunda tereddütlerim olma konusunda konu açmış ve güzel desteklerinizi almıştım bu beyfendi uzun bir zaman sonra kendileri yine bana döndü iyi güzel bizde barıştık akşam sohbet ederken facesine benim ağzımdan çıkan sözleri paylaştı falan neyse burası çok önemli değil ancak hatunun biri bu paylaşımlardan birinin altına aynen şöyle yazmış..
"günaydın işe gidiyorum kalktınmı öptüm cumartesi günü iş çıkışı beni alırmısın seni göreyim ..."
daha önce sorduğumdada bu msjı görüp aradığımdada aldığım cevap o benim normal arkadaşım sabahları beni uyandırıyo falan yok daha neler dedim senin erkek arkadaşların yokmu normal diyo sohbet ettiğin hal hatır sorduğun onlardan ben yanılıyormuyum yoksa salak yerinemi konuluyorum...
"günaydın işe gidiyorum kalktınmı öptüm cumartesi günü iş çıkışı beni alırmısın seni göreyim ..."
daha önce sorduğumdada bu msjı görüp aradığımdada aldığım cevap o benim normal arkadaşım sabahları beni uyandırıyo falan yok daha neler dedim senin erkek arkadaşların yokmu normal diyo sohbet ettiğin hal hatır sorduğun onlardan ben yanılıyormuyum yoksa salak yerinemi konuluyorum...